Agenda de vineri

Noutățile verii 2020 la Elvila

Într-o perioadă sensibilă din punct de vedere medical și economic, Elvila merge înainte în misiunea de a fi un partener de încredere al românilor în demersul lor de a-și mobila elegant locuințele. Astfel că, pe lângă mult-așteptatele reduceri de vară, te întâmpinăm deopotrivă și cu multe noutăți în portofoliu. Că vorbim de scaune, de canapele, de mese, de paturi, de biblioteci, de noptiere, de etajere, de vitrine, de fotolii, de saltele sau de birouri, varietatea prezentă la nivel de finisaj lemnos ori de material de acoperire este una de apreciat. De aceea, te invităm să urmăreșți constant pagina online dedicată noutăților, dar și să întrebi consultanții noștri cu prima ocazie când ajungi într-unul din showroom-urile noastre despre decorurile care s-ar potrivi cel mai bine cu stilul de amenajare interioara pe care tu îl preferi.

Fotoliu extensibil MILI– o alternativă foarte potrivită dacă dorești suplimentarea spațiilor de dormit din locuință. Foarte confortabil grație prezenței din abundență a stratului de poliuretan atât pe șezut, cât și pe spătar, produsul impresionează și prin forma atipică a brațelor (rotunjită). În plus, un alt beneficiu care știm că va fi pe placul tău îl reprezintă și spațiu de depozitare de care acest fotoliu extensibil orange dispune. Comandă-l chiar acum la un preț special, din magazinul nostru online.

Oglindă reglabilă MIROR– oglindă de dormitor cu stativ, care prezintă pe interior și spațiu de depozitare a bijuteriilor ori a altor obiecte personale. Sticla din care este realizată este ultra-securizată, iar materialul prezent la exterior este unul rezistent. Pe lângă utilitatea ei de baza, are și rol de amplificare a luminozității din încăpere, creând totodată impresia de spațiu mărit.

Pat ROSA gri– produs realizat în construcție semi-demontabilă, tapițat pe piele ecologică gri, potrivit pentru 2 persoane. Prezintă în componență inclusiv elemente de lemn masiv, iar pentru susținerea saltelei este echipat cu placaj. Modelul este dotat inclusiv cu ladă de depozitare încăpătoare, iar tăblia patului prezintă cusături ornamentale ce-i conferă un aspect estetic deosebit. Comandă acest pat tapițerie gri și transformă-ți dormitorul în cel mai atrăgătoare încăpere din locuință!

Masă FLORA extensibilă crem– model deosebit de masă extensibilă, ideal de amplasat în zona de dining, fie ea situată în interiorul locuinței ori în exteriorul ei. Se distinge prin rezistență, caracteristică conferită de prezența în componență a elementelor de lemn masiv. Finisajul crem o face ușor integrabilă în multe decoruri, mai ales dacă în acestea predomină nuanțe mai închise (se crează un contrast cromatic deosebit, recomandat de specialiștii în design interior).

Saltea MEMORY (18+2) 160 x 200 cm –prezintă în componență 2 straturi de spumă: primul este reprezentat de o spumă poliuretanică ce asigură o foarte bună aerisire internă a saltelei având totodată și beneficiul distribuirii uniforme a greutății corpului, pe întreaga suprafață a saltelei. Cel de-al doilea strat conține spumă cu memorie ce are propretatea de a oferi un confort sporit în timpul somnului. Cele 2 straturi sunt învelite cu o husă realizată din material textil, matlasată cu vatelină tratată anti-bacterian și anti-alergic. Beneficiază de o garanție de 6 ani.

Nu-i așa că te-am convins că suntem cea mai bună opțiune când vine vorba de redecorarea pe care o vei face vara aceasta?

Sursa foto: Elvila

(Visited 1.293 times, 1 visits today)
Summary
Noutățile verii 2020 la Elvila
Article Name
Noutățile verii 2020 la Elvila
Description
Piese de mobilier nou-intrate în portofoliu!!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți