Agenda de vineri

Noi modele de bucătării deosebite în portofoliul Elvila

Chiar dacă traversăm o perioadă atipică, continuăm să ne facem treaba cu conştiinciozitate, fiind tot mai atenţi la nevoile celor care ne trec pragul. Astfel, toamna aceasta am decis să fie una a reînnoirii totale a portofoliului nostru, din dorinţa de a veni în întâmpinarea preferinţelor unor categorii tot mai variate de public care ne vizitează sau interacţionează cu noi online. Se doreşte varietate şi asta va oferim şi noi la nivelul tuturor categoriilor de produse pe care le comercializam, iar trendul pe care ţinem cu rigurozitate să-l urmăm de acum înainte va fi unul al schimbării constante, al reînnoirii şi al satisfacerii unor gusturi cât mai variate. Una dintre categoriile care s-a aliniat ”în forţă” acestui trend este cea a bucătăriilor. Îţi prezentăm în continuare modelele care au fost extrem de bine-primite de publicul nostru până acum şi îţi recomandăm să te pregăteşti să fii din ce în ce mai plăcut surprins de exemplarele pe care le vom adauga portofoliului în viitorul apropiat.

Mobilă bucătărie GLOSS 43 – model modern de bucătărie, care a prins în special în rândul persoanelor tinere. Încăpătoare, bine-compartimentată, cu picurător, cu mască pentru chiuvetă, cu spaţiu destinat amplasării aragazului, dar şi blat rezistent, GLOSS 43 reprezintă alegrea potrivită dacă te afli în căutarea unei bucătării de efect, dar care să nu ocupe prea mult spațiu. Un alt beneficiu important îl reprezintă faptul că aceasta ”stă pe picioare” suficient de înalte cât să-ţi permită să faci curat cu uşurinţă dedesubtul ei, aspect foarte important într-un context delicat din punct de vedere igienico-sanitar precum cel pe care-l traversăm.

Mobilă bucătărie SALET 5 – se poate comanda în 2 variante de finisaj (crem şi alb), dar şi de lungime (în funcţie de spaţiul disponibil şi de necesităţi). Blatul contrastează de minune cu restul bucătăriei, având aplicat la exterior un decor care imită marmura. Şi vorbind tot de decor, şi cel al fronturilor este unul special, graţie frezărilor ornamentale care o ajută să puncteze la capitolul estitic. Cu spaţiu pentru hotă, plintă, mască pentru chiuvetă, spaţiu pentru aragaz, mai multe sertare și rafturi, bucătăria Salet reprezintă un model care îşi găseşte cu uşurinţă locul în stilurile tradiţional, provensal sau artizanal. Nu ezita să-ţi achiziţionezi o bucatarie versatila, de care să te foloseşti cu drag mulţi ani la rând, chiar dacă schimbi stilurile de amenajare interioară.

Mobilă bucătărie GLOSS 40 – dacă te numeri printre iubitorii stilului minimalist sau eşti posesorul unei garsoniere sau al unei chicinete, eşti cu siguranţă cel mai câştigat dacă optezi pentru bucătăria GLOSS 40. Şi, bineînţeles, dacă iubeşti o combinaţie cromatică clasică precum crem cu maro. PAL-ul melaminat și MDF-ul vopsit sunt materialele care o alcătuiesc, iar faptul că este compactă, reprezintă trăsătura care o defineşte cel mai bine. Când vine vorba de mobila pentru chicineta, Gloss 40 este cea mai bună opţiune!

Mobilă bucătărie GLOSS 42 – alegerea ideală dacă vrei o bucătărie modernă şi foarte încăpătoare. MDF-ul lucios de la exterior îi conferă o eleganţă aparte. Bucătăria este echipată cu tot ceea ce este necesar: blat termo-rezistent, masca pentru chiuvetă, spaţiu pentru hotă şi pentru aragaz, multe spaţii de depozitare şi plintă. Iar ca bonus finisajul exterior se prezintă într-o combinaţie cromatică nemuritoare: alb şi negru.

Mobilă bucătărie GLOSS 44 – o bucătărie generoasă din punct de vedere spaţii de depozitare şi foarte plăcută ca şi aspect estetic. MDF-ul lucios aplicat pe fronturile corpurilor superioare şi al celor inferioare, mânerele cu finisaj cromat, dar şi blatul termo-rezistent sunt detalii care o integrează cu succes în stilul modern de amenajare interioară. Eşti de acord cu noi că o bucatarie moderna este cea mai inspirată alegere mai ales dacă te numeri printre cei care vor să fie în tendinţe?

 

Mobilă bucătărie YASMIN 240 – dacă eşti în căutarea unei bucătării care să nu ocupe mult, dar totuşi să-ţi permită să depozitezi strictul necesar. Se prezintă într-o combinaţie cromatică mereu la modă (bej cu maro). Corpul superior stânga este dotat cu picurător, iar spre deosebire de celelalte modele anterior prezentate permite amplasarea aragazului în exteriorul corpului inferior, alăturându-l practic de acesta. Dacă te grăbeşti şi o achiziţionezi online, poţi beneficia de reducerea ei de -10%.

La tine acasă ce model crezi că  s-ar potrivi mai bine?

Sursa foto: Elvila

(Visited 1.613 times, 2 visits today)
Summary
Noi modele de bucatarii deosebite în portofoliul Elvila
Article Name
Noi modele de bucatarii deosebite în portofoliul Elvila
Description
Înnoim colecţia de bucătării !!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți