Saltele din spuma cu memorie

Saltelele din spuma cu memorie sunt foarte potrivite pentru un somn odihnitor si confortabil, ele contribuind la reducerea presiunii asupra spatelui si mjlocului.Asadar, salteaua influenteaza modul in care te  simti si te odihnesti, atat noaptea, cat si in restul zilei. 

Saltelele cu spuma se muleaza pe forma corpului tau atunci cand esti in pat.De fapt, acest material reduce punctele de presiune, imbunatateste circulatia si permite coloanei vertebrale si articulatiilor sa se odihneasca intr-un mod natural, fara stres sau tensiune musculara. 

Doar pe www.elvila.ro gasesti salteaua potrivita, ca dimensiuni, inaltime si rigiditate! 

Produse pe pagină:
Sortare după:
Saltea MAGNI GRANDEO saltea ferma cu o inaltime de 23 cm.Dimensiuni: 160/200 cm.Caracteristici: Strat Elioform® de 18 cm care asigura un suport adecvat pentru coloana vertebrala Husa ce incorporeaza 2 cm de Memory Foam HD® ..
3730 RON 2984 RON
Fără TVA: 2507.56 RON
Saltea RELANO NEORelano Neo este noua versiune imbunatatita a modelului Relano Bamboo. Cu miezul sau din Elioform® Modelul ofera suport ortopedic stabil, sustine coloana vertebrala in pozitia corecta, reduce miscarile din timpul somnului si refac..
2320 RON
Fără TVA: 1949.58 RON
Saltea SILVERCARE .Silvercare este un model nou de saltea din colectia Classico, versiunea imbunatatita a modelului Medicare. Cu inaltimea de 22 cm si miezul confectionat din spuma  cu elasticitate ridicata, modelul ofera o distributie unifo..
3047 RON 2590 RON
Fără TVA: 2176.47 RON
Saltea SILVERSTONE TLSilverstone Salteaua este perfecta pentru cei care doresc un somn bun și tehnologie la cel mai înalt nivel.O foaie internă de 3 cm din dpuma de memorie, cu o structură ondulată în 7 zone, și 18cm de Eliosotf, cu găuri orizont..
5597 RON 4757 RON
Fără TVA: 3997.48 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Site promovat de Agentia Fortin Elvila - Mobilă cât vezi cu ochii © 2019