Amenajări de interior Sfaturi utile

Roșul iubirii la Elvila

Roşu este una dintre culorile preferate ale oamenilor din întreaga lume. Nu este o coincidenţă că luna februarie, a iubirii, este asociată cu această culoare. Roşu nu numai că are un puternic impact asupra activităţii cerebrale, ci stârneşte deopotrivă pasiune, emoţii intense, îndrăzneală şi… virilitate. Totuși, femeile şi bărbaţii sunt atraşi diferit de tonalităţile de roşu: doamnele le preferă pe cele reci (roşu „cireaşă”, magenta, fuchsia), iar domnii înclină mai mult spre nuanţele de portocaliu (cărămiziu). Orice opţiune cromatică ai avea, Elvila ţi-a pregătit o varietate de produse de mobilier şi decorative cu tapițerie roșie prin intermediul cărora să dai personalitate locuinţei tale.

ÎNDRĂZNEŞTE CU SCALA
Colţarul Scala îţi va surprinde plăcut musafirii prin îndrăzneală cu care ţi-ai amenajat sufrageria. Produsul este realizat în construcţie fixă şi include: colţ cu braţ, colţ otoman, taburet şi perne spătar. Picioarele sunt din cherestea de fag şi sunt finisate pe baiţuri şi lacuri pe bază de apă. Iar dacă doreşti un plus de eleganţă, măsuţa de cafea CO2 wenge şi cea din sticlă Panty reprezintă alegerile perfecte.

STILURILE MODERN ȘI CLASIC ÎN DESIGN DEOSEBIT
În cazul în care colțarul Scala ți se pare prea voluminos pentru spațiul disponibil, atunci canapea extensbila moderna Filema constituie cea mai bună opțiune pentru decorarea sufrageriei în culoarea iubirii. O poți asorta cu fotoliul Astoria, un produs cu linii curbe și elegante, ce îmbină stilul clasic cu cel modern. Ambele produse se remarcă prin design deosebit, fiind ideale pentru momentele tale de relaxare.

COLȚAR DE BUCĂTĂRIE MERAN BBC, PENTRU DECOR SPECIAL
Când ai reamenajat ultima oară bucătăria? Cu siguranță a trecut ceva timp. Elvila te invită să faci o schimbare prin intermediul colțarului Meran BBC, compus din banchetă cu două lăzi pentru depozitare, masă fixă și două scaune. Produsul nostru va fi cu atât mai bine pus în evidență dacă bucătăria ta este mobilată în culori neutre. Nu vei regreta alegerea făcută!

SCAUNE DE BIROU PENTRU ACASĂ ȘI SERVICIU
Și segmentul office pe tapițerie roșie este bine reprezentat în portofoliul Elvila, în acest sens distingându-se scaunele de birou Golf și Panther LX. Primul este suplu, robust, ergonomic și rotativ, în timp ce al doilea beneficiază de o caracteristică suplimentară, și anume spătarul reglabil pe verticală. Indiferent de alegerea ta, vei observa că ele sunt potrivite pentru orice tip de birou, acasă ori la serviciu. Alege cu încredere să decorezi luna aceasta în culoarea roșie în spațiul tău office, cu scaune de birou Elvila!

ATUNCI CÂND GESTUL CONTEAZĂ…
Pernele decorative pot constitui o modalitate unică de a-ți declara dragostea față de persoana iubită. În oferta Elvila există o varietate de tapițerii prin intermediul ale căror culori poți impresiona, indiferent de preferințele în ceea ce privește nuanțele de roșu, contribuind la înfrumusețarea ambientului casei tale. Dacă îi plac contrastele puternice, atunci îți recomandăm perna decorativă Nova A7, iar pentru a nu ieși atât de mult în evidență din punct de vedere cromatic, perna decorativă Nova A3, cu imprimeu floral, este exact ceea ce ai nevoie. Totuși, te invităm să arunci o privire și pe site, pentru a vedea multitudinea de opțiuni de perne decorative Elvila la prețuri mici și să comanzi online. Rapid și eficient la doar un click distanță.

DISCLAIMER
Imaginile au caracter de prezentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Pentru a verifica corectitudinea preţurilor afişate şi existenţa produselor în stoc, vă rugăm să vă adresaţi consilierilor noştri de vânzări, înainte de plasarea comenzii.

Sursa foto: Elvila

(Visited 212 times, 1 visits today)
Summary
Roșul iubirii la Elvila
Article Name
Roșul iubirii la Elvila
Description
Inspirație marca Elvila pentru decorarea locuinței în luna dragostei!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți