Amenajări de interior

Elvila te aşteaptă oricând doreşti cu preţuri promoţionale la canapelele extensibile

Când vine vorba despre canapele extensibile ştii deja că de mai bine de 30 de ani suntem unul dintre cele mai importante nume de pe piaţa din România. Mai mult decât atât, nu greşeşti dacă consideri categoria canapelelor cea mai de seamă categorie din portofoliul nostru, având în vedere că ea include pe lângă canapelele extensibile şi pe cele fixe, dar şi aşa-numitele colţare (n.r canapelele de colţ). Fie că vorbim de canapele extensibile tapiţate pe stofă, pe piele naturală ori pe piele ecologică, de canapele extesibile uni, bicolore sau multi-colore, la Elvila varietatea şi confortul sunt cuvintele de ordine care definesc cel mai bine această categorie. Iar când discutăm despre mecanismele de extindere cu care sunt prevăzute canapelele noastre, acestea sunt dintre cele mai diverse: extindere tip-sertar, extindere click-clack, extindere prin alunecarea înspre partea frontală şi extindere ”tip salteluţă”. Indiferent de necesităţile de utilizare, modelele din portofoliul nostru sunt utile atât celor interesaţi să le extindă frecvent, cât şi celor doritori de ”paturi improvizate” ocazional. Cum deja ştii, trecem printr-un amplu proces de înnoire a colecţiei, motiv pentru care îţi recomandăm să fii pregătit să descoperi forme cât mai diverse ale canapelelor noastre extensibile: integral tapiţate, parţial tapiţate sau chiar cu spătarul având funcţie de depozitare ori cu braţe cu rol de măsuţă de cafea. Că vorbim despre spătare şi şezuturi alcătuite din perne perfect delimitate ori din spătare şi şezuturi ”dintr-o bucată”, de forme vălurite, drepte sau curbate ale spătarelor ori de existenţa pernelor de spătar cu dublu rol (de sporire a confortului resimţit la rezemare, dar şi pentru un plus de estetism), ai toate motivele să ne treci pragul showroom-urilor şi să ne analizezi cu atenţie canapelele extensibile, mai cu seamă că ele beneficiază mai tot timpul anului şi de reduceri. În plus, vei fi din ce în ce tot mai plăcut surprins cu fiecare vizită făcută, căci sunt şanse maxime ca de fiecare dată modelele și culorile tapiţeriilor să fie altele. Iată selecţia noastră de canapele extensibile în trend, care te vor ajuta să alungi monotonia din living, fără a face totuşi cheltuieli exorbitante!

Canapea ALABAMA: se remarcă prin confortul pe care ţi-l garantează şi la aşezare, dar şi la rezemare, prin uşurinţa extinderii (mecanism click-clack); dar şi prin tapiţeria deosebit de atrăgătoare graţie îmbinării cromatice deosebit de plăcute a carourilor realizate de cusăturile prezente în mod egal atât pe spătar, cât şi pe şezut. Picioarele metalice sunt garanţia ta că produsul va rezista de-a lungul anilor chiar şi în contextul suportabilităţii unui gabarit mărit. Produs deosebit de practic, canapeaua Alabama prezintă inclusiv o ladă de depozitare, care, atenţie, se poate accesa prin partea din spate, fapt care punctează la capitolul discreţie, însă, pentru a accesa această ladă, trebuie să ai în vedere asigurarea unui spaţiu suficient de permisiv între ea şi perete. Dacă doreşti o canapea extensibila pret promo rezistentă la utilizare frecventă atât în formă extinsă, cât şi în cea neextinsă, de Alabama să întrebi data viitoare când vizitezi un showroom Elvila!

Canapea AMEDIA: genul acela de canapea extensibilă care dă foarte bine într-un ambient mobilat în stil modern, graţie supleţii ei şi distribuirii interesante a cusăturilor perfect aliniate pe spătar, dar şi pe exteriorul braţelor. Datorită picioarelor înalte şi pernelor de şezut umplute cu poliuretan într-o cantitate decentă, de la depărtare ai putea-o încadra în categoria canapelelor fixe, trăsătură ce o face şi mai atrăgătoare, mai ales pentru cei care nu agreează umpluturile prea bombate ale pieselor de tapiţerie. Dacă îţi place acest model şi dispui de spaţiu, îţi putem oferi şi fotolii din aceeaşi gamă pentru a nu fi nevoit să pierzi timp cu căutatul în altă parte al unor fotolii pe măsură. Comandând fie online, fie dintr-unul din showroom-urile noastre această canapea extensibila brate drepte ieftina, se cheamă că investeşti într-un produs fiabil pentru mulţi ani la rând!

Canapea CORINAMOB : modelul acela de canapea extesibilă foarte confortabilă, care se extinde fără mari bătăi de cap prin mecanismul click-clack, prezentă în portofoliul nostru pe tapiţeriile: gri, bej cu maro şi maro deschis. Prezintă o ladă de depozitare care se poate accesa atât din faţă, cât şi din spate şi se poate achiziţiona de pe site-ul nostru la preţ promo, indiferent de culoarea stofei pe care este tapiţată.

Canapea ZACA: exemplar foarte practic de canapea extensibilă, echipată cu cotiere pe post de braţe. Momentan o poţi achiziţiona de la noi pe tapiţerie muştar, iar în preţul ei promoţional întră inclusiv 2 perne de spătar bej. Se extinde uşor, prin tragerea în faţă a şezutului, acţiune ce lasă să i vadă lada de depozitare suficient de mare cât să-ţi încapă aşternuturi, paturi şi perne de rezervă. Fiind tapiţată într-o culoare foarte veselă, este uşor de asortat cu celelalte elemente care-ţi compun decorul din living, fiind deopotrivă perfect integrabilă în ambiente moderne, contemporane sau, de ce nu, chiar boho-chic!

Canapea NOVA 4 FT: de departe poate cel mai cunoscut şi apreciat model de canapea din portofoliul Elvila, în primul rând datorită confortului. Prezintă un mecanism de extindere potrivit utilizării frecvente, nefiind nevoie decât de ridicarea panoului frontal la 45 grade, tragerea înspre tine până la terminarea căii de rulare, readucerea în poziţie orizontală şi rabatarea spătarului înspre şezut. Dacă te interesează o canapea extensibila rezistenta, care să vină echipată şi cu multe perne, NOVA 4 FT este soluţia!

Canapea EMU: model foarte interesant de canapea extensibilă, cu un singur braţ şi spătar în formă neregulată, care va scoate fără nici cea mai mică urmă de îndoială din anonimat living-ul tău! În preţul ei promoţional sunt incluse şi 3 perne deco de dimensiune medie, cu rol de susţinere a coloanei vertebrale în timpul rezemării. Extinderea este una de tip sertar, trăsătură care permite celor 2 persoane care împart patul să nu se înghesuie unul pe celălalt. Lada de depozitare este una foarte generoasă, iar stofa este una rezistentă la utilizare intensă.

Canapea SOFIAMOB: produs disponibil în portofoliul nostru pe multiple culori de tapiţerii, ce se distinge prin prezenţa chederelor în partea frontală a canapelei, dar şi a braţelor, având inclusă în preţul promoţional 4 perne de spătar şi 2 perne decorative. Prezintă ladă de depozitare, iar extinderea prin deplasarea şezutului înspre faţă până la terminarea căii de rulare şi rabatarea spătarului înspre faţă este una care permite utilizarea frecventă a canapelei pe post de pat. Se remarcă şi prin picioarele metalice, cu aspect cromat la exterior.

Tu care dintre canapelele extensibile expuse mai sus consideri că ar da mai bine la tine acasă?
Sursa foto: Elvila

(Visited 1.880 times, 5 visits today)
Summary
Elvila te aşteaptă oricând doreşti cu preţuri promoţionale la canapelele extensibile
Article Name
Elvila te aşteaptă oricând doreşti cu preţuri promoţionale la canapelele extensibile
Description
Canapele extensibile marca Elvila, la prețuri promoționale!!
Author
Publisher Name
Elvila

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți