Agenda de vineri

Idei inspirate pentru amenajarea camerei copilului

Când vine vorba de amenajarea camerei copilului trebuie să ai în vedere atât aspectul funcțional al acesteia (e bine să te orientezi spre piese rezistente, de calitate), dar și satisfacerea gusturilor celui mic (mai cu seama dacă ai fetiță, ea fiind mult mai ”sensibilă” la decorul din jurul ei decât un băiețel și, mai ales dacă cel mic nu mai este chiar atât de mic (așadar are deja așteptări de la cum vrea să arate spațiul lui personal de la voi din locuință). La Elvila facem tot posibilul să venim cu soluții de mobilare care să puncteze atât la aspectul estetic, dar, în același timp, să nu facă rabat de la calitate. Urmărim să avem constant pe stoc atât mobilier destinat camerelor de fetițe, cât și de băieței, în culori vesele. Mizăm pe confort în realizarea acestui mobilier, conștienți fiind că e important pentru un copil să-și formeze încă de mic ideea de spațiu doar al lui în care să se simtă cum nu se simte nicăieri pe Pământ. Avem în vedere ca mobilierul cu care venim în fața ta să te ajute în crearea unui ambient armonios, în care copilul tău să se dezvolte sănătos. Nu în ultimul rând, suntem conștienți că pentru multă lume aspectul financiar este unul sensibil mai cu seamă în vremurile pe care le traversăm, și, tocmai de aceea, practicăm reduceri la majoritatea pieselor de mobilier destinate decorării spațiilor pentru cei mici.

Pentru tine am făcut o selecție a celor mai reprezentative piese, care, sperăm că te vor inspiră să faci o schimbare de decor ce va fi, fără doar și poate, foarte apreciată de cel mic.

Pat BETTY – executat special pentru folosirea de către 1 persoană, cu tăblie de dimensiune medie (copilul tău se va putea bucura de el chiar și când va mai crește). Este tapițat integral, fiind echipat inclusiv cu ladă de depozitare. Prezintă în structură inclusiv elemente de lemn masiv, iar suprafața de dormit este una generoasă: L 200 X A 90 cm. Când te decizi să-l achizitionezi îți procurăm pentru el salteaua potrivită pentru a te scuti de căutări ulterioare și de timp irosit. În vederea susținerii saltelei, acest pat confortabil pentru copii prezintă un placaj corespunzător, ce-i asigura planeitatea necesară unui somn cu adevărat odihnitor.

Fotoliu extensibil EVA – model confortabil de fotoliu, care poate suplimenta cu succes obiectele destinate dormitului din camera micuțului tău. Ideal de utilizat dacă are prieteni în vizită sau dacă, sătul fiind de dormitul mereu în același loc, dorește să mai varieze locul în care pătrunde în lumea viselor. Prin brațele realizate în linii drepte și prin faptul că în partea din spate prezintă un spațiu de care te poți folosi pentru a avea la îndemână micile obiecte care-ți trebuiesc, fotoliul poate fi integrat de minune inclusiv în spații decorate mai modern, deși combinația cromatică pe care este tapițat te duce cu gândul la stilul clasic. Odată cu achizitia lui primești și o perniță decorativă, care-ți va fi foarte utilă la rezemare, sporindu-ți confortul.

Birou de calculator CORNER 2 schoko – genul acela de birou pe care orice copil și-l dorește datorită multiplelor spații de depozitare. Copilul tău poate lucra atât la laptop, dar și la calculatorul cu unitate, stând confortabil la acest birou de colț. Fie că-l comanzi online sau direct din magazine, ți-l livrăm demontat direct în fața locuinței, ba mai mult chiar, te ajutăm dacă dorești și cu montajul lui profesionist. Este special executat pentru amplasarea într-un colț de cameră, așadar dacă vrei sa-l achiziționezi gândindu-te că  merge amplasat oriunde, trebuie să-ți reconsideri raționamentul. 

Taburet pătrat – tapițat integral pe piele ecologică într-o culoare vibrantă, produsul deservește atât nevoile de relaxare ale micuțului tău (fie de ședere, fie de joacă). Tapițarea pe piele ecologică și picioarele cromate la exterior conferă produsului modernitate. Se poate achiziționa la preț promoțional din showroom-ul Elvila București.

Scaun de copii MINISTYLE PINGUIN – cu baza metalică învelită în plastic, cu spătarul și șezutul tapițate pe stofă, modelul garantează ore bune petrecute la birou, fără niciun fel de disconfort. Înălțimea spătarului este ajustabilă grație unui mecanism cu gaz, fapt ce asigură implicit și ajustarea adâncimii șezutului. Dacă plasezi acum o comandă online ți-l livrăm la super-preț chiar la tine acasă, indiferent din ce oraș ești. Fără nicio îndoială punctul lui de atracție cel mai de interes îl reprezintă spătarul, grație imprimeului de pe stofă și formei trapezoidale.

Etajeră C02 TARA 2S – obiectul perfect de depozitare, dacă vrei să păstrezi un spațiu aerisit și ești de părere că o bibliotecă ar fi prea mult pentru ceea ce permite suprafața din camera copilului tău. Ai ca avantaj că poți depozita și la vedere, dar și fără să se vadă grație celor 2 sertare încăpătoare din partea de jos. Dacă produsul îți este pe plac, te informăm că din aceeași gama TARA finisată pe nuc cu alb poți comanda pentru mobilarea camerei micuțului tău și birou de calculator și pat și comodă sau chiar un dulap înalt în 2 uși.

Polița 1 LEONARDO sonoma +alb – pentru a fructifica din plin spațiul de care dispune camera, păstrând-o în același timp aerisită, îți recomandăm să achiziționezi cu încredere o poliță suspendată. Prezintă în structura atât PAL melaminat pe finisaj sonoma, cât și MDF lucios alb. Acest din urmă material asigura o atractivitate aparate pieselor de mobilier pe care este aplicat, conferind în același timp modernitate încăperii. Folosește-te și de pereți pentru depozitare și păstrează suprafața de jos liberă pentru a avea cât mai mult spațiu de mișcare. 

Mobilă dormitor copii TARA cenușiu+alb – ansamblu alcătuit din pat, noptieră, poliță suspendată, etajeră, birou, dar și dulap înalt cu 2 uși. Piesele componente ale ansamblului se remarcă prin rezistență, iar că să-ți ușurăm munca de mobilare a camerei, îți dăm posibilitatea să comanzi online și somiera necesară saltelei. De altfel, și salteaua o poți comanda simplu și rapid tot online, Elvila dispunând de un întreg portofoliu de saltele accesibile ca preț. Întregul ansamblu se poate comanda la un preț redus cu 25%, față de alte perioade din an.

Acestea au fost recomandările noastre, listate în funcție de feedback-ul pozitiv avut din partea clienților. Multe alte produse interesante pentru camera unui copil regăsești non-stop și pe site-ul nostru, dar și în magazine sau la distribuitorii cu care colaborăm, al căror program îl regăsești aici. Spor la creat ambiente de poveste pentru copilul tău!!

Sursa foto: Elvila

(Visited 446 times, 1 visits today)
Summary
Idei inspirate pentru amenajarea camerei copilului
Article Name
Idei inspirate pentru amenajarea camerei copilului
Description
Piese de mobilier fabricate în România pentru camera copilului!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți