Amenajări de interior

Indispensabile pentru începerea școlii: piese de mobilier și accesorii recomandate de ELVILA

Se apropie începerea școlii și, chiar dacă anul acesta este unul mai atipic, trebuie să-ți ajuți copilul să-și mențină vie dorința de a evolua. Tocmai de aceea e important să-i creezi spațiul optim în care să se simtă încurajat să se dezvolte armonios. În acest sens ți-am pregătit câteva recomandări care te vor ajuta să-i creezi prichindelului tău un ambient prietenos în care să-i fie drag să-și petreacă timpul. Sperăm că te vor inspira să faci schimbări de efect, care-l vor determina pe cel mic să te iubească și mai mult!

Biroul de calculator: pe finisaj sonoma, schoko, nuc, cenușiu, simple sau de colț, cu multe rafturi și sertare sau nu foarte încărcate, majoritatea la prețuri promoționale, birourile sunt o categorie foarte bine reprezentată în portofoliul nostru. Online sau în magazine te așteaptă o diversitate de birouri ideal de amplasat în camera puiului tău, fie el în clasele primare, la gimnaziu sau la liceu. Componentele atent îmbinate, rezistența, finisajele versatile, grija pentru detalii, ușurința cu care se montează, prețurile de producător cu care le comercializam reprezintă tot atâtea atribute care fac din birourile noastre unele dintre cele mai apreciate piese cu care venim în întâmpinarea nevoilor tale de asigurare a cadrului perfect în care copilul tău să studieze ori pe care să-și țină în siguranță calculatorul, cărțile, caietele, rechizitele sau diversele gadget-uri.

Scaunul de birou: varietatea este la ea acasă și când vine vorba despre scaunele de birou din portofoliul Elvila. Comercializam atât modele pentru copii, cât și pentru adulți, pretabile a fi utilizate atât în camera copilului, biroul amenajat acasă, biroul din firma, săli de ședințe, de protocol etc. Pliabile, pe rotile, din plastic, metal ori din lemn masiv, tapițate pe stofă sau pe piele ecologică, cu brațe sau fără, reglabile sau fixe, scaunele de birou pe care vi le supunem atenției atât online, cât și în magazine sunt comercializate cu scopul de a va asigura o ședere cât mai comodă atât în timpul programului de lucru, cât, mai cu seamă dacă sunteți nevoiți să lucrați extra. La nivel cromatic urmărim să satisfacem gusturile unei palete cât mai variate de clienți, care doresc nu doar să petreacă timp de calitate la birou și să fie productivi, dar și ca scaunele pe care le cumpără să se asorteze cu restul pieselor de mobilier care apar în decor. N-avem nicio îndoială că ești perfect de acord cu noi că așezat pe un scaun de birou atent ales productivitatea în câmpul muncii crește considerabil, nu-i așa?

Biblioteca: clasică sau modernă, din PAL sau lemn masiv, pe finisaje foarte variate (gri, cognac, păr, sonoma, nuc, wenge, alb, stejar natur, crem, cenușiu, schoko), când cauți o bibliotecă la Elvila trebuie să te aștepți că vei găsi în 99% din cazuri un întreg ansamblu alcătuit din mai multe corpuri superioare și inferioare, polițe suspendate, comode TV. Toate însă au ca și trăsătură comună faptul că sunt încăpătoare. Pe măsură ce copilul crește lista cărților și a lecturilor obligatorii se mărește și ea, tocmai de aceea e recomandat să cumperi o biblioteca în care să-și păstreze în siguranță cât mai multe din cărțile, culegerile ori gazetele recomandate de școală. Iar fiidcă tot dai banii ar fi de dorit ca în ea să poată depozita cât mai mulți din membrii familiei voastre, motiv pentru care e bine să optezi pentru o bibliotecă de living Elvila. Veștile foarte bune sunt că multe dintre modele sunt la prețuri cu reducere, iar elementele care le compun sunt detașabile, tu putând folosi pe fiecare într-o încăpere diferită.

Etajera– indispensabile din camera oricărui copil, etajerele se prezintă în portofoliul Elvila sub diverse finisaje, sub formă îngustă sau lată, având în componență fie doar rafturi , fie și rafturi și uși pline.
Indiferent de stilul de amenajare al camerei copilului, etajerele Elvila se pretează a fi integrate în decoruri diverse. Multe dintre ele fac parte din game care mai cuprind și dulapuri office, dar și corpuri mobile, tu având astfel posibilitatea să-i echipezi celui mic camera cu oricâte spații de depozitare are nevoie, păstrând în același timp uniformitatea pieselor de mobilier care-l înconjoară. Îți vindem și un pont: pe stocul nostru se regăsește inclusiv un model atipic, conceput special pt amplasarea în colțul camerei, model care prin amplasamentul inedit, te va ajuta să câștigi spațiu în cameră).

Corpul suspendat: una dintre cele mai eficiente piese de mobilier de care te poți folosi pentru depozitare, mai cu seamă dacă nu dispui de prea mult ”spațiu pe sol”. Sub forma unei polițe simple ori a mai multor nișe, corpurile suspendate sunt la îndemâna oricui dorește să fructifice inclusiv spațiul de pe pereți. Se caracterizează prin rezistență și pot fi achiziționate la super-prețuri promoționale atât online, cât și din magazine. Iar dacă ai nevoie de asistență de specialitate, te ajutăm să le fixezi chiar pe pereții pe care crezi că dau cel mai bine la tine în locuință. Optează pentru oricare corp suspendat de calitate din portofoliul nostru și ține aproape micile obiecte de care ai nevoie, fără totuși să te încurci de ele!

Perna de spătar: celor cărora petrec multe ore pe scaun în fața computerului le recomandăm să-și echipeze scaunele inclusiv cu perne de spătar, pentru un plus de confort la rezemare. Moliciunea conferită de amestecul fulgilor de poliuretan cu fibra siliconizată vor avea un adevărat efect terapeutic asupra coloanei tale vertebrale. Sigur, în funcție de preferințe, nu te împiedică nimeni să o ”transferi” pe șezut sau inclusiv în zona umerilor dacă rezemarea se face mai mult pe aceștia. Ele se prezintă în diferite culori, astfel că e imposibil să nu-ți găseșți și tu cel puțin una care să-ți placă, oricât de pretențios ai fi.

Setul camera copilului – dacă te numeri printre cei care preferă să cumpere ”dintr-o lovitură” toate piesele necesare camerei copilului, poți opta pentru mobilierul tip set. Că ești părinte de fetiță ori de băiețel, îți puneam la dispoziție o varietate de modele de seturi pentru mobilarea cu personalitate, dar și prietenoasă a camerei copilului tău. Cu doar câteva click-uri sau o vizită în magazinul Elvila din zona ta, poți schimba în totalitate decorul micuțului tău, stimulându-i creativitatea și încurajându-l să se dezvolte. Alege orice set camera copilului marca Elvila și ajută-ți odorul să-și formeze în spațiul lui personal cele mai plăcute amintiri!

Tu cu ce ai vrea să-ți surprinzi puiul din propunerile noastre?

Sursa foto: Elvila

(Visited 358 times, 1 visits today)
Summary
Indispensabile pentru începerea școlii: piese de mobilier și accesorii recomandate de ELVILA
Article Name
Indispensabile pentru începerea școlii: piese de mobilier și accesorii recomandate de ELVILA
Description
Inspirație pentru amenajarea eficientă a camerei copilului la început de an școlar!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți