Amenajări de interior

Creează ambiente magice de iarnă cu mobilier Elvila

Ne aflăm deja în unul dintre cele mai iubite anotimpuri din an, în special de către cei mici. Decorurile din această perioadă sunt dominate de alb, însă poţi miza în egală măsură şi pe crem pentru a crea la tine acasă ambiente desprinse din poemele dedicate ”anotimpului alb”. Dacă te afli în căutarea de mobilier cu care să desăvârşeşti acea atomosferă adorabilă ”all white”, trebuie să ştii că la Elvila ai o multitudine de posibilităţi de mobilare. Indiferent de încăperea pe care vrei să o decorezi, îţi punem la dispoziţie atât mobilă-corp pe finisaj alb sau crem, (având în componentă PAL, FURNIR, LEMN MASIV, MDF sau DTD laminat), dar şi tapiţerii foarte atrăgătoare, fie ele pe stofe clasice, pe stofe rezistente la apă sau chiar pe piele. Pentru a le vedea cu ochii tăi, te aşteptăm în showroom-urile noastre sau în magazinele partenerilor noştri. Dacă pe multe dintre modele le-ai văzut şi știi deja cam cum ai vrea să arate locuinţa ta în straie de iarnă, intră pe site-ul nostru şi plasează cu încredere comandă pentru produsele dorite. Te vor contacta imediat colegii pentru a te ghida în procesul de intrare în posesie cât mai rapid. Cum deja te-am obişnuit, ai în continuare enumerată selecţia noastră bazată în principal pe bunele recomandări primite din partea clienţilor, însă, în realitate, ai la dispoziție o paletă mult mai diversificată de unde să alegi doar ceea ce este într-adevăr pe gustul tău.

Pantofar încălțăminte DA15 ALB : deşi ai putea avea tendinţa de a minimiza importanţa mobilarii ca la carte a holului, noi îţi recomandăm să-i acorzi aceeaşi atenţie pe care o acorzi restului casei, mai cu seamă că etichetarea venită din partea oaspeţilor începe imediat ce păşesc în hol. În primul rând, asigură-te că ai piesele indispensabile dintr-o astfel de încăpere, în varianta lor cât mai încăpătoare. De exemplu, nu te poți lipsi de un pantofar atât de trebuincios, care să fie şi modern şi de calitate şi care să-ţi permită să ”ascunzi” în condiţii bune mare parte din încălţămintea ta. În plus, nu ocupă mult spaţiu şi se întreţine ușor cu ajutorul soluţiilor profesionale pe care le găseşti cu uşurinţă în magazinele tip SANO! Şi, încă un aspect deloc de neglijat, îl reprezintă faptul că în acestă perioadă produsul se află la preţ promo.

Biblioteca FRONTAL 1 alb: ideal de amplasat în camera de zi, mai cu seamă dacă aceasta nu este foarte spațioasă. Poţi ţine la îndemână papetăria cu care umbli în mod frecvent, dar şi rame foto, albume sau chiar plasma fără de care living-ul tău nu ar mai avea acelaşi farmec. Geamurile corpurilor suspendate permit vizibilitatea poliţelor cu leduri albastre, care, odată aprinse, creează o atmosferă superbă seara. Îţi livrăm direct acasă această biblioteca alba moderna, indiferent de unde ai fi, la preţ promo, dacă te loghezi pe site-ul nostru şi faci achiziţia online.

 

Bufet 2U4S KORA alb: îţi recomandăm să-l achiziționezi mai ales dacă te numeri printre iubitorii stilului de amenajare clasică sau chiar vintage. Mânerele tragatoare cu aspect antichizat şi contururile profilate cu rol estetic de pe fronturile produsului şi de pe picioare fac din bufetul Kora o piesă indispensabilă dintr-un interior ce-şi propune să emane un aer elegant, dar şi rafinat, fără însă a epata prin elemente care să-l încarce inutil. Dacă îţi place, trebuie să ştii că-ţi putem oferi din aceeşi gamă şi etajeră şi vitrină, dar și comodă TV. Toate la preţ promo şi toate pe finisaj alb ca să-ţi iasă un ambient cât mai specific iernii.

Canapea BERGAMO: punctează şi la capitolul estetic, dar şi la confort. Confortul este conferit de stratul generos de poliuretan prezent pe pernele de şezut, dar şi pe spătar. În ceea ce priveşte estetismul, acesta este dat de dispunerea poliuretanului pe spătar sub formă de fâşii perfect delimitate, de şnururi decorative aplicate pe fronturile şezutului şi de cele 3 perne decorative incluse în preţul achiziţiei, dintre care una este îmblănită. Această canapea de 3 locuri semi-extensibila se distinge şi prin supleţe, graţie structurii lemnoase subţiri, dar şi picioarelor înalte din lemn.

Masă extesibilă MB-60 și 6 scaune OXFORD : pentru spaţii destinate dining-ului, pe care le doreşti guvernate doar de alb. Atât masa, cât şi scaunele sunt foarte rezistente, având în componentă inclusiv elemente de lemn masiv. Merg deopotrivă amplasate atât în sufragerie, cât şi în spații destinate servirii mesei, stil open space sau chiar în bucătărie, pentru cine ţine foarte mult la blazon.
Scaunele sunt cu adevărat impunătoare şi prin design-ul spătarului, ale cărui porţiuni din lemn sunt perfect decupate şi delimitate unele de celelalte, îmbinându-se într-o manieră ingenioasă de restul structurii lemnoase. Asemeni lemnului, tapiţeria la rândul ei este tot albă, materialul de acoperire fiind unul apreciat de mulţi, respectiv pielea ecologică. Odată extinsă, masa este suficient de încăpătoare pentru a putea fi folosită fără probleme de 8 persoane.

Dormitor CAMELIA alb: set dormitor echivalent cu calitatea absolută graţie prezenţei în proporție covârşitoare a furnirului de stejar, a furnirului de fag, dar şi al cherestelei de fag. Din componenta ansamblului fac parte un pat (potrivit pentru saltea cu dimensiunile 160×200, 2 noptiere, o comodă cu 4 sertare şi un dulap în 3 uşi (dintre care una prevăzută cu oglindă), toate la fel de rezistente. Îţi livrăm cu plăcere la tine acasă acest ansamblu produs cu măiestrie în fabrica noastră din Beiuş, mai cu seamă dacă te numeri printre iubitorii stilului clasico-elegant de amenajare interioară.

Măsuță de cafea ELITE: piesă dintr-o gama renumită pentru calitatea demonstrată de-a lungul timpului. Este un produs versatil, perfect integrabil în ambiente mobilate în diferite stiluri de amenajare interioară. Trăinicia produsului şi faptul că se poate muta cu uşurinţă dintr-un loc în altul, dar şi eleganţa reesită din simplitatea design-ului, fac din măsuţa Elite o piesă indispensabilă din orice living care se doreşte elegant, fără adaosuri inutile.

Pat CHIARA alb :pat matrimonial foarte atrăgător prin design-ul tăbliei, emanând o elegantă aparte graţie pielei ecologice cu care este integral tapiţat. Conferă un aer deosebit oricărui dormitor în care este amplasat, permiţând datorită dimensiunilor generoase somnul şi relaxarea în voie a 2 persoane concomitent. Este echipat din fabrică cu somieră, distingandu-se în același timp prin rezistenţă graţie nu doar structurii din lemn, ci şi picioarelor din lemn masiv. Cu prima ocazie când ajungi în showroom-ul Elvila Băneasa, deşi ştim că vei fi cucerit şi de multe alte produse, întreabă de pat integral tapitat piele ecologica alba, pe numele lui Chiara.

Ansamblul AZTECA: alcătuit dintr-o comodă TV, un bufet și o vitrină, setul Azteca trebuie să facă parte obligatoriu din living-ul tău, dacă eşti în căutarea de mobilier modern. Atrăgător şi prin design, dar şi prin finisajul de un alb imaculat, Azteca este alegerea perfectă mai cu seamă dacă eşti în căutarea de mobilă cât mai futuristă, trainică şi care să nu coste mult.

Set 311 ext. OCTAVIA: alege pentru living-ul tău un set consacrat din portofoliul nostru, deosebit de apreciat de cei care l-au achiziționat. Pe tapiţerie albă, setul va contrasta de minune cu celelalte piese care alcătuiesc decorul din living-ul tău, mai cu seamă dacă acestea sunt în nuanţe închise, căci după cum bine ştii, asocierile contrastante sunt foarte recomandate de designerii de interior.

Acestea sunt doar câteva dintre piesele cu care noi îţi garntăm că nu vei da greş dacă mizezi pe ele pentru crearea unor decoruri hibernale. Pe restul te invităm să le descoperi singur, din multitudinea de posibilităţi existente în portofoliul Elvila. Îţi dorim să faci alegeri cât mai inspirate!

Sursa foto: Elvila

(Visited 1.096 times, 1 visits today)
Summary
Creează ambiente magice de iarnă cu mobilier Elvila
Article Name
Creează ambiente magice de iarnă cu mobilier Elvila
Description
Decorează-ţi casa de iarnă!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți