Amenajări de interior Sfaturi utile

Cum să-ți mobilezi cu mult bun-gust locuința, fără să cheltuiești prea mult

Într-o perioadă sensibilă medical, social și economic, mobilarea locuinței ar putea părea o provocare la care nu foarte mulți sunt dispuși să se încumete. Din rațiuni ce țin de buget și de repartizarea lui în alte scopuri decât cele legate de înfrumusețarea locuinței, se constată o tendință descendentă a interesului românilor pentru industria mobilei în această perioada. Ca jucător cu ștate vechi în acest segment de activitate (care a mai traversat de-a lungul vremii și alte perioade de criză), Elvila dorește să demonstreze că, acum mai mult decât în alte perioade, este o idee foarte bună să investești în mobilier, având șanse foarte mari să achiziționezi produsele dorite la ”prețuri de criză”. Dacă în urmă cu câteva luni puteai cumpăra o anumită piesă de mobilier la un preț ridicat, acum poți intra în posesia aceluiași produs cheltuind pe el o sumă ”ajustată de pandemie”. În acest fel rezultă pentru tine 2 mari beneficii: economie în buget și șanse mai mari de a suporta mai bine atât de mult-recomandata distanțare socială, creându-ți ambiente care să-ți garanteze un tonus psihic de invidiat. Ținem să te informăm că Elvila urmărește să se adapteze noii normalități printr-o strategie ce ține de diversificarea portofoliului de produse (atât mobilă-corp, cât și tapițerii și saltele), mizând în egală măsură pe prețuri corespunzătoare noului context pe care-l traversăm. Astfel, fie că te interesează achiziția per elemente ori poate îți surâde mai mult schimabrea în întregime a ambientelor de care dispui în acest moment prin redecorarea cu mobilier sub formă de set, eșți întâmpinat atât în showroom-uri, cât și online, de produse care bifează la multe capitole: estetică, funcționalitate, portanța sporită, rezistență în timp, dar și calitate, realizate în majoritatea lor covarsitoare în fabricile proprii. Ai la îndemână posibilitatea achitării integrale ori în rate fără dobânda, având garanția unor timpi de așteptare rezonabili până la intrarea în posesie.
Înainte de a-ți face câteva recomandări de produse de efect pentru viitoarele ambiente pline de stil pe care vrei să le realizezi, dorim să te încredințăm că, pentru a-ți crea interioare elegante, care să ajungă să te definească, nu ai nevoie de bugete exorbitante și nici de echipe întregi de designeri de interior care să te consfătuiască. Este suficient să te adresezi unui comerciant care este și producătorul produselor pe care le vinde (făcâdu-le accesibile publicului atât în showroom-uri cât și online), propune un portofoliu variat și care se auto-caracterizează ca fiind un profesionist în materie de sfaturi de amenajare, cu transport prompt până la locuința ta și chiar amplasare acolo unde îți face plăcere cel mai mult (serviciu din nou disponibil de îndată ce pandemia va da semnale importante de regres).
Cu convingerea că după parcurgerea sugestiilor noastre nu vei amâna prea mult să ne contactezi pentru detalii, îți prezentăm lista pe care tu nu trebuie să o percepi ca fiind finită. Ei i se pot adauga multe alte modele remarcabile la grupa de produs din care fac parte, însă te lăsăm pe tine să le descoperi.

Mobilă sufragerie MALAGA sonoma + alb: set complet de sufragerie care îmbină într-o manieră plăcută vizual PAL-ul melaminat și sticla, combinație care-i asigură integrarea perfectă într-un ambient decorat în stil modern. În ceea ce privește materialul lemnos, se distinge prin alăturarea a 2 variante de PAL, finisate în decoruri care sporesc luminozitatea încăperii: fronturile vitrinelor, ale poliței suspendate, ale bufetului și ale comodei TV sunt albe, iar restul acestor componente beneficiind de decor sonoma. Vitrinele se mai disting printr-un design atipic, rezultat din forma decupată a lateralelor, caracteristică ce conferă o perspectivă completă în interiorul acestor corpuri. Ansamblul întrunește cu succes nevoia ta de depozitare, fiind neașteptat de încăpător. Punctând cu brio atât la capitolul estetic, cât și la cel funcțional, acest living modern reprezintă o opțiune demnă de luat în calcul dacă intenționezi să redecorezi living-ul cu cheltuială decentă.

Mobilă dormitor MARVIC: alcătuit dintr-un dulap încăpător cu uși glisante, un pat dublu realizat pentru utilizarea cu somieră, 2 noptiere cu sertare, ansamblul îmbină PAL-ul pe finisaj alb cu cel pe finisaj stejar San Remo, ambele rezistente în timp. Deși prototipul acestui ansamblu se pretează mai bine pentru execuția pe lemn masiv, realizarea din PAL a acestuia este sinonimă cu o reducere semnificativă a prețului, fapt care-l face foarte cerut de mulți dintre cei care-l văd pentru prima oară când ne trec pragul. Nu ezita nici tu să-ți însușești un dormitor pret accesibil, care, datorită finisajului stejar SanRemo trimite cu gândul la acele ambiente rustice în care ne-am dori să ne refugiem pe măsură ce se apropie vara, când atmosfera din marile orașe devine tot mai apăsătoare.

  • dormitor cu dressing foarte incapator 1

Bucătărie MARIA alb– produs celebru din portofoliul nostru care, de curând, a îmbrăcat straie noi, de culoare albă. Atât fronturile corpurilor suprapozabile, cât și ale celor inferioare, sunt realizate din MDF înfoliat, a cărui principală calitate o reprezintă faptul că se curăță ușor, ceea ce face din bucătăria Maria un produs rezistent în timp. Plinta a fost gândită să nu facă notă discordantă cu restul bucătăriei, fiind realizată tot din PAL melaminat alb. Profită chiar acum de o bucătărie deosebită, aflată într-un raport optim calitate-preț!

Mobilă dormitor copii TARA sonoma cu alb– ansamblul ideal pentru părinții care doresc să redecoreze camera copilului astfel încât ambientul rezultat să fie unul aerisit, care să-l încurajeze pe micuț să fie creativ. Finisajul sonoma în combinație cu alb conferă senzația unui spațiu supra-dimensionat, iar prezența strict a pieselor de baza nu încarcă inutil spațiul. Dacă îți place, trebuie să știi că ai posibilitatea să-ți amenajezi și dormitorul, dar și living-ul cu seturi din aceeași gamă. Online, din showroom-uri sau de la distribuitorii noștri autorizați, produsele noastre TARA te vor ajuta să creezi ambiente plăcute în care să petreceți timp prețios atât tu, cât și copiii tăi.

Colțarul de bucătărie OSLO – este nu doar ușor de reținut după numele capitalei norvegiene, ci și ușor de mutat datorită dimensiunilor sale nu foarte generoase, care-l fac ideal de amplasat în bucătăria de apartament, de vilă, de garsonieră, dar și într-o chicinetă. Tapițeria pe stofă portocaliu cu gri conferă un plus de atractivitate spațiului în care îl vei amplasa, iar materialul lemnos din componență cuprinde inclusiv elemente de masiv de fag. Acest  grup de colt bucatarie ingusta poate fi al tău și în varianta tapițerie pe stofă gri-maro. Trebuie doar să analizezi cum se armonizează mai bine cu celelalte elemente care-ți compun decorul!

Mobilă de birou EXCLUSIV 6 schoko– ansamblu alcătuit dintr-un birou și 3 etajere dintre care una având în componență și 2 uși pline. Placa superioară a biroului este alcătuită din MDF cu folie, fiind realizată, ca și placa din față, din PAL pe finisaj par. Elementele ansamblului se pot vinde și separat, și, în funcție de celelalte elemente din decorul încăperii, le poți comanda integral pe finisaj shocko sau calvados. Se pot integra cu succes atât într-o clădire de birouri propriu-zisă, cât și într-o încăpere din locuința ta, amenajată pe post de birou remote (necesitate tot mai actuală, date fiind vremurile pe care le traversăm).

Masă CALIPSO fixă și scaune VENUS sonoma– set deosebit de elegant, propice a fi amplasat atât în living sau în oricare altă zonă destinată dining-ului. Masa fixă pe finisaj sonoma se armonizează perfect cu scaunele Venus ale căror picioare sunt desăvârșite pe același finisaj,având în structura lemnoasă inclusiv elemente de masiv.Regulile cromaticii sunt respectate deopotrivă când ne referim la tapițeria scaunelor, acestea fiind ”învelite”astfel:3 în piele ecologică maro, iar celelalte 3 în piele ecologică bej.Să tot servești ospețe pe cinste așezat în jurul acestui set elegant dining!

Te-am convins să ne faci o vizită în showroom-uri acum că le-am redeschis pentru a vedea ”pe viu” produsele de mai sus, alaturi de multe alte piese de mobilier accesibile ca preț ?

Sursa foto: Elvila

(Visited 1.883 times, 1 visits today)
Summary
Cum să-ți mobilezi cu mult bun-gust locuința, fără să cheltuiești prea mult
Article Name
Cum să-ți mobilezi cu mult bun-gust locuința, fără să cheltuiești prea mult
Description
Inspirație pentru decorarea casei cu bani puțini!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți