Agenda de vineri

Piese de efect pentru amenajarea noii tale locuințe

Ești pe punctul să finalizezi ultimele finisări în locuința în care urmează să te instalezi? Înseamnă că acest articol este special pentru tine. O casă nouă cere o atenție deosebită pentru mobilierul de care urmează să te înconjori, pentru că acum când pui bazele unui nou început ai ocazia perfectă de a-ți crea decorurile la care ai visat dintotdeauna, chiar dacă acest lucru presupune eforturi deosebite. Până la urmă niciun efort nu e prea mare când vine vorba despre desăvârșirea acelui spațiu cu care să te identifici cel mai mult și care să te reprezinte întru-totul. Noi îți recomandăm să optezi pentru mobilă modernă, care să bifeze atât la capitolul estetic, cât și din punct de vedere calitate. De asemena, ia aminte să nu încarci inutil spațiul de care dispui, căci cu cât te vei desfășura în voie, cu atât vei fi mai productiv. În acest sens optează pentru piese care îndeplinesc concomitent mai multe roluri și care se pot deplasa cu ușurință dintr-un loc în altul, mizând inclusiv pe depozitarea pe pereți, cu ajutorul corpurilor suspendate. Mergi pe combinații care nu dau greș, dar nu uita să-ți personalizezi cât poți tu de mult orice colțișor, căci locuința trebuie să ajungă să fie un soi de carte de vizită care să te pună într-o lumină pozitivă mai ales în fața celor care-ți trec pragul pentru prima dată. Aruncă un ochi pe sugestiile noastre și lasă-te inspirat în crearea unor ambiente în care să-ti fie drag să tot revii și în care să petreci momente care să-ți rămână în suflet.

Colțar extensibil ALLESIAMOB – model de colțar care se extinde ușor, pretându-se a fi folosit pe post de pat ori de câte ori este nevoie. Prezintă ladă de depozitare, iar picioarele sunt finisate pe metal, aspect ce sporește atât modernitatea produsului, cât și rezistența acestuia. De atlfel, aspectul modern este potențat și de decuparea panoului-față al canapelei de 2 locuri, dar și a otomanului. În prețul produsului intră și 3 pernede de dimensiune medie, ce-ți vor spori confortul la rezemare. Stofa cu care este tapițat este una de calitate, rezistentă la utilizarea frecventă. Mai are avantajul că nu-ți ocupă prea mult din suprafața living-ului, așadar și dacă nu stai prea bine la capitolul spațiu, îl poți achiziționa fără probleme. Disponibil în magazinele noastre și pe tapițerie verde.

Canapea extensibilă ALESSIAMOB 3 locuri – varianta de canapea singulară din gama ALLESIAMOB, de data aceasta în versiunea de 3 locuri, echipată cu ladă de depoziatre încăpătoare, prezintă un tip de extensie recomandat pentru utilizarea frecventă. Tapițeria prezintă o particularitate distinctivă pe panoul față al canapelei, respectiv o dungă ornamentală crem ce-i conferă un aspect estetic deosebit. De altfel, cele 3 perne incluse în prețul achiziției sunt învelite în huse întocmai precum această dungă, completându-se de minune și cu restul tapițeriei. Disponibilă în magazinele Elvila și în varianta de tapițerie roșu-deschis, respectiv bleu cu galben.

Mobilă dormitor FERNANDO – model de dormitor modern, ce se comercializează exclusiv în garnitură completă. Alcătuit dintr-un dulap în 6 uși extrem de încăpător (a cărui particularitate vizează faptul că prezintă la exterior și sertare), 2 noptiere care prezintă atât nișă, cât și sertar, o comodă foarte încăpătoare cu sertare, dar și cu uși pline și un pat de 2 persoane, setul se distinge prin modernitatea combinației de finisaje (alb cu stejar) și mânerele metalice pe finisaj cromat. Patul se pretează la folosirea împreună cu somiera, pe care ai posibilitatea de a o comanda de la noi online la un preț prietenos, când achiziționezi și dormitorul.

Mobilă bucătărie WELCOME X – ansamblu de bucătărie modern, ce prezintă atât pe corpurile superioare, cât și pe cele inferioare o combinatie de finisaje ce vor conferi înainte de toate luminozitate încăperii destinate ospățului (MDF și stejar sonoma). Prezintă inclusiv spațiu pentru cuptor, iar plinta și blatul sunt incluse în super-prețul promoțional cu care poți intra în posesia acestei bucătării, dacă alegi să faci achizitia online. Te ajutăm nu doar cu livrarea până în fața ușii, cât și cu montajul dacă ne soliciți acest lucru. Genul acela de bucătărie care nu ocupă mult spațiu, dar care îți satisface nevoile de bază pe care le ai de la o bucătărie,ajutându-te să creezi un spatiu de dining modern, fără să investeșți sume exorbitante!

  • bucatarie moderna ieftina _ 1

Colțar de bucătărie KORSIKA – și modern și elegant și la preț promo! O alegere inspirată dacă vrei un grup de colț în jurul căruia să poți sta împreună cu toți cei dragi! Atât scaunele, cât și bancheta sunt tapițate pe piele ecologică, iar în ceea ce privește structura lemnoasă se disting elementele din lemn masiv! Masa este extensibilă, iar bancheta se remarcă prin faptul că în partea din spate prezintă un soi de ”ataș” alcătuit din rafturi, pe care poți depozita ceea ce dorești: decorațiuni, reviste, veselă etc.

Mobilă dormitor copii GIRAFFE – ideal de achizitionat, fie că ești părinte de fetiță, fie de băiețel. Cu o reducere generoasă de 41%, ansamblul alcătuit din pat, dulap, noptieră, etajeră înaltă și birou, toate finsate într-o combinație cromatică aerisită ce stimulează creativitatea, se va dovedi alegerea potrivită pentru puiul tău încă din primii ani de viață și până în adolescență. Alege de la Elvila un dormitor copii care-l va ajuta pe copilul tău să se obișnuiască de mic să fie înconjurat de obiecte de calitate!

  • camera tineret moderna

Mobilă de birou EXCLUSIV 1 schoko + păr – o opțiune deosebit de interesantă dacă în noua ta casă intenționezi să-ți amenajezi și un spațiu destinat 100% lucrului. Ansamblul care mizează pe combinația dintre PAL și MDF, pe finisaje ce îmbină într-o manieră plăcută schoko și părul este generos în componente: etajeră lată, etajeră înaltă, 2 dulapuri medii, un birou, dar și un corp mobil, toate în construcție demontabilă. Deși recomandarea noastră este să comanzi ansamblul în întregime, trebuie să știi că ai și opțiunea achiziției per componente.

Pantofar REMO 5 uși – genul acela de produs de care nu te poți dispensa în hol, în balcon sau în dressing. Îl poți achiziționa acum online la un preț redus cu 23% față de alte perioade din an și te vei bucura din plin de spațiu pentru depozitarea încălțămintei tale preferate. Sertarele prezintă uși batante ce se manevrează cu foarte mare ușurință, finisate pe un alb imaculat. Produsul se poate comanda și în varianta cu oglindă, ori, dacă te avantajează mai mult, cu un număr mai mic de sertare (3 sau 4).

Tu ce produs din portofoliul Elvila îți alegi de casă nouă?

Sursa foto: Elvila

(Visited 1.064 times, 3 visits today)
Summary
Piese de efect pentru amenajarea noii tale locuințe
Article Name
Piese de efect pentru amenajarea noii tale locuințe
Description
Piese de mobilier cu care să-ți decorezi noua locuință!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți