Saltele relaxa cu arcuri - saltele ortopedice

Cunoastem cu totii importanta unui somn sanatos, dar mai mult decat atat, cunoastem si modalitati prin care putem imbunatati acest aspect, Te trezesti tot mai des dimineata obosit si cu dureri de spate, chiar daca ai petrecut in pat ore bune de somn? De vina este, cel mai probabil, salteaua, fie invechita, fie aleasa gresit.

Ai ajuns insa unde trebuie! Poti comanda saltele relaxa cu arcuri potrivite stilului tau de a dormi. Doresti o saltea mai rigida? Ai la dispozitie in acest magazin online o gama intreaga de saltele ortopedice cu arcuri bitronconice, la preturi foarte atractive.  Doresti o saltea mai moale?  Alege o saltea Super, confortabila, perfecta pentru relaxare in timpul zilei dar si pentru orele lungi de somn din timpul noptii.

Gasesti aici salteaua potrivita, ca dimensiuni, inaltime si rigiditate, iti este dificil sa te decizi? Contacteaza-ne si unul din reprezentantii Elvila iti va oferi sfaturile si detaliile necesare.


Produse pe pagină:
Sortare după:
Saltea DREAM Hermia - H 25 cmSalteaua Dream Hermia  garanteaza  un confort deosebit si o sustinere placuta dar ferma a corpului pe toata durata somnului.Structura pe arcuri  asigura durabilitate,  o foarte buna circulatie a aerulu..
1090 RON
Fără TVA: 915.97 RON
Saltea DREAM Violet - H 25 cmSalteaua Dream Violet  garanteaza  un confort deosebit si o sustinere placuta dar ferma a corpului pe toata durata somnului.Structura pe arcuri  asigura durabilitate,  o foarte buna circulatie a aerulu..
1013 RON
Fără TVA: 851.26 RON
Saltea MEMORY Margaree - H 24 cmSalteaua Memory Margaree  garanteaza caracteristici ergonomice suplimentare, un confort deosebit si o sustinere placuta dar ferma a corpului pe toata deurata somnului.Structura pe arcuri combinata cu stratul de sp..
1394 RON
Fără TVA: 1171.43 RON
Saltea ORTOPEDICA I Hermia - H 18 cmSaltelele ortopedice , ofera un grad inalt de confort pastrand  o pozitie corecata a coloanei si intregului corp pe toata durata somnului.Structura pe arcuri asigura durabilitate si o foarte buna circulatie a ..
464 RON
Fără TVA: 389.92 RON
Saltea ORTOPEDICA LUX Violet - H 20 cmSaltelele ortopedice , ofera un grad inalt de confort pastrand  o pozitie corecata a coloanei si intregului corp pe toata durata somnului.Structura pe arcuri asigura durabilitate si o foarte buna circulatie ..
702 RON
Fără TVA: 589.92 RON
Saltea ORTOPEDICA LUX Hermia - H 20 cmSaltelele ortopedice ofera un grad inalt de confort pastrand o pozitie corecata a coloanei si intregului corp pe toata durata somnului.Structura pe arcuri asigura durabilitate si o foarte buna circulatie a aerulu..
744 RON
Fără TVA: 625.21 RON
Saltea ORTOPEDICA II Hermia - H 18 cmSaltelele ortopedice , ofera un grad inalt de confort pastrand  o pozitie corecata a coloanei si intregului corp pe toata durata somnului.Structura pe arcuri asigura durabilitate si o foarte buna circulatie a..
794 RON
Fără TVA: 667.23 RON
Saltea CONFORT Violet - H 22 cmSalteaua Confort garanteaza un somn odihnitor, o pozitie corecta, ergonomica a coloanei verterale si a umerilor. Aceasta saltea ofera un raport optim intre gradul de elasticitate si gradul de duritate, oferind un confor..
838 RON
Fără TVA: 704.2 RON
Saltea CONFORT Hermia - H 22 cmSalteaua Confort garanteaza un somn odihnitor, o pozitie corecta, ergonomica a coloanei verterale si a umerilor. Aceasta saltea ofera un raport optim intre gradul de elasticitate si gradul de duritate, oferind un confor..
586 RON
Fără TVA: 492.44 RON
Saltea CONFORT Margaree- H 22 cmSalteaua Confort garanteaza un somn odihnitor, o pozitie corecta, ergonomica a coloanei verterale si a umerilor. Aceasta saltea ofera un raport optim intre gradul de elasticitate si gradul de duritate, oferind un confo..
1270 RON
Fără TVA: 1067.23 RON
Saltea CONFORT husa Margaree cu fermoarSalteaua Confort garanteaza un somn odihnitor, o pozitie corecta, ergonomica a coloanei verterale si a umerilor. Aceasta saltea ofera un raport optim intre gradul de elasticitate si gradul de duritate, oferind u..
1311 RON
Fără TVA: 1101.68 RON
Detalii ale produsului din imagine: Saltea MEMORY 2000 x 1600 Margaree cu inaltime H 24 cmSalteaua Memory Margaree  garanteaza caracteristici ergonomice suplimentare, un confort deosebit si o sustinere placuta dar ferma a corpului pe toata ..
1394 RON
Fără TVA: 1171.43 RON
* Produsul este disponibil la pretul promotional de 617 lei in magazinele Elvila din orasele Constanta, Iasi si Bucuresti.* Pentru detalii cu privire la materialul de acoperire la produsul aflat in promotie, va rugam sa contactati magazinul Elvila, i..
686 RON 617 RON
Fără TVA: 518.49 RON
* Produsul este disponibil la pretul promotional de 742 lei in magazinele Elvila din orasele Bucuresti, Ploiesti, Iasi, Focsani, Alexandria si Bacau.* Pentru detalii cu privire la materialul de acoperire la produsul aflat in promotie, va rugam sa con..
824 RON 742 RON
Fără TVA: 623.53 RON
Saltea ORTOPEDICA LUX hermia 2000x1600 cu inaltime 20 cmSaltelele ortopedice , ofera un grad inalt de confort pastrand  o pozitie corecata a coloanei si intregului corp pe toata durata somnului.Structura pe arcuri asigura durabilitate si o foart..
852 RON
Fără TVA: 715.97 RON
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)
Site promovat de Agentia Fortin Elvila - Mobilă cât vezi cu ochii © 2019