Agenda de vineri

Inspirație marca Elvila pentru amenajarea locuinței în stil maritim

Încă de acum 30 de ani, ne-am propus că misiune transformarea locuinței românilor în cel mai plăcut loc în care ei să se destindă, să se odihnească, dar și să evolueze din punct de vedere uman, amenajandu-și spații propice lucrului, dar și studiului.
Continuăm demersul nostru de generator de inspirație în materie de amenajare interioară, invitându-vă să analizați câteva propuneri pe care noi le considerăm de nerefuzat când vine vorba de decorarea casei în stil maritim, un trend deosebit în design-ul interior, pe care va sfătuim să-l încercați vara această. Mizează pe culori deschise precum alb, albastru, dar și bej natur ce conferă luminozitate maximă spațiului în care sunt amplasate, cât și sentimentul că te afli într-un spațiu cu o deschidere cât mai mare spre exterior. După cum ți-ai dat seama din nume, sursa de inspirație a acestui stil o reprezintă marea, cu tot ce presupune ea: nisip, scoici, vele, vapoare, corali, vegetație luxuriantă, marinari, balene etc. Tuturor celor care vor să experimenteze acest stil, le recomandăm să pună accent pe materiale naturale precum bumbac, ratan ori imprimeuri cu ”specific marin” precum cele cu scoici, cu pești ori cu vapoare, dar și să se asigure că mobilierul folosit prezintă în structura sa elemente cât mai naturale (preferabil spre lemn masiv). Dacă spațiul îți permite și vrei să încerci ceva cu totul inovativ în materie de amenajare interioară, poți alege să decorezi tavanul cu bârne decorative din lemn care amintesc de spațiile improvizate de marinarii când naufragiază.
Îți prezentăm în continuare câteva piese ce te vor ajuta să creezi ambiente care duc cu gândul la mare și la vacanță.

Canapea Mandala Blue 3 locuri extensibilă: model de canapea extrem de practic, cu 3 locuri, extensibilă, care prezintă cotiere pe post de brațe. Lada de depozitare se distinge prin faptul că este tapițată cu material PES. Grație tapițeriei albastre cu imprimeuri va reprezenta o piesă de rezistență în ambientul tău din living, decorat în stil maritim. Șezutul și spătarul prezintă același nivel de grosime și de confort, transformând produsul în substitutul perfect al patului tău preferat. Perfect integrabilă inclusiv în living-uri mai puțin generoase din punct de vedere suprafață. Achiziționează chiar acum o canapea stil maritim de care te vei bucura ani la rândul.

Mobilă dormitor Fernando: dormitor recent introdus în portofoliul nostru, ansamblul îmbină într-o manieră deosebit de plăcută finisajele stejar San Remo și alb, sporind luminozitatea din încăpere. Prezintă un dulap foarte încăpător, care, spre deosebire de alte dulapuri de dormitor, prezintă la exterior și sertare. De altfel, spațiile de depozitare abundă în cadrul acestui model de dormitor, comodă fiind una foarte încăpătoare, noptierele prezentând sertare mari, iar patul la rândul lui incluzând sertare de depozitare. Pentru tineri reprezintă alegerea ideală datorită modernității pieselor de mobilier din care este alcătuit, iar pentru cei mai puțîn tineri o achiziție care-i va ajută să confere un suflu nou unui ambient cu care s-au obișnuit prea mult.

Scaun Jenner: se distinge printr-o construcția zveltă și aerisită, surprinzându-te printr-o formă inedită. Spațiul dintre brațe și spătar are atât rol estetic, asigurându-ți în egală măsură confortul la rezemare, spătarul fiind ușor elastic. Deși prezintă picioare cu aspect de lemn, în realitate acestea sunt executate din elemente metalice, caracteristică ce conferă rezistență sporită scaunului. Deși șezutul, spătarul și brațele au o grosime relativ mică, scaunul este unul confortabil datorită îmbrăcării de jur-împrejur a întregii structuri cu poliuretan și stofă. Poate fi amplasat cu succes în bucătărie, terasă închisă, camera copilului sau un alt spațiu pe care vei dori să-l amenajezi în stil maritim. Scaunul are o cusătură ornamentală pe tot conturul brațelor, dar și pe spătar, ceea ce-l ajută să fie o piesă de mobilier care se distinge în decorul în care este amplasat. Alege să-ți înveseleșți living-ul optând pentru un scaun tapiterie albastra impresionant prin design.

Mobilă sufragerie Tudor crem și scaune Venus –ansamblul ideal dacă doreșți să-ți amenajezi living-ul în stil maritim. Tapițeria scaunelor de un albastru marinăresc se îmbină perfect cu finisajul crem prezent la exteriorul vitrinei, al bufetului, al ramei cu oglindă și al mesei extensibile. În plus, dacă se întâmplă să fii și iubitor al stilului clasic de amenajare interioară, achizitionand acest set îmbini într-o singură încăpere 2 stiluri de amenajare dragi ție. Optează pentru un set living de calitate produs 100% în fabricile proprii Elvila!

Scaun Londra:pentru zona destinată dining-ului, alege un scaun care va conferi o elegantă aparte ambientului tău. Cremul tapițeriei din piele ecologică îi atestă integrarea în stilul maritim de amenajare interioară, amintind parcă de coloritul scoicilor aduse la mal de valurile înspumate ale marii. Stratul generos de poliuretan îi conferă un confort sporit la așezare, iar structura lemnoasă din cherestea de fag îi asigura rezistență și durabilitate. Se distinge printr-un design deosebit al spătarului alcătuit din elemente lemnoase dispuse înclinat, cu spații între ele, inserate în cadrul inferior al scaunului.

Alege să faci o schimbare și optează vara aceasta pentru achiziția de piese de mobilier ideal de integrat în ambiente maritime! Îți vor da senzația că ai evadat deja pe litoral!
Sursa foto: Elvila

(Visited 869 times, 1 visits today)
Summary
Inspirație marca Elvila pentru amenajarea locuinței în stil maritim
Article Name
Inspirație marca Elvila pentru amenajarea locuinței în stil maritim
Description
Stilul maritim în locuință! Propuneri Elvila!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți