Amenajări de interior Sfaturi utile

CUM SĂ-ȚI MOBILEZI SUFRAGERIA CU CEL MULT 3.000 RON?

Mobilarea sau renovarea unei sufragerii este o decizie importantă, deoarece trebuie să ții cont de multe aspecte, începând de la spațiul disponibil și până la buget. Te afli în situația de a găsi un echilibru în ceea ce privește raportul calitate-preț. Dar nu doar asta este important, ci te interesează și design-ul sau funcționalitatea, nu? Elvila îți propune mobilarea calitativă a unei sufragerii în stil modern, la un preț care te va uimi: cel mult 3.000 RON. Ține cont de recomandarea noastră, iar în timp vei observa că a fost o investiție excelentă, care ți-a satisfăcut toate așteptările.

Orice living are nevoie în principal de o bibliotecă multifuncțională, o canapea (preferabil extensibilă) și o măsuță. Astfel, biblioteca Enrique, realizată pe finisaj alb, include toate caracteristicile de care ai nevoie, având nu numai un aspect modern, ci te va impresiona și multitudinea de spații pentru depozitare disponbile. De asemenea, ai loc suficient pentru o plasmă de dimensiuni mari, în cazul în care dorești să creezi o atmosferă de cinema alături de cei dragi. În armonie cu biblioteca Enrique este măsuța de cafea Bernardo, așezată în fața unei canapele extensibile Bristol, de culoare gri, cu un design de care te vei îndrăgosti datorită simplității și eleganței. În cazul în care lungimea de 2,2 metri nu te mulțumește, poți suplimenta zona de relaxare a sufrageriei tale cu fotoliul extensibil Sonia, având aceleași trăsături de design și utilitate precum canapeaua. Toate aceste caracteristici îți vor transforma imediat sufrageria într-o veritabilă cameră de oaspeți, dacă rudele sau prietenii vor dori să stea peste noapte. Iar cum n-ar fi fost îndeajuns mulțimea de avantaje, pentru acest întreg ambient Elvila pentru living ai nevoie de un buget de numai 2.850 RON. Nu este extraordinar? Preț foarte bun, calitate superioară, iar sufrageria ta va deveni un spațiu primitor, luminos și relaxant.

ÎȚI RĂMÂN BANI ȘI PENTRU ALTE OBIECTE DE MOBILER
La o așa ofertă, nu e de mirare că-ți vor mai rămâne bani și pentru alte obiecte de mobilier care trebuie cumpărate prin casă, cum ar fi achiziționarea unei zone de dining. Bineînțeles că Elvila vine cu soluția! O piesă specială de mobilier este masa extensibilă albă Mirka 634, ce dispune nu numai de dimensiuni generoase, un blat rezistent și un finisaj foarte elegant, dar beneficiază și de un sistem reglabil de aliniere a plăcilor blatului pentru un reglaj fin al mesei. Totodată, extinderea ei se face datorită unui mecanism automat, iar produsul conține și un organizator de tacâmuri. Iar cum o masă fără scaune este ca și cum ai mânca la fast food, scaunele Milanos, fabricate din lemn masiv și tapițerie cu stofă catifelată de foarte bună calitate și rezistentă la frecare, constituie cea mai bună alegere pentru a completa ambientul sufrageriei tale.

Acestea sunt numai câteva sugestii pentru amenajarea unei sufragerii, însă la Elvila găsești mobilă cât vezi cu ochii, indiferent de stilul preferat, clasic sau modern. Tot ce trebuie să faci este să intri într-unul dintre magazinele noastre și te vei convinge. Specialiștii noștri îți vor sta la dispoziție cu orice informație astfel încât să găsești exact ceea ce cauți.

DISCLAIMER
Imaginile au caracter de prezentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Pentru a verifica corectitudinea preţurilor afişate şi existenţa produselor în stoc, te rugăm să te adresezi consilierilor noştri de vânzări, înainte de plasarea comenzii.

Sursa foto: Elvila

(Visited 2.819 times, 19 visits today)
Summary
Cum să-ți mobilezi sufrageria cu cel mult 3.000 RON?
Article Name
Cum să-ți mobilezi sufrageria cu cel mult 3.000 RON?
Description
Elvila îți propune mobilarea calitativă a unei sufragerii în stil modern, la un preț care te va uimi: cel mult 3.000 RON.
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți