Servicii

Transport

Oferim transport pentru produsele achizitionate fara sa mai fie nevoie sa iti faci griji despre modul in care va trebui sa aduci produsele acasa.

Manevrare

Iti aducem produsele in casa indiferent de greutatea lor. Echipa noastra se va ocupa de acest lucru, iar tu vei beneficia de servicii de manevrare profesionale.

Montaj

Poti solicita montaj pentru produsele comandate astfel incat sa scapi de aceasta grija si sa fii sigur ca produsele comandate sunt montate in mod corespunzator.

Garantie

Compania Elvila ofera un termen de 2 ani garantie pentru produsele achizitionate online de pe site pentru ca ne dorim sa nu intampini probleme cu acestea.

Asistenta

Te ajutam sa achizitionezi produsele potrivite nevoilor tale si iti vom oferi detalii despre acestea cat daca sunt disponibile in magazinele Elvila.

Poti plati si in rate

Alege metoda de plata care ti se potriveste. Poti achizitiona produsele dorite in rate pentru a nu epuiza toate resursele financiare.

Cumpara din magazine

Poti achizitiona produsele dorite din magazinele Elvila sau din magazinele partenere. Descopera unde este cel mai apropiat magazin!

Call Now Button