Franciză

Conditii de acces in franciza "ELVILA"

Dorinta Elvila este de a largi reteaua de franciza si de aceea accesul in sistem este facil si fara costurile traditionale sistemului de franciza. In concluzie, nu exista o taxa de intrare in sistem. Mai concret, Elvila doreste parteneri care sa distribuie in exclusivitate numai produsele marca ELVILA si sa respecte standardele de expunere si vanzare ale acestui brand.

Spatiul minim pentru un magazin de mobila trebuie sa fie 200 mp.Costurile care le implica deschiderea unui magazin in sistem franciza sunt relativ mici, ele presupun obtinerea / existenta unui spatiu comercial adaptat la standardele Elvila si toate costurile aferente intretinerii sale (chirii, costuri de intretinere, salarii, asigurari contra incendiilor si inundatiilor, etc).

Un mare avantaj oferit de Elvila este si faptul ca materialele publicitare si reclama la nivel national sunt sustinute de francizor.

Transportul marfurilor poate fi asigurat de francizor.

Transferul de know-how se face inainte de lansarea magazinului, prin training atat la magazin, cat si in fabricile ELVILA. Perioada de implementare este de aproximativ 3 luni, mai ales ca ELVILA detine o gama de peste 1000 de produse pe diferite grupe de produse: tapiterii, mobila PAL melaminat, mobila PAL furniruit, mobilier din lemn masiv etc. Dar, in acelasi timp se asigura consultanta continua pentru a inlesni procesul de acumulare a noilor informatii.

Pentru a demara o astfel de afacere, recomandam cel putin o investitie de 5.000 de euro, in functie de mai multi factori:

  • marimea magazinului,
  • volumul de produse pe care francizatul trebuie sa il detina.

Acest transfer de informatii se face numai in cazul demararii negocierilor pentru parteneriat.

In concluzie:

  • Taxa de intrare in sistem : zero euro;
  • Contributie personala : difera in functie de zona unde va fi amplasat magazinul;
  • Redevente : zero euro;
  • Suprafata medie : 200 mp2 ;
  • Cifra de Afaceri medie dupa 2 ani de activitate : 1.500.000 ron.

Daca aveti un magazin de mobilier, va asteptam sa veniti in franciza ELVILA !

Orase unde ELVILA doreste sa deschida francize: Pitesti, Buzau, Turnu Severin, Arad, Sibiu, Giurgiu, Satu Mare, Piatra Neamt.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne scrieti la adresa francize@elvila.ro

Site promovat de Agentia Fortin Elvila - Mobilă cât vezi cu ochii © 2019