Amenajări de interior

Noutăţile începutului de octombrie la Elvila

Mijlocul toamnei găseşte Elvila în plin proces de înnoire a portofoliului de produse. Toate categoriile noastre s-au îmbogăţit deja cu multe modele noi, iar cele care nu au făcut-o până acum în viitorul apropiat vor fi şi mai ”bogate” la capitolul noutăţi. Pentru că vrem să fim şi mai aproape de tine în misiunea de creare a unui cămin cât mai aproape de sufletul tău, îţi oferim diversitate, calitate, inspiraţie pentru amenajarea cât mai în tendinţe, dar şi multă voie-bună ori de câte ori ne treci pragul!

În continuare îţi prezentăm doar câteva dintre piesele pentru care zicem noi că ai toate motivele să vii să ne (re)vizitezi! Nu uita că modelele descrise aici pe blog în showroom-uri pot căpăta culori şi mai variate. Site-ul priveşte-l doar ca pe o ”vitrină” ce expune grosso-modo exemplare reprezentative ale portofoliului (şi bineînțeles ca pe un canal prin care poţi comanda rapid ceea ce-ţi face cu ochiul). În realitate, showroom-urile sunt cele care fac cu adevărat diferenţa când vine vorba de diversitate, căci, după cum (sperăm că) ştii deja, produsele cu care venim în întâmpinarea nevoilor tale de amenajare cu bun-gust a oricărui spaţiu locuibil în care te afli, diferă în ceea ce priveşte finisajele lemnoase, dar şi texturile ori culorile materialelor cu care sunt tapiţate.

Fotolii: tip balansoar, demi-fotolii sau fotolii cu braţe clasice ce prezintă inovaţii la nivel de cusături ori de nasturi decorativi aplicaţi tapiţeriei, cu cadrul lemnos al braţelor la vedere ori, din contră, cu braţe integral-metalice, noile modele de fotolii din portofoliul nostru sunt adevărate atracţii, inclusiv pentru cei care poate nu pun aşa mare preţ pe estetismul pieselor de mobilier din locuinţa lor ori care preferă să schimbe mai rar decorurile. Inovaţiile sunt prezente şi în materie de texturi ale tapiţeriilor distingându-se pielea ecologică rezistentă la frecare şi stofele catifelate. Modelele sunt rotative, prezintă picioare metalice cilindrice şi chiar suporturi pentru picioare, dacă doreşti să le ţii perfect întinse. Indiferent de particularităţile lor distinctive, toate au o trăsătură comună: confortul. Accesând secţiunea dedicată fotoliilor de pe site-ul nostru, vei avea plăcuta surpriză să descoperi că se pot achiziţiona la preţuri cu discount.

Colţare:cu cotiere pe post de braţe sau cu braţe veritabile care prezintă însă particularităţi de structură precum decupare cu rol estetic, cusături laterale deosebite sau chiar braţe în straturi, noile colţare din portofoliul nostru reprezintă piese de mobilier pe care ţi-ai dori să le ai la tine acasă graţie şezuturilor şi spătarelor lor confortabile, faptului că se extind cu uşurinţă, supleţii şi versatilităţii lor. Majoritatea prezintă lăzi de depozitare şi sunt perfect integrabile inclusiv în spaţii nu foarte generoase din punct de vedere suprafaţă. Cu spătare clasice sau cu spătare ce prezintă inclusiv tetiere reglabile, colţarele din noul val vin echipate din fabrică cu mai multe perne suplimentare de spătar, de forme variate, cu rol de sporire a confortului la rezemare, dar şi pentru a puncta şi mai mult la capitolul estetic. Multe dintre ele pot fi ale tale la preţ promo dacă optezi pentru achiziţia online.

Canapele extensibile: uni, bicolore sau multicolore, noile canapele extensibile marca Elvila pe care le poţi regăsi din plin începând de luna aceasta în showroom-uri sau online, se disting printr-un nivel sporit al confortului, dar şi prin faptul că în execuţia multora dintre ele s-a pus un acccent mai mare pe supleţe (picioare mai înalte, cadru lemnos nu atât de gros pt a permite transportarea cu uşurinţă dintr-un loc în altul). În privinţa aspectului canapelelor extensibile, pare să fie tot mai în trend cele fără braţe ori cu braţe subţiri sau cu cotiere pe post de braţe. Pernele cu care vin din fabrică au forme tot mai atipice, iar capacitatea de reglare a nivelului de înclinare al spătarului fiind o altă notă distinctivă care le conferă şi mai multă modernitate, dacă putem spune aşa. Printre criteriile avute în vedere în alegerea noilor exemplare de canapele s-a numărat şi uşurinţa extinderii, perspectivă din care trebuie să vă aşteptaţi la multe modele cu extindere click-clack, dar şi extinderi tip sertar. Nu în ultimul rând, tapiţeriile pe bază de materiale plăcute la atingere precum catifeaua se regăsesc pe scară şi mai largă în portofoliul nostru, comparativ cu anii anteriori.

Pantofare: înalte sau scunde, din MDF laminat sau DTD laminat, pe finisaje deschise sau imitând lemnul natur, noile pantofare de la noi din portofoliu sunt încăpătoare şi se pliază a fi amplasate atât în locuinţe mobilate în stil modern, cât şi în amenajări rustice sau chiar pensiuni. Pot fi montate cu uşurinţă, inclusiv de către cineva care nu este specializat în acest tip de activitate. Când vine vorba de mobilarea casei cu pantofare ieftine, reţine Elvila ca partener de încredere în misiunea ta!

Cuiere: noile noastre cuiere sunt adevărate ansambluri de depozitare, având rafturi, poliţe, sertare, butoni agăţători, oglindă, bară de umeraşe. Unele dintre modele nu ocupă mult spaţiu nici din punct de vedere înăltime, nici ca şi lungime, fiind ideal de amplasat în holuri, balcoane sau zone de trecere restrânse că suprafaţă. Graţie finisajului alb, cuiere precum Amalia sau MIDL vor spori aractivitatea spaţiilor în care vor fi amplasate, făcându-le să pară mai moderne.

Birouri: potrivite deopotrivă pentru copii, cât şi pentru adulţi, noile modele de birouri spre care s-au orientat colegii noştri de la achiziţii îmbină calitatea cu finisajele deosebit de plăcute şi uşor integrabile printre celelalte elemente care compun ambientul. În culori uni ori bi-colore, noile birouri au că trăsătură comună minimalismul, iar faptul că nu sunt supra-aglomerate nu le împiedică să fie foarte utile pentru depozitarea strictului necesar. Se integrează în spaţii de lucru amplasate acasă, în camera celui mic, dar şi în locuri special destinate lucrului, precum clădiri de birouri, sedii de firme, diverse încăperi din instituţii publice etc.

Vitrine : la capitolul vitrine nou-introduse ne ”lăudăm” cu modele care punctează şi la capitolul rezistenţă, dar sunt şi arătoase, mizând pe utilizarea albului că şi culoare predominantă pt finisajul exterior). Echipate şi cu uşi şi cu sertare, noile noastre vitrine fac parte din game compexe ce includ şi alte piese din componenţa aşa numitelor seturi de living. Dacă optezi pentru achiziţia de vitrine online, ai chiar posibilitatea de a le cumpăra la preţ cu discount.

Comode: ştii deja că fără ele nu ai mai fi atât de organizat în dormitor și nu ne dorim asta. Noi ne dorim ca toţi cei care cumpără de la Elvila să se bucure în primul rând de deplina funcţionalitate a produselor achiziţionate. Acesta este motivul pentru care ne-am îmbogăţit portofoliul cu comode încăpătoare, pe care să te poţi bizui mulţi ani la rând. Ce-ţi propunem ca şi comode pentru dormitor în ”noul val” poate fi integrat cu succes în stilul clasico-elegant şi mizează pe prezenţa sertarelor în combinaţie cu rafturile ”mărginite” de uşi pline, dar şi pe îmbinarea dintre rafturi, sertare şi nişe. Cum deja bănuim că te-ai obişnuit, nu lipsesc şi în cazul lor reducerile, dacă faci achiziţia online.

Aşa-i că descrierile noastre te-au făcut deja să iubești ”noua Elvila”?

Sursa foto: Elvila

(Visited 603 times, 1 visits today)
Summary
Noutățile începutului de octombrie la Elvila
Article Name
Noutățile începutului de octombrie la Elvila
Description
Noutăţi de toamnă în portofoliul Elvila !!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți