4

Elvila infloreste cu noile imprimeuri florale

Publicat de: Elvila Accesări: 4144

Elvila va propune colectia de materiale cu imprimeuri florale, cele mai potrivite sa va aduca primavara in casa.

 

Pentru acest sezon, recomandarea noastra este setul Belle cu un motiv decorativ floral.Este un set confortabil format din 2 canapele (extensibile sau fixe, o canapea are 2 locuri, cea de-a doua are 3 locuri) si un fotoliu. 


Marele avantaj consta in usurinta intretinerii, husa fiind detasabila si putand fi curatata in conditii casnice (la temperatura de max. 30 grade, fara centrifugare) sau prin curatare chimica.

 


In cazul in care schimbati decorul si husa nu se mai potriveste, aceasta se poate inlocui cu una noua, chiar si in functie de influentele coloristice ale anotimpurilor.

 

 

Acest set modern, potrivit pentru orice ocazie, poate fi integrat, de exemplu intr-o sufragerie spatioasa si impreuna cu Biblioteca si masuta Florenta.

Fotoliile Stephanie, comode, confortabile si practice, sunt destinate spatiilor cu multiple utilizari, cum ar fi: camera de zi, hol sau dormitor. Acest tip de fotoliu poate fi asezat in jurul unei mese in sufragerie, unde sa se adune toti membri familiei.Fotoliile Astoria sunt ideale pentru momentele de relaxare, atunci cand cititi sau urmariti emisiunile preferate la televizor. Sunt foarte comode si pot fi integrate in living, langa Biblioteca Calipso.Daca iubiti primavara, atunci alegeti noile imprimeuri florale in tendinte!


Va asteptam cu drag in magazinele Elvila cu preturi atractive la mobilier si Saltele Relaxa!


Comentarii
Scrie un comentariu
Site promovat de Agentia Fortin Elvila - Mobilă cât vezi cu ochii © 2019