Agenda de vineri

Cele mai populare produse ELVILA din 2020

În portofoliul nostru există produse care au câștigat inimile a zeci de clienți. Și ne referim la exemplare din toate categoriile de produse pe care le comercializam. Nu vrem să crezi că exagerăm cu lauda de sine, dar din studiile noastre ce au avut ca obiect satisfacția celor care achiziționează de la noi se desprind lejer: raportul optim calitate-preț, grija pe care o avem pentru ca produsele să ajungă intacte la destinație, onorarea comenzilor într-un interval de timp cât mai rezonabil, tipsurile de amenajare interioară pe care ți-le furnizăm ca bonus după achiziție, dar și serviciile profesioniste post-vânzare de manevrare și montaj. Acestora li se adaugă gradul de confort resimțit la utilizare, rezistența produselor la utilizarea frecventă, ușurința extinderii în cazul produselor extensibile  de tapițerie, manevrabilitatea ușoară a multora dintre produsele din portofoliu, dar și folosirea unor finisaje lemnoase pretabile a fi integrate în amenajări interioare diverse. Toate aceste criterii ne-au făcut să fim preferați de multe persoane și anul acesta, motiv pentru care ținem să le mulțumim din suflet și să-i asigurăm că vom face eforturi și mai susținute în a le satisface și mai fidel așteptările.

Pentru tine am întocmit un mini-top al celor mai preferate produse în opinia celor care au comandat de la noi în 2020, până la această dată. Sperăm să te inspire și pe tine să vii să le analizezi în detaliu la noi în showroom-uri pentru a-ți crea cu ajutorul lor ambientele la care ai visat dintotdeauna.

Biblioteca TARA 10 cenușiu cu alb – model deosebit de practic de bibliotecă ce deservește cu brio funcțiile de baza ale unei biblioteci, având pe deasupra și avantajul că nu ocupă mult spațiu. Aspectul contrastant conferit de îmbinarea dintre finisajele alb și cenușiu sporește modernitatea living-ului, fapt potențat și de butonii trăgători ai sertarelor pe finisaj cromat. Dacă o achiziționezi online beneficiezi de o reducere de 34%, iar dacă dorești să faci o mobilare integrală a living-ului tău cu piese din gama TARA, ai posibilitatea să găsești la noi atât online, cât și în shoowrom-uri și alte modele de biblioteci, etajere înalte, bufete, măsuțe de cafea pe diferite finisaje, multe chiar la prețuri promo.

Masă CALIPSO fixă și scaune VENUS wenge – Deoarece credem că bunul-gust trebuie să se reflecte în primul rând în decorul de care ești înconjurat când servești masa și ulterior în produsele pe care le servești, îți prezentăm un set deosebit de dining care îmbină cu succes o cromatică contrastantă : tapițeria crem pe piele ecologică a scaunelor cu finisajul wenge al mesei. Masa este fixă, permițând așezarea lejeră în jurul ei a 6 persoane, iar scaunele au ca trăsătură aparte prezența elementelor de lemn masiv în structura cadrului. Ideal de amplasat în living, în bucătărie sau în oricare spațiu din locuință destinat servirii mesei, de la care ai pretenția să emane eleganță. Dacă-l achiziționezi online vei beneficia de un preț cu discount.

Mobilă dormitor TARA wenge + bordo – preferat deopotrivă de tineri, dar și de cei mai puțin tineri, ansamblul de dormitor TARA este alcătuit din dulap înalt cu 3 uși, pat de 2 persoane și 2 noptiere. Combinația cromatică bordo-wenge este nu doar atemporală, ci emană și o eleganță aparte, putând fi integrată cu succes într-o încăpere care se dorește mobilată la intersecția dintre stilurile clasic-modern-romantic. Ți-l livrăm până la tine acasă și te ajutăm și cu montajul lui, după ce faci achiziția lui online la preț cu discount de 20% din pagina corespunzătoare de produs.

Colțar de bucătărie BASSEL alb – fără doar și poate unul dintre cele mai cerute grupe de colț Elvila all time. Finisajul și tapițeria lui deschise te vor ajuta să transformi bucătăria într-un spațiu primitor, aerisit și luminos. Se încadrează cu succes inclusiv în bucătării nu foarte generoase din punct de vedere spațiu, având în plus ca și beneficii faptul că bancheta prezintă 2 lăzi de depozitare, masă este extensibilă, iar în structura lemnoasă prezintă inclusiv elemente de lemn masiv. Poate fi al tău la un super-preț promoțional dacă îți faci cont la noi pe site și faci achiziția online.

Fotoliu STEPHANIE: produs-emblemă din portofoliul Elvila care se poate comanda într-o varietate de tapițerii, dar și de finisaje lemnoase. Se pretează la amplasarea în living, în spațiile de trecere, dar și în diverse unități HORECA. Are în structură inclusiv elemente de lemn masiv, iar la finisarea sa au fost folosite lacuri și baițuri pe bază de apă. Atât online, cât și în showroom-uri se bucură de o popularitate aparte în rândul clienților. Urmând exemplul atâtor și atâtor clienți care l-au cumpărat deja, de ce nu te-ai bucura și tu de el chiar la tine acasă?

Canapea ANDREEA 3 locuri extensibilă – produs care se bucură de o apreciere deosebită din partea clienților noștri datorită confortului resimțit la utilizarea atât în forma extinsă cât și în cea neextinsă a canapelei. Cel mai vândut produs din categoria canapelelor fără brațe propriu-zise, pernele-cotieră suplinind cu brio existența unor brațe reale. De altfel acestea din urmă pot fi folosite cu succes și pe post de perne pentru somnul nocturn ori pentru siestă . În prețul produsului intră și 3 perne de spătar care vor spori confortul tău la rezemare, în restul timpului putând fi utilizate cu succes ca perne de decor. Credem că succesul produsului în rândul cumpărătorilor reiese și din suplețea acestuia și din ușurința cu care se poate muta dintr-un loc în altul. Prezintă un tip de extensie ideal de utilizat zilnic, iar tapițeria se poate alege dintr-o varietate de modele.

În viziunea ta , ce produs din portofoliul nostru s-ar situa pe locul fruntaș în topul celor mai populare?

Sursa foto: Elvila

(Visited 1.982 times, 1 visits today)
Summary
Cele mai populare produse ELVILA din 2020
Article Name
Cele mai populare produse ELVILA din 2020
Description
Produse apreciate in 2020 de clienții Elvila!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți