Amenajări de interior Sfaturi utile

Propuneri locative marca Elvila pentru desfășurarea optimă a lucrului de acasă

Ne aflăm într-o perioada plină de provocări de tot felul, cărora trebuie să le ținem piept. Fără doar și poate cea mai importantă ține de păstrarea sănătății noastre. Imediat, în plan secund, și poate tot la fel de important, este și menținerea ”conexiunii” cât mai fidele cu atmosfera de birou, astfel încât să nu ne ieșim foarte tare din ritm dată fiind ”schimbarea ambientului”. În acest sens, îți vom face câteva recomandări care, suntem convinși, te vor ajuta să-ți creezi un cadru propice performării de acasă, ca și când ai fi la birou. Căci, în definitiv, lucrul de acasa poate fi plăcut și productiv, atât timp cât îl desfășori în condițiile corespunzătoare (fie că ele țin de mobilierul folosit, de limitarea distragerii inutile ori din alte considerente).

Colțar BIG fix stofă : model de colțar cu o adâncime mare a șezutului, trăsătură ce contribuie la găsirea facilă a unei poziții confortabile. Cusăturile prezente pe spătar și pe șezut conferă un plus de estetism produsului, iar pernele lui de șezut prezintă integral în structură poliuretan de înalta reziliență, ceea ce-i asigură un grad de comoditate sporit. Pernele de spătar prezintă în componentă fibră siliconizata și fulgi, materiale ce asigură o moliciune deosebită, contribuind la armonizarea lor cu confortul șezutului.
Poți intra în posesia acestui produs ideal de ”ședere altfel” când lucrezi de acasă, comandându-l simplu din pagina aferentă de produs din magazinul nostru online.

Pat MEG: dimensiunile standardizate de 140, 160, 180 ale lățimii patului permit asocierea acestuia cu aproape orice tip de saltea de la noi din portofoliu (Casetata, Ortopedică, Confort, Super, Dream). Ideal pentru situația în care vrei să-ți dezmorțești picioarele de la prea mult stat pe scaun, dorind, în același timp, să continui lucrul la laptop. Unghiul de înclinare al tăbliei conferă o comoditate deosebită la rezemare.

Birou BS 120 sonoma – piesa de mobilier potrivită dacă vrei să-ți amenajezi un spațiu cât mai office la tine acasă. Pe un superb finisaj sonoma, biroul BS reprezintă o investiție de care te vei bucură mulți ani, grație calității. Este ergonomic, ușor de mutat dintr-un loc în altul, iar dacă îți faci griji legat de scaunul de birou cel mai potrivit care să-l completeze, află că dispunem inclusiv de o gamă variată de scaune, favoritul putând să ți-l comanzi simplu și rapid online. Biroul BS 120 poate fi folosit cu prisosință atât de adulți, cât și de copii.

Fotoliul Ella: un alt spațiu non-conformist în care să te așezi cu laptop-ul când eșți plictisit de celealalte variante de așezare disponibile în casă. Se extinde suficient cât să stai cu picioarele perfect întinse, dar și cu spatele corect rezemat de spătarul rabatabil în trepte. Miezul elastic prezintă gradul de rigiditate ideal astfel încât să-ți permită șederea și concentrarea câteva ore bune (dacă era prea tare ar fi devenit incomod, iar dacă ar fi fost prea moale, te-ar fi îmbiat la somn, lucru pe care nu ti-l dorești atunci când ai mult de lucru). Disponibil în colecția noastră pe tapițerie galbenă, cât și gri.

Set masa LARS si 4 scaune CAPRICE 6 – locul potrivit în care să-ți desfășori activitatea dacă te afli în izolare și vrei să continui ”munca de birou”, datorită calității pieselor sale componente. Masa este extensibilă, fiind realizată din PAL melaminat, iar scaunele au în componență elemente de lemn masiv. După ce trece pandemia poți folosi setul pentru servirea mesei alături de cei dragi ție. Dacă te grăbești trebuie să știi că-l poți achiziționa la preț promoțional.

Mobilă de birou EXCLUSIV 5 : ansamblul perfect dacă vrei să ai la îndemână toate piesele componente ale unui birou pe care le aveai și când lucrai ”cu normă întreagă” și foarte potrivit dacă vrei să creezi un spațiu de lucru pe care să-l folosești și după trecerea crizei. Ansamblul cuprinde un corp mobil cu 4 sertare, un birou, o etajeră îngustă cu 4 polițe, un dulap îngust cu 2 uși, o etajeră lată cu 4 polițe, o etajeră cu 2 uși și 2 nișe, un dulap mediu în 2 uși și un dulap înalt în 2 uși. Finisajul lemnos deschis la culoare va spori senzația de spațiu mărit din încăpere, iar dacă în timp te răzgândești și vrei să amplasezi acest ansamblu în altă locație, trebuie să știi că toate elementele lui componente sunt ușor demontabile.

Să tot lucrezi de acasă înconjurat de mobilierul Elvila, nu-i așa?

Sursa foto: Elvila

(Visited 365 times, 1 visits today)
Summary
Propuneri locative  marca Elvila pentru desfășurarea optimă a lucrului de acasă
Article Name
Propuneri locative marca Elvila pentru desfășurarea optimă a lucrului de acasă
Description
Mobilier pe care să-l folosești când lucrezi de acasă!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți