TRANSPORT, MANEVRARE SI MONTAJ

I) REGULAMENT COMENZI ONLINE IN ORASELE IN CARE NU AVEM MAGAZINE ELVILA 

Pentru comenzile online plasate pe site-ul www.elvila.ro asiguram DOAR LIVRARE in orasele in care nu avem magazine fizice Elvila dupa urmatoarele reguli: Costul livrarii este 150 lei/cursa, TVA inclus iar livrarea se face pana in fata casei/blocului/cladirii. Produsele NU se baga in casa si nu se monteaza. Aceste sarcini ii revin clientului. Clientul are obligatia de a asigura posibilitatea de stationare a masinii cat mai aproape de calea de acces in imobil. Echipajul nu are obligatia sa transporte marfa daca buna desfasurare a activitatii nu este posibila si anume distante mari intre locul de parcare si locul de livrare.  Plata pentru comenzile online se poate face doar cu cardul. Comenzile online se preiau in limita resurselor disponibile iar livrarea se face in termen de 30 zile lucratoare de la data plasarii comenzii. Pentru a putea plasa o comanda, este necesar sa urmati pasii: Din sectiunea Contul meu - Creare cont - Autentificare - Adauga produsele in cos - Completare date personale - Plata produsului – Verificarea email-ului pentru primirea confirmarii comenzii. Dupa plasarea comenzii, veti fi contactat de catre un reprezentant Elvila in vederea confirmarii comenzii si recapitularii tuturor informatiilor legate de comanda. Daca aveti intrebari legate de produsele pe care doriti sa le comandati, va rugam sa trimiteti solicitarea dvs la adresa de email : contact@elvila.ro. 


II) REGULAMENT COMENZI ONLINE IN ORASELE IN CARE EXISTA MAGAZINE ELVILA (Bucuresti, Ploiesti, Alexandria, Brad, Constanta, Botosani, Iasi, Bacau, Focsani, Mizil)


Pentru comenzile online, ELVILA va pune la dispozitie serviciul de livrare ce include transport, manevrare si montaj in urmatoarele conditii:

TRANSPORT

Tariful perceput pentru transport produselor comandate online este de 150 lei/cursa in orasele in care Elvila detine magazine fizice.

Daca doriti ca transportul la domiciliu si montajul sa fie efectuate de catre Elvila, va rugam sa bifati casuta corespunzatoare in formularul de comanda online. Costul va fi calculat in mod automat in functie de valoarea comenzii online, pentru locatiile(adresele) din orasele in care Elvila are magazine. Pentru localitatile ce se afla in raza limita de 100 km fata de orasul in care Elvila are magazin, transportul  se taxeaza 2,80 lei cu TVA / km dus–intors, iar costul montajului va fi de 8% din valoarea produselor care necesita montaj.

Clientul are obligatia de a asigura posibilitatea de stationare a masinii cat mai aproape de calea de acces in imobil si respectiv accesul echipajului la scari sau lift.

Echipajul nu are obligatia sa transporte marfa daca buna desfasurare a activitatii nu este posibila (spatii de manevra inguste, scari interioare inguste, distante mari intre locul de parcare si locul de livrare, etc.) sau daca integritatea corporala le este pusa in pericol (cladiri in constructie, scari sau terase fara balustrada, pasarele, etc.).
Clientii au obligatia sa se asigure ca produsele incap pe usile de acces si in locul unde vor fi pozitionate.

Conditiile de mai sus sunt valabile si in cazul in care produsul va fi preluat de catre un echipaj Elvila in vederea trimiterii lui la fabrica producatoare cu scopul expertizarii si remedierii acestuia.

Montajul este gratuit pentru comenzile online mai mari de 6000 lei (pentru o singura comanda) pentru orasele unde sunt magazine Elvila.

Pentru Bucuresti, aria de livrare  cuprinde si localitatile: Chiajna, Chitila, Dobroiesti, Mogosoaia, Otopeni, Pantelimon (IF), Dudu (IF), Pipera, Fundeni (IF), Rosu (IF), Stefanestii de Jos (IF), Stefanestii de Sus (IF), Tunari (IF), Voluntari.
In afara Bucurestiului si a localitatilor mentionate mai sus, transportul se taxeaza 2,80 lei cu TVA / km dus–intors.
Distanta maxima de livrare este de 100 km.

MANEVRARE

Serviciul de manevrare se taxeaza cu 3% din valoarea produselor comandate online. Pentru produsele aflate la promoţie, taxa de manevrare se aplică la valoarea întreagă a produsului comandat.

Serviciul de manevrare se poate asigura pentru toate produsele de tapiterie sau mobila corp care nu necesita montaj sau pentru care nu se solicita montaj si consta in livrarea produselor la domiciliu/apartament, daca spatiul pemite acest lucru (manevrarea nu include montaj).

