Amenajări de interior

Noutăţile lui decembrie din portofoliul Elvila

Cum ne aflăm în luna cadourilor, nu puteam să va facem alte cadouri mai potrivite decât şi mai multe promoţii la produsele pe care le comercializăm, dar şi o multitudine de noutăţi ce au început deja să se alăture portofoliului nostru şi aşa vom continua şi în anul următor. Că vorbim de tapiţerii sau de mobilă-corp, luna asta dacă ne treci pragul sau dacă ne accesezi site-ul vei descoperi multe ”intrări noi” atrăgătoare spunem noi, dar şi foarte utile în acelaşi timp. Credem că eşti în asentimentul nostru legat de deosebita utilitate pe care o capătă produsele noastre în orice locuinţă, căci dacă ne gândim la prezenţa lăzilor de depozitare, a buzunarelor exterioare, a rafturilor, a poliţelor, a materialelor rezistente la utilizare frecventă, toate acestea sunt tot atâtea motive pentru care produsele noastre pot fi considerate fără nici cea mai mică urmă de echivoc deosebit de utile, indiferent de spaţiul în care alegi să le amplasezi. Ţînând cont de utilitate, atractivitate, dar şi de părerile clienţilor care au intrat deja în contact cu aceste produse, am întocmit o mini-listă de produse asupra cărora şi tu, la rândul tău, ai face foarte bine să te orietezi, dacă vrei să faci schimbări de efect, dar şi de durată în locuinţa ta.

Birou BE 160 păr – genul de birou pe care ţi l-ai dori nu doar la biroul oficial din compania la care lucrezi, ci şi în biroul improvizat de acasă. Lungimea, finisajul deosebit, preţul promo, dar şi rezistenţa fac din biroul BE 160 o achiziţie foarte smart, fie că alegi să plasezi comandă online, fie că mergi să-l şi vezi înainte de cumpărare, într-unul dintre magazine Elvila. Blatul este realizat din MDF înfoliat, iar picioarele şi placa de dedesubt din PAL melaminat. Astfel, dacă eşti în căutarea unui birou pe finisaj deschis de care să te bucuri mulţi ani la rând, întreabă consultanţii noştri de vânzări de BE cu prima ocazie când ajungi într-un showroom Elvila.

Dulap 5U STOCKHOLM – impozant şi încăpător sunt cuvintele care îţi vor veni inevitabil în minte când vei privi pentru prima dată acest dulap. Impozanţa este dată de atăt de înălţime, cât şi de finisajul alb şi de profilele aplicate pe fronturile uşilor, iar prezenţa mai multor rafturi, dar şi a barelor pentru umeraşe fac din dulapul Stockholm o piesă de mobilier indispensabilă din dormitorul oricărui pasionat de modă, care iubeşte în acelaşi timp să-şi ţină hainele în perfectă ordine.

Scaun MILANO bej – impresionează atât prin tapiţerie, cât şi prin forma atipică, uşor neregulată a bucăţilor de lemn care-i alcătuiesc cadrul. Finisajul lemnos de culoare bej-deschis se îmbină perfect cu tapiţeria crem cu imprimeu maro. Poţi întra rapid în posesia lui dacă alegi să faci achiziţia online, de oriunde te-ai află. În privinţa livrării nu trebuie să-ţi faci griji, căci îl aducem noi la tine. Alt mare avantaj pe lângă faptul că-l poţi asorta cu uşurință cu celelalte piese care alcătuiesc decorul din living-ul sau zona special destinată dining-ului, constă în faptul că este rezistent, graţie prezenţei covârşitoare a cherestelei. Pentru găsirea mesei cu care să facă cea mai potrivită pereche caută la noi pe site sau vino într-unul dintre showroom-uri să ne laşi să-ţi facem recomandări pe sprânceană, pe care să ai şi posibilitatea să le vezi în realitate.

Colţar extensibil LUISA – tetiere reglabile, cotieră, perne de şezut deosebit de confortabile, prezenţa lazii de depozitare, la care se adaugă posibilitatea achiziționării pe mai multe culori de tapiţerii, dar şi faptul că suplineşte cu brio un pat atunci când ai nevoie să suplimentezi piesele de mobilier destinate somnului, recomandă colţarul Luisa drept alegerea cea mai inspirată când cauţi un colțar de living de dimensiune medie.

