Agenda de vineri

Mobilierul tău preferat, la reducere! Cât e vara de lungă!

Prin definiție, vara este despre relaxare. La munte, la mare, în străinătate sau în țara de origine, cu toții căutăm în sezonul estival să mai lăsăm din griji deoparte și să ne încărcăm bateriile așa cum, poate, în restul anului nu facem cum ar trebui. Anul acesta însă condițiile de relaxare în exterior sunt unele mai deosebite dat fiind contextul epidemiologic pe care îl traversăm. Însă, țînând cont și de recomandările autorităților, îți poți crea fără probleme condițiile optime unei relaxări pe cinste chiar la tine acasă. Cu ajutorul pieselor de mobilier și al decorațiunilor potrivite, poți crea ambiente deosebite care să amintească de anumite regiuni ori de anumite țări dragi ție chiar în locuința ta. Știm că nu va fi chiar 100% ca atunci când te-ai duce efectiv în destinația respectivă, însă cu siguranță vremurile acestea problematice vor trece altfel dacă îți creezi confortul necesar în spațiile în care petreci cel mai mult timp. Iar dacă mai ești și înconjurat măcar de câțiva dintre cei apropiați ție, atmosfera va fi plăcută, credem noi. În plus, este și păcat să nu profiți de promoțiile pe care ți le-am pregătit pe toată durata sezonului estival, atât la mobilă-corp, cât și la tapițerii. Că vrei să conferi un aer nou bucătăriei, living-ului, camerei copilului, dormitorului, zonei de dining, holului ori balconului, te asigurăm că la Elvila ai de unde alege cel puțin câteva piese care să-ți fie pe plac. În continuare, îți facem câteva recomandări care momentan se regăsesc la reducere, dar, cum bine știi, mult mai multe promoții regăsești pe site-ul nostru și, bineînțeles, în cele 10 showroom-uri. Îți dorim multă inspirație în realizarea ambientelor care să semene cât mai mult cu locațiile cele mai dragi ție, și care, în același timp, să te reprezinte!

Colțar extensibil SERENA: beneficiezi în această perioadă de o reducere de -25% la el, dacă faci achiziția online! Foarte confortabil grație prezenței în componența spătarului a amestecului de fulgi de poliuretan cu fibră siliconizată, produsul este alcătuit dintr-o canapea extensibilă cu un braț și un otoman cu ladă de depozitare. Structura constructivă a șezutului de la piesa de otoman este una foarte rezistentă, cu baza din cherestea și placaj. Prezintă un sistem de extindere simplu, prin tragere, ceea ce-l face ideal de folosit în mod frecvent. Foarte practic, nu ocupă mult, iar în super-prețul cu care îl poți achiziționa intră și 3 perne decorative de dimensiune medie. Alege să investești cu cap într-un coltar living ieftin, de care te vei bucura ani la rândul.

Colțar de bucătărie OSLO: comparativ cu alte produse din aceeași categorie, acest produs este realizat atipic. Bancheta de dimensiuni reduse (echipată și cu ladă de depozitare) îi asigură o mare flexibilitate în amenajare, putând fi amplasat în mai multe locuri din bucătărie. Lateralele banchetei au un aspect deosebit, dat de decuparea de la bază, trăsătură ce nu-i știrbește însă din planeitate, ea fiind așezată pe o talpă din lemn. Spătarul nu este unul simplu și drept, ci este tapițat sub forma unui model ornamental vălurit. Dacă te grăbești, îl poți achiziționa online cu o reducere de -10% reducere!

Măsuță de cafea EXEN stejar + negru: forma picioarelor îi conferă o zveltețe aparte. Prezintă o notă de modernitate deosebită reeșită din contrastul care se stabilește între PAL-ul melaminat pe finisaj stejar (care-l face ideal de amplasat în ambiente rustice) și picioarele negre. Prezintă o structură constructivă solidă, conferită de îmbinările picioarelor cu blatul, în ciuda aspectului său simplu. Poate fi a ta chiar acum, cu o reducere de -20% din prețul cu care se vinde în mod normal, dacă nu stai prea mult pe gânduri și plasezi o comandă online! Echipează-ți living-ul cu o masuta de cafea moderna ce va face furori în rândul tuturor celor care-ți trec pragul!

Vitrină Calipso: prezintă 3 zone cu funcționalitate diferită : sertare pentru depozitare, nișă pentru expunerea la vedere a obiectelor sau a decorațiunilor care ție îți plac, etajeră cu sticlă pentru expunerea la vedere a obiectelor, însă protejată de praf și murdărie. Poziționarea mânerelor trăgătoare face din ea o piesă de mobilier echilibrată. Din aceeași colecție Calipso pe sonoma, poți achiziționa de la noi și etajere, bufete, mese, măsuțe de cafea, biblioteci. Profită de reducerea de -10% și conferă living-ului tău un aspect plăcut și deosebit de funcțional în același timp.

Mobilă dormitor KAREN alb: ansamblu de dormitor ce beneficiază de o reducere de -10% în rețeaua de magazine Elvila. Conține absolut toate piesele necesare unui dormitor cu funcțiuni complete. Prezintă un dulap încăpător cu uși glisante, care nu are soclu liniar, ci se sprijină pe picioare rotunde din lemn. Ușa din mijloc prezintă oglindă, fapt care-i sporește beneficiile. Tăblia înaltă a patului îi pune în evidență rama ornamentală prezentă ca unitate care se repetă la toate componentele setului. Deși prin calapod a fost conceput ca un ansamblu clasic, datorită finisajului alb va conferi dormitorului tău un aspect mai luminos și chiar tineresc. Ești de acord cu noi că un dormitor alb va face mai plăcut timpul petrecut în această încăpere?

Bibliotecă TARA 9 wenge: ansamblu încăpător (finisat pe un superb wenge) compus dintr-un dulap cu 2 uși, o etajeră, 2 polițe și o comodă TV. Se vinde doar în garnitură completă, cu -25% reducere dacă faci achiziția online. Jocul pe verticală al celor 2 polițe suspendate, cât și înălțimea diferită a etajerei în raport cu dulapul, conferă o allură non-conformistă acestei biblioteci, scoțând-o din anonimat. Acest fapt este întărit și de construcția dulapului pe structură asimetrică stânga-dreapta (rafturi și uși). Colecția TARA este una dintre cele mai apreciate și cerute de la noi din portofoliu și, deși te credem dacă ești atras în mod deosebit de această bibliotecă wenge, te invităm totuși să descoperi și celelalte piese care o compun.

Cuier MD 2 sonoma+alb: deși este un ansamblu de mici dimensiuni, ca și funcționalitate satisface toate nevoile pe care le-ai putea avea de la o piesă de mobilier amplasată în hol: pantofar, cuier, oglindă, depozitare obiecte. Pantofarul nu este cu uși, ci cu fe’e batante care permit depozitarea în siguranță și ferită de praf a încălțămintei. Polița inferioară a plăcii cuierului amplasată la o înălțime atipică are rol de așezare a obiectelor de tot felul de care nu te poți dispensa în mod uzual. Plasează simplu și rapid o comandă online și-ți livrăm cuierul MD2 cât se poate de repede chiar la tine acasă, la un preț redus cu -10%.

Tu ce produs din cele enumerate mai sus ai dori să-ți rezervăm ?

Sursa foto: Elvila

(Visited 796 times, 1 visits today)
Summary
Mobilierul tău preferat, la reducere! Cât e vara de lungă!
Article Name
Mobilierul tău preferat, la reducere! Cât e vara de lungă!
Description
Mobilarea locuinței în sezonul estival, cu bani puțini !
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți