Livrare și montaj

ELVILA va pune la dispozitie servicii de livrare si asamblare mobilier la domiciliu in urmatoarele conditii:

Transportul si montajul sunt gratuite pentru comenzile online mai mari de 3.100 lei(pentru o singura comanda) pentru orasele unde sunt magazine Elvila.

Daca comanda este mai mica de 3.100 lei, atunci se va percepe pentru transport o taxa de 150 lei pentru orasele in care sunt magazine Elvila. Pretul montajului se calculeaza ca procent de 8% din valoarea comenzii produselor care necesita montaj.

Minim taxabil pentru montaj este 30 lei.

Daca doriti ca transportul la domiciliu si montajul sa fie efectuate de catre Elvila, va rugam sa bifati casuta corespunzatoare in formularul de comanda online. Costul va fi calculat in mod automat in functie de valoarea comenzii, pentru locatiile(adresele) din orasele in care Elvila are magazine. Pentru localitatile in care Elvila NU are magazine( in limita maxima  a 60km) pentru transport  se taxeaza 2,60 lei cu TVA / km dus–intors si costul montajului va fi de 8% din valoarea produselor care necesita montaj.

Pentru mai multe detalii va rugam contactati cel mai apropiat magazin Elvila.

Pentru Bucuresti, aria de livrare gratuita cuprinde si localitatile din tabelul de mai jos:

Chiajna Mogosoaia Pipera
Chitila Otopeni Stefanestii de Jos
Dobroiesti Pantelimon (IF) Stefanestii de Sus
Dudu (IF) Pipera Tunari(IF)
Fundeni(IF) Rosu (IF) Voluntari

In afara Bucurestiului si a localitatilor din tabel*, se taxeaza 2,60 lei cu TVA / km dus–intors. Pentru localitatile care nu se regasesc in tabel, lista cu tarife este disponibila la caserie.

Distanta maxima de livrare este de 60 km.


TRANSPORT

Clientul are obligatia de a asigura posibilitatea de stationare a masinii cat mai aproape de calea de acces in imobil si respectiv accesul echipajului la scari sau lift.

Echipajul nu are obligatia sa transporte marfa daca buna desfasurare a activitatii nu este posibila (spatii de manevra inguste, scari interioare inguste, distante mari intre locul de parcare si locul de livrare, etc.) sau daca integritatea corporala le este pusa in pericol (cladiri in constructie, scari sau terase fara balustrada, pasarele, etc.).

Clientii au obligatia sa se asigure ca produsele incap pe usile de acces si in locul unde vor fi pozitionate.

Conditiile de mai sus sunt valabile si in cazul in care produsul va fi preluat de catre un echipaj Elvila in vederea trimiterii lui la fabrica producatoare cu scopul expertizarii si remedierii acestuia.

MONTAJ

Pretul montajului se calculeaza ca procent din valoarea produselor care necesita montaj. Elvila asigura montajul doar pentru produsele transportate cu mijloacele auto Elvila. Este necesar ca spatiul de montaj sa fie eliberat inaintea sosirii echipajului. In cazul in care solicitati suspendarea corpurilor pe perete va rugam sa ne informati cu privire la structura peretelui. Corpurile suspendate nu se monteaza pe rigips. Nu ne asumam raspunderea pentru rezistenta peretilor.

Echipajul Elvila nu poate interveni asupra configuratiei initiale a pieselor de mobilier. Pentru mobilierul de bucatarie montajul nu include racordarea la reteaua de energie electrica, gaze, apa si nici incorporarea echipamentelor electrocasnice in mobilier. In cazul in care livrarea sau montajul mobilierului nu se pot finaliza din cauze imputabile clientului (spatiul unde se monteaza produsele nu este eliberat, etc.), clientul va suporta costurile noului transport, fara a mai beneficia de gratuitate, achitand in plus si o taxa de penalizare de 50 lei, livrarea urmand sa fie reprogramata in functie de grafic.

Elvila nu-si asuma responsabilitatea pentru nefinalizarea livrarii si/sau montajului, dupa executia comenzii, la domiciliul cumparatorului, din motive care nu-i sunt imputabile, cum ar fi, dar fara a se limita la: probleme de spatiu (holuri de bloc sau apartament de dimensiuni reduse, usi de acces inguste, scari interioare inguste, lipsa spatiului de manevra), aceste conditii sunt valabile si in cazul in care este necesara demontarea/preluarea produsului de catre un echipaj Elvila in vederea trimiterii lui la fabrica producatoare cu scopul expertizarii si remedierii acestuia.

Comenzile se preiau in limita resurselor disponibile si in functie de graficul intern de livrari.

Nu se cumuleaza mai multe facturi/achizitii pentru un transport gratuit. Pentru produsele care sunt facturate pe o singura factura se face transport la o singura locatie/adresa.

Pentru a asigura o livrare eficienta va rugam sa ne furnizati urmatoarele informatii:

  • Persoana de contact si numarul de telefon al acesteia;
  • Adresa exacta de livrare;
  • Etajul (nivelul) la care se face livrarea.

Va rugam sa va asigurati ca este cineva la domiciliu in data stabilita.

Site promovat de Agentia Fortin Elvila - Mobilă cât vezi cu ochii © 2019