MONTAJ


Pe perioada situatiei de urgenta/alerta NU asiguram montajul produselor la domiciliu. Pentru protejarea clientilor nostri, dar si pentru protejarea angajatilor Elvila, va rugam sa intelegeti situatia actuala cu care ne confruntam si sa luati la cunostinta faptul ca nu asiguram montajul produselor la domiciliul clientului.


Pretul montajului se calculeaza ca procent din valoarea produselor care necesita montaj. Daca suma produselor comandate online ce necesita montaj este mai mica de 6000 lei (TVA inclus) tariful pentru montaj este de 8% din valoarea produsului. Pentru sume mai mari de 6000 lei (TVA inclus) montajul este gratuit.

Pentru bucatarii practicam un tarif unic de montaj: 250 lei/bucatarie. Daca pretul bucatariilor depaseste 6000 lei, montajul este gratuit.

Elvila asigura montajul doar pentru produsele comanadate online transportate cu mijloacele auto Elvila. Este necesar ca spatiul de montaj sa fie eliberat inaintea sosirii echipajului. In cazul in care solicitati suspendarea corpurilor pe perete va rugam sa ne informati cu privire la structura peretelui. Corpurile suspendate nu se monteaza pe rigips. Nu ne asumam raspunderea pentru rezistenta peretilor.

Persoanelor care nu opteaza pentru serviciile de  manevrare si/sau montaj (NU BIFEAZA CASUTELE CORESPUNZATOARE IN FORMULARUL DE COMANDA ONLINE),  le vor fi livrate produsele pana in fata blocului/casei.

Echipajul Elvila nu poate interveni asupra configuratiei initiale a pieselor de mobilier. Pentru mobilierul de bucatarie montajul nu include racordarea la reteaua de energie electrica, gaze, apa si nici incorporarea echipamentelor electrocasnice in mobilier. In cazul in care livrarea sau montajul mobilierului nu se pot finaliza din cauze imputabile clientului (spatiul unde se monteaza produsele nu este eliberat, etc.), clientul va suporta costurile noului transport, fara a mai beneficia de gratuitate, achitand in plus si o taxa de penalizare de 50 lei, livrarea urmand sa fie reprogramata in functie de grafic.

Elvila nu-si asuma responsabilitatea pentru nefinalizarea livrarii si/sau montajului, dupa executia comenzii, la domiciliul cumparatorului, din motive care nu-i sunt imputabile, cum ar fi, dar fara a se limita la: probleme de spatiu (holuri de bloc sau apartament de dimensiuni reduse, usi de acces inguste, scari interioare inguste, lipsa spatiului de manevra), aceste conditii sunt valabile si in cazul in care este necesara demontarea/preluarea produsului de catre un echipaj Elvila in vederea trimiterii lui la fabrica producatoare cu scopul expertizarii si remedierii acestuia.

Comenzile online se preiau in limita resurselor disponibile si in functie de graficul intern de livrari.

Nu se cumuleaza mai multe facturi/achizitii pentru un transport gratuit. Pentru produsele care sunt facturate pe o singura factura se face transport la o singura locatie/adresa.

Pentru mai multe detalii va rugam contactati cel mai apropiat magazin Elvila.

Pentru informatii si detalii privind tarifele de transport, manevrare si montaj aferente achizitiilor si/sau comenzilor efectuate direct in magazinele fizice Elvila, va rugam sa contactati consilierii de vanzari din cea mai apropiata locatie.

Pentru a asigura o livrare eficienta va rugam sa ne furnizati urmatoarele informatii:

    Persoana de contact si numarul de telefon al acesteia;
    Adresa exacta de livrare;
    Etajul (nivelul) la care se face livrarea.

Va rugam sa va asigurati ca este cineva la domiciliu in data stabilita.

Clientul are obligatia de a se asigura ca, la data livrarii, exista persoane desemnate pentru a primi produsele, in caz contrar urmand a suporta cheltuielile efectuate de catre S.C ELVILA S.A pentru a le transporta dus-intors. O reexpediere a bunurilor se va face numai dupa ce CLIENTUL achita costul transportului deja efectuat si al celui care urmeaza sa se reefectueze.
Receptia calitativa si cantitativa a marfurilor se face in momentul predarii, de fata cu soferul de livrare/reprezentantul firmei.
Termenul de livrare incepe sa curga in toate cazurile de la momentul confirmarii comenzii, de catre S.C ELVILA S.A.
Termenii si conditiile din prezentul site sunt valabile exclusiv pentru vanzarea ON-LINE si pot diferi de termenii si conditiile aplicate in reteaua de magazine ELVILA si magazine partenere ELVILA.Site promovat de Agentia Fortin Elvila - Mobilă cât vezi cu ochii © 2019