Saltele relaxa cu arcuri - saltele ortopedice

Cunoastem cu totii importanta unui somn sanatos, dar mai mult decat atat, cunoastem si modalitati prin care putem imbunatati acest aspect, Te trezesti tot mai des dimineata obosit si cu dureri de spate, chiar daca ai petrecut in pat ore bune de somn? De vina este, cel mai probabil, salteaua, fie invechita, fie aleasa gresit.

Ai ajuns insa unde trebuie! Poti comanda saltele relaxa cu arcuri potrivite stilului tau de a dormi. Doresti o saltea mai rigida? Ai la dispozitie in acest magazin online o gama intreaga de saltele ortopedice cu arcuri bitronconice, la preturi foarte atractive.  Doresti o saltea mai moale?  Alege o saltea Super, confortabila, perfecta pentru relaxare in timpul zilei dar si pentru orele lungi de somn din timpul noptii.

Gasesti aici salteaua potrivita, ca dimensiuni, inaltime si rigiditate, iti este dificil sa te decizi? Contacteaza-ne si unul din reprezentantii Elvila iti va oferi sfaturile si detaliile necesare.


Produse pe pagină:
Sortare după:
Saltea DREAM Hermia - H 25 cmSalteaua Dream Hermia garanteaza un confort deosebit si o sustinere placuta dar ferma a corpului pe toata durata somnului.Structura pe arcuri  asigura durabilitate,  o foarte buna circulatie a aerului, eliminand..
1090 RON
Fără TVA: 915.97 RON
Saltea DREAM Violet - H 25 cmSalteaua Dream Violet  garanteaza  un confort deosebit si o sustinere placuta dar ferma a corpului pe toata durata somnului.Structura pe arcuri  asigura durabilitate,  o foarte buna circulatie a aerulu..
1013 RON
Fără TVA: 851.26 RON
Saltea ORTOPEDICA I Hermia - H 18 cmSaltelele ortopedice , ofera un grad inalt de confort pastrand  o pozitie corecta a coloanei si intregului corp pe toata durata somnului.Structura pe arcuri asigura durabilitate si o foarte buna circulatie a a..
464 RON
Fără TVA: 389.92 RON
Saltea ORTOPEDICA LUX Violet - H 20 cmSaltelele ortopedice, ofera un grad inalt de confort pastrand  o pozitie corecta a coloanei si intregului corp pe toata durata somnului.Structura pe arcuri asigura durabilitate si o foarte buna circulatie a ..
702 RON
Fără TVA: 589.92 RON
Saltea ORTOPEDICA LUX Hermia - H 20 cmSaltelele ortopedice ofera un grad inalt de confort pastrand o pozitie corecta a coloanei si a intregului corp pe toata durata somnului.Structura pe arcuri asigura durabilitate si o foarte buna circulatie a aerul..
744 RON
Fără TVA: 625.21 RON
Saltea ORTOPEDICA CONFORT H-22 cm.Confort Ortopedic este o saltea cu inaltimea de 22 cm ce ofera un confort deosebit utilizatorilor acesteia.Miez elastic, executat conform SF.1/2006Borduri din poliuretan cu secțiunea de 150X50 mmFeltru rigidizat 1200..
839 RON 754 RON
Fără TVA: 633.61 RON
Saltea ORTOPEDICA II Hermia - H 18 cmSaltelele ortopedice , ofera un grad inalt de confort pastrand  o pozitie corecta a coloanei si a intregului corp pe toata durata somnului.Structura pe arcuri asigura durabilitate si o foarte buna circulatie ..
794 RON
Fără TVA: 667.23 RON
Saltea CONFORT Violet - H 22 cmSalteaua Confort garanteaza un somn odihnitor, o pozitie corecta, ergonomica a coloanei verterale si a umerilor. Aceasta saltea ofera un raport optim intre gradul de elasticitate si gradul de duritate, oferind un confor..
838 RON
Fără TVA: 704.2 RON
Saltea CONFORT Hermia - H 22 cmSalteaua Confort garanteaza un somn odihnitor, o pozitie corecta, ergonomica a coloanei verterale si a umerilor. Aceasta saltea ofera un raport optim intre gradul de elasticitate si gradul de duritate, oferind un confor..
586 RON
Fără TVA: 492.44 RON
Saltea CONFORT Margaree- H 22 cmSalteaua Confort garanteaza un somn odihnitor, o pozitie corecta, ergonomica a coloanei vertebrale si a umerilor. Aceasta saltea ofera un raport optim intre gradul de elasticitate si gradul de duritate, oferind un conf..
1270 RON
Fără TVA: 1067.23 RON
* Produsul este disponibil la pretul promotional de 617 lei in magazinele Elvila din orasele Constanta, Iasi si Bucuresti.* Pentru detalii cu privire la materialul de acoperire la produsul aflat in promotie, va rugam sa contactati magazinul Elvila, i..
686 RON
Fără TVA: 576.47 RON
* Produsul este disponibil la pretul promotional de 742 lei in magazinele Elvila din orasele Bucuresti, Ploiesti, Iasi, Focsani, Alexandria si Bacau.* Pentru detalii cu privire la materialul de acoperire la produsul aflat in promotie, va rugam sa con..
824 RON
Fără TVA: 692.44 RON
Saltea ORTOPEDICA LUX hermia 2000x1600 cu inaltime 20 cmSaltelele ortopedice , ofera un grad inalt de confort pastrand  o pozitie corecta a coloanei si a intregului corp pe toata durata somnului.Structura pe arcuri asigura durabilitate si o foar..
852 RON
Fără TVA: 715.97 RON
Saltea MEDICINALA BOBYMED H 25 cmNe face mare plăcere să vă prezentăm această saltea cu totul specială. BobyMed a fost realizată după mai mulți ani de teste, după o consultare directă cu clienții care s-au confruntat cu probleme ale spatelui.Dormitul..
1761 RON
Fără TVA: 1479.83 RON
Saltea SUPERORTOPEDICA RELAX POCKETPentru ca este o conditie ca somnul sa fie revigorant, Relax pocket reprezinta definitia relaxarii. De asemenea, prin tehnologia Pocket-Spring, salteaua ajuta la mentinerea unei pozitii corecte a corpului tau.Arcuri..
2217 RON
Fără TVA: 1863.03 RON
Saltea ORTOPEDICA SELECT H 20 cm„Rezistenţa” și „confortul” sunt cuvintele cheie în alegerea unei saltele. De aceea, Select ortopedic realizează echilibrul între cele două, asigurând odihna și protecţia corpului tau.Miez elastic, executat conform SF...
757 RON 681 RON
Fără TVA: 572.27 RON
Saltea SUPERORTOPEDICA PREMIER H 23 cm„Rezistenţa” este cuvântul de bază în descrierea unei saltele. Ideală pentru pasiunea celor mici de a sări în pat, salteaua Premier ortopedic îmbină arcurile de oţel cu spumă poliuretanică de înaltă densitate, Si..
1067 RON
Fără TVA: 896.64 RON
Saltea SUPERORTOPEDICA PREMIER PLUS H 24 cm„Rezistenţa” este cuvântul de bază în descrierea unei saltele. Ideală pentru pasiunea celor mici de a sări în pat, salteaua Premier Plus îmbina arcurile de oţel cu spuma poliuretanică de înaltă densitate, Si..
1186 RON
Fără TVA: 996.64 RON
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)
Site promovat de Agentia Fortin Elvila - Mobilă cât vezi cu ochii © 2019