Bancheta CATI – fiindcă am tot fost întrebaţi dacă vindem şi separat componente ale grupelor de colţ, răspunsul este DA hotărât. De exemplu, din grupa de colţ Cati, îţi propunem spre analiză (şi sperăm noi, şi achiziţie) bancheta integral tapiţată pe piele ecologică în culoarea ciocolatei. Se remarcă prin rezistenţă graţie prezenţei elementelor din lemn masiv de fag din componenţă. Se integrează de minune inclusiv în bucătării nu foarte generoase din punct de vedere spaţiu, iar montarea ei poate fi făcută cu uşurinţă chiar şi de către un neprofesionist într-ale montajului. Dacă te grăbeşti, poţi achiziţiona această bancheta bucatarie rapid cu discount de la noi de pe site.

Masă extensibilă MARCELO – pe lângă superbul finisaj bej deschis pe care a fost executată, masa Marcelo te încânta şi prin design-ul ei aparte: blatul suplu, cu extremităţile uşor rotunjite şi picioarele dispuse uşor înclinat. Datorită cherestelei din componentă poţi fi sigur că te vei bucura de ea mult timp, iar datorită felului cum a fost proiectată dă foarte bine şi în vecinătatea unor scaune de sufragerie foarte elegante, dar şi a unora nu foarte pretenţioase amplasate, de exemplu, într-o bucătărie de garsonieră.

Etajeră suspendată AMOS – fiindcă ar fi şi păcat să nu valorifici şi potenţialul pereţilor, îţi propunem o etajeră rezistentă, pe finisaj stejar, care va suplimenta cu brio nevoile tale de depozitare. Se montează foarte uşor şi îi poţi folosi inclusiv partea de sus pentru depozitarea de mici obiecte, de decoraţiuni sau de ce mai doreşti tu. Poate fi a ta la un super-preţ redus cu 70%, dacă alegi să plasezi o comandă online.

Corp suspendat hotă WIND – în completarea mobilierului deja existent în bucătăria ta, îţi prezentăm o piesă necesară mai ales dacă vrei să exploatezi la maximum posibilităţile de depozitare oferite de pereți, dar şi să maschezi partea de sus a hotei, mai cu seamă dacă această nu reprezintă o ”atracţie” prea mare pentru ochi. Se remarcă prin rezistenţa materialelor din care este alcătuit, dar şi prin rezistenţa conferită de suporţii de prindere cu care vine din fabrică. Iar dacă îţi place atât de mult şi cumva ai vrea să cumperi ansamblul complet WIND, află că îţi putem pune la dispoziţie din această gama şi restul pieselor necesare într-o bucătărie precum blat, corpuri inferioare, alte corpuri superioare sau chiar corp suspendat cu hotă. Poţi achiziţiona chiar acum acest corp suspendat hota la preţ promo de pe site-ul nostru.

Mobilă dormitor ATENA alb cu stejar – recent intrat în portofoliul nostru, dormitorul Atena reprezintă o adevărată atracţie indiferent iubitorul cărui stil de amenajare interioară ai fi. Alcătuit din dulap înalt în 3 uşi (prevăzut şi cu oglindă), pat dublu, comodă, 2 noptiere reprezintă o investiţie care-şi merită într-totul banii. Designul minimalist (marcat de profile discrete aplicate pe fronturile patului, ale dulapului, comodei şi noptierei), alături de finisajul dominat de alb, îi conferă o elegantă aparte, contribuind în același timp la sporirea luminozităţii din încăpere. Îl comercializăm doar în garnitură completă, la preţ redus cu 25%, iar tu mai ai posibilitatea de a cumpăra odată cu el şi somieră, dacă doreşti.

Canapea extensibilă DAMIAN – canapeaua cu un design aparte. Salteluța aparență, care pare a fi detașabilă, face corp comun cu spătarul și șezutul canapelei, dând astfel senzația existenței mai multor straturi de suport. Totuși, această construcție diferită față de un șezut-spătar clasic de canapea nu afectează confortul sporit al structurii, dimpotrivă, acesta este unul foarte bun.

Acestea sunt doar câteva dintre noutățile lunii decembrie, care, credem noi, merită să le iei în calcul dacă vrei să redecorezi cu piese care punctează nu doar la calitate, dar și din punct de vedere estetic. Pentru restul te așteptăm în magazine sau pe site-ul nostru.

Sursa foto: Elvila

(Visited 2.112 times, 1 visits today)
Summary
Noutăţile lui decembrie din portofoliul Elvila
Article Name
Noutăţile lui decembrie din portofoliul Elvila
Description
Descoperă noutăţile lunii decembrie din portofoliul Elvila!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți