Agenda de vineri

Noutățile începutului de toamnă la Elvila

Un bine-cunoscut proverb spune că toamna se numără bobocii. La Elvila toamna se numără noutățile dintr-un portofoliu de produse care se dorește potrivit să satisfacă inclusiv pe cei mai pretențioși dintre clienți. Că vorbim de tapițerii, ori de mobilă-corp noile piese de mobilier cu care ne-am îmbogățit portofoliul se prezintă pe finisaje și materiale de acoperire diverse, numai bune de creat cu ajutorul lor ambiente noi și primitoare în locuința ta. Stofele în texturi catifelate și nuanțe multicolore, cât și produsele ”învelite” în piele vor încânta privirea tuturor celor care ne vor trece pragul în această toamna, convingandu-i, sperăm noi, să le aleagă pentru ei ori pentru cei dragi fără să pregete prea mult. În continuare, serviciile post-vânzare sunt la fel de bine deservite de personalul nostru special instruit în acest sens, tocmai pentru că ție să-ti rămână cât mai mult timp să te bucuri de achizițiile făcute. Cu noile produse am mizat pe atractivitate (vei vedea multe produse pe materiale de acoperire prețioase, având aplicații metalice, nasturi ori șnururi decorative), cât și pe adresabilitatea segmentului de public sub 40 de ani (un obiectiv mai vechi de-al nostru, care acum a căpătat un contur cu adevărat vizibil). Invitându-te să te delectezi privindu-le, îți prezentăm în continuare un rezumat al câtorva dintre ele. Pe restul te invităm să le descoperi în rubrica ”Noutăți” din site-ul nostru , dar și în cele 10 magazine din rețeaua Elvila.

Fotoliu OSKAR: cu un aspect regesc, fotoliul Oskar este genul de piesă de mobilier care atrage atenția indiferent unde l-ai așeza. Îmbinând cu măiestrie 2 nuanțe care se asortează foarte bine, produsul se poate comanda și împreună cu un taburet special din aceeași gamă. Este realizat în construcție nedemontabilă, picioarele fiind executate din lemn. Cu un șezut și un spătar confortabile (care în plus mai prezintă și cusături decorative aparte), produsul mai prezintă și un panou față care se individualizează prin faptul că este atașat scheletului, neîmbinându-se cu perna de șezut (în majoritatea cazurilor panoul față coincide cu scheletul fotoliului). În plus, pe acest fotoliu cu aspect de tron poți chiar ațipi în voie fie când îți faci siesta, fie în timp ce privești programul favorit. Ideal de amplasat în ambiente variate, inclusiv la tine acasă, fie că vii să-l achiziționezi din showroom-ul cel mai apropiat Elvila, fie că-l comanzi online.

Canapea MIRANDA: bifează și la confort, dar și la capitolul estetic. Se extinde rapid prin mecanismul click-clack, iar în partea din spate prezintă inclusiv ladă spațioasă de depozitare. Vine chipat din fabrică atât cu perne de spătar, cât și cu perne decorative, bicolore, toate incluse în preț. Brațele, la rândul lor, prezintă aplice decorative din lemn și stofă cu aspect matlasat. Stă pe prezintă picioare trainice, realizate din lemn masiv. Pernele de șezut au cusături decorative, iar cele de spătar nasturi decorativi, aspcte care conferă un plus de atractivitate canapelei. Această canapea moderna se integrează cu succes inclusiv în ambiente nu foarte generoase din punct de vedere suprafață.

Măsuța de cafea NANCER: dacă ești în căutarea unei măsuțe de cafea cu adevărat futuriste pentru living-ul tău, ai găsit exact ce-ți trebuie. Cu un interesant aspect cilindric, produsul îmbină cu succes metalul și lemnul, fiind realizat în constructie demontabilă. O poți comanda de la Elvila în 2 varinate: PAL deschis și negru sau alb cu sonoma. Accesibilă la preț atât online, cât și în magazine, această masuța de cafea cilindrica se va dovedi achiziția perfectă dacă vrei ceva pe care să-ți depozitezi cele necesare, dar care totuși să nu ocupe mult spațiu.

Saltea MEDICINALĂ BOBYMED H 25 cm : după cum anticipează și numele, acest model de saltea face parte din categoria saltelelor care prezintă atât arcuri, cât și spumă de memorie, cu excepționale beneficii medicale asupra coloanei tale vertebrale. Husa ei este una specială, în sensul în care pe lângă apreciatul bumbac conține și lână. O poți achiziționa de la noi într-o mare varietate de dimensiuni, în funcție de nevoile și preferințele tale. O dată achiziționată, aceasta saltea medicinala extraordinara ”vine la pachet” și cu 3 ani de garanție. Un motiv în plus de bucurie!

Colțar extensibil SOFIAMOB maro : genul de colțar pe care-l adori de la prima ocheadă, chiar dacă nu eși fanul culorii maro. Este extensibil, prezintă ladă de depozitare, chedere orange care se completează perfect cu restul tapițeriei. În prețul lui întră și 6 perne decorative (4 mici și 2 mini) pufoase, iar picioarele sunt metalice. Excelează la capitolul confort grație amestecului de fibră siliconizată cu poliuretan. Știm că poate vom fi acuzați de subiectivism, dar combinația dintre maro și orange este una care nu dă greș indiferent adeptul cărui stil de amenajare interioară ești.

Mobilă dormitor EF – 20 sonoma :dacă ești adeptul modernității bazată pe cât mai mult lemn în dormitor, atunci dormitorul EF este tot ce-ți trebuie. Alcătuit dintr-un pat dublu cu somieră cu picioarele aplicate pe exterior și o tăblie curbă deosebită, dulap în 2 uși glisante cu oglindă, o comodă foarte încăpătoare în 2 uși, prevăzută în plus și cu sertare, dar și cu nișă și, nu în ultimul rând, 2 noptiere cu aspect estetic aparte, având nișe și uși pline ușor curbate. La toate componentele setului se remarcă o caracteristică foarte importantă, respectiv faptul că sunt foarte încăpătoare, deși nu ocupă mult spațiu, ceea ce le face ideal de amplasat inclusiv în dormitoare mai înguste.

Masă fixă FARNEL: îmbină într-o manieră foarte modernă oțelul inoxidabil și MDF-ul lucios.Deși ar putea părea instabilă, această masă de 6 persoane este de fapt foarte rezistentă la presiune grație picioarelor atent încrucișate, integrate perfect în oțelul tălpii  , dar și în blat. Ideal de amplasat în spațiul destinat dining-ului, fie el poziționat în living, în hol sau în bucătărie. Masa Fernel reprezintă dovada supremă că esteticul merge în tandem cu calitatea, înnobilând cu adevărat living-ul celui care alege să o achiziționeze. Profită și tu de prețul ei prietenos și amenajează-ți cadrul unor viitoare ospețe memorabile!

Pe tine care produs dintre cele expuse mai sus te inspiră cel mai mult să faci chiar acum o schimbare de decor în locuință? Așteptăm părerea ta în comentariile de mai jos!

Sursa foto: Elvila

(Visited 1.791 times, 1 visits today)
Summary
Noutățile începutului de toamnă la Elvila
Article Name
Noutățile începutului de toamnă la Elvila
Description
Descoperă noile produse marca Elvila!!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți