Despre noi

S.C. ELVILA SA, companie romaneasca fondata inca din 1990 de catre Viorel Catarama, este una dintre principalele marci din domeniul productiei si comercializarii mobilei in Romania.

Obiectul de activitate al firmei il reprezinta producerea si comercializarea mobilierului pentru casa si birou. Gama de produse de mobilier oferita clientilor cuprinde: sufragerii, dormitoare, biblioteci, camere pentru copii si tineret, bucatarii, grupe de colt, mic mobilier (comode, mese, masute, noptiere, taburete, garderobe, cuiere), mobilier tapitat: canapele, fotolii si saltele marca Relaxa, mobilier de birou, mobilier pentru hotel. La solicitarea clientilor se poate executa si mobilier personalizat la comanda.

Misiunea Elvila reflecta dorinta si eforturile intregii echipe de cca 1000 oameni, de a satisface toate cerintele clientilor, oferind produse de mobilier modern si/ sau clasic, din lemn masiv, mdf sau pal, la un raport calitate - pret continuu imbunatatit.

Compania Elvila este membra a Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania si a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei. Intrucat calitatea produselor de mobilier reprezinta o preocupare importanta si constanta pentru Elvila, incepand cu anul 2000 a fost implementat si mentinut un sistem eficient de management si control al calitatii (ISO 9001 - 2015 si Politica managementului de varf). Acest sistem de calitate este aplicat in mod continuu, atat la nivel de companie, cat si la nivelul de productie, respectiv in cele 2 fabrici ale Elvila :

  1. SC ELVILA SA - punct de lucru Carpatina – Babeni, Str Uzinei, nr 1, judet Valcea
  2. SC ELVILA SA - punct de lucru Elmoberom - Beius, str. Traian nr. 2-4

Fiecare fabrica este specializata in productia unui anumit tip de mobilier. Produsele de mobilier sunt realizate din lemn masiv, PAL melaminat (18 mm), PAL furniruit si MDF (32 mm).

In prezent, Elvila detine un numar de 26 de magazine la nivel national, din care 10 magazine proprii in:  Alexandria, Bacau, Botosani, Brad, Bucuresti, Constanta, Focsani, Iasi, Mizil, Ploiesti si 16 magazine in sistem de franciza si distribuitori.

Printre companiile / institutiile incluse in portofoliul de clienti Elvila mentionam: Selgros, Universitatea Transilvania Brasov, Universitatea Politehnica Timisoara, Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, Directia Generala de Pasapoarte, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative Bucuresti, Primaria Municipiului Targoviste, Hotel Mara Lucia din Lipova, Institutul Bancar Roman, Academia Romana, Primaria Oradea, Hotel Aurra - Mamaia etc.

Site promovat de Agentia Fortin Elvila - Mobilă cât vezi cu ochii © 2019