Agenda de vineri

Cadouri inspirate pentru femeile speciale din viața ta – propuneri marca Elvila

În luna femeii, dedicăm acest articol tuturor domnilor interesați să ofere cadouri deosebite din domeniul mobilei, persoanelor speciale din viata lor, de sex feminin. Ne adresăm atât celor pentru care banii nu reprezintă un impediment când vine vorba de a-și surpinde în mod plăcut persoana cea mai dragă din viață, cât și celor care nu dispun de bugete impresionante, dar, cu toate acestea, vor să ofere cadouri ”de efect”. Propunerile pe care ți-le vom face pot fi achiziționate fie online, fie (în funcție de stoc) din showroom-urile din rețea. Dacă dorești ca un anumit produs sa ajunga direct către persoana pe care vrei sa o cadorisești, anunță-ne și-l vom fix trimite la domiciliul acesteia, în numele tău evident. Dacă dorești ca aceasta să nu-l primească într-un simplu ambalaj de carton sau țiplă, putem aplica coletului o fundă deasupra, pentru a transforma livrarea într-un veritabil cadou.
Descoperă în continuare sugestiile noastre, care sperăm să te inspire în încercarea de a impresiona persoana specială din viața ta.
Măsuţă de cafea B9 – cadou foarte potrivit pentru persoana dragă, mai cu seamă dacă mai este şi pasionată de design interior. Măsuţa este realizată într-o combinaţie de materiale la modă, recomandate mai ales pentru amenajările în stil modern: sticlă ultrasecurizată şi metal. Produsul este, în plus, foarte accesibil la preţ, iar design-ul piciorelor în formă de inimă o va seduce garantat pe cea care îl primi ăn dar. De asemenea, sticla reprezintă un material care se curăţă foarte uşor, aşadar produsul va fi foarte apreciat mai cu seama în contextul virusologic pe care-l traversăm. Forma ovală a blatului mesei se repetă în zona inferioară la o scară mai mică, asigurând produsului un spaţiu suplimentar de depozitare şi îmbunătăţindu-i aspectul estetic. Optează pentru o masuta de cafea cadou şi-ţi vei face de 2 ori fericită persoana dragă: o dată fiindcă nu ai uitat că luna aceasta îi este dedicată şi a doua oară pentru că te preocupă redecorarea living-ului vostru (din care, periodic, se recomandă a fi alungata monotonia pentru o convieţuire mai plăcută, lucru de altfel recomandat pentru întreaga locuinţă).

Canapea Venus – picioarele înalte, executate din lemn strunjit, conferă supleţe produsului şi transportabilitate uşoara. În plus, ele se pot personaliza în materie de finisaje lemnoase, în funcţie de preferinţele tale. Integral tapiţată, canapeaua se remarcă prin forma ei atipică, ovală, şi prin spătarul în formă de arc, dar şi prin matlasarea punctuală din loc în loc cu nasturi decorativi, procedeu tehnologic care aminteşte de stilul Chesterfield. În plus, în preţul produsului intră şi o pernă în formă de rulou, care-i sporeşte aspectul estetic şi gradul de confort la rezemare.

Perne decorative – cadou foarte apreciat de iubitoarele de frumos, care vor să scoată din anonimat paturile, canapelele, colţarele, fotoliile şi banchetele din cadrul grupelor de colt. Se pot comanda într-o varietate de culori, fie în nuanţe uni, fie în combinaţii cromatice. Se pot executa pe stofă, piele ecologică sau piele naturală, în general în formă dreptunghiulară şi, uneori, rotundă, ovală, cilindrică, în colţuri etc. Din punct de vedere preţ reprezintă acel gen de cadou care nu lasă urme în buget. De altfel, aceste perne decorative cadou se vor dovedi utile de-a lungul timpului nu doar pentru partenera ta care doreste să reîmprospăteze aspectul estetic al locuinţei voastre, ci şi pentru spatele tau care va sta mai confortabil când priveşti acea cursa de Formula 1 sau vizionezi acel film preferat pe Netflix.

  • perna decorativa 1

Ramă cu oglindă Cristina alb – un cadou cu care vei da gata orice doamnă sau domnisoara care acordă atenţie deosebită îngrijirii şi frumuseţii. Rama este realizată din profile de poliuretan rigid pe finisaj alb, dar trebuie să ştii că, în funcţie de preferinţele dumneaei, acestea se pot executa şi pe alte finsaje, cum ar fi schoko sau cireş. În plus, forma unduită de la capete contribuie la încadrarea cu succes a produsului în stilul romantic de amenajare interioară. Nu în ultimul rând, pe langă functionalitate se va dovedi şi un produs care conferă mai mult spaţiu şi mai mult estetism încăperii în care va fi amplasat, mai cu seamă dacă aceasta nu dispune de prea multe tablouri pe pereţi ori e mai îngustă.

Pat Round – produs deosebit de apreciat din portofoliul nostru, integral tapiţat, executat în construcţie demontabilă. La cerere inclusiv tăblia se poate realiza în construcţie demontabilă, în raport cu restul cadrului. Picioarele sunt realizate din lemn de calitate, iar în privinţa saltelei potrivite lui nu trebuie să-ţi faci griji deoarece în gama noastră de saltele pe care le producem (în fabrica proprie) şi comercializăm, se regăsesc inclusiv modele rotunde. Momentan îl poţi achziţiona de la noi tapiţat pe piele ecologică roşie şi pe stofă (cu imprimeu zebră) însă, în functie de preferinţe ţi-l tapiţăm în orice culoare doreşti. Odată achiziţionat, acest pat rotund cadou va deveni instrumentul sigur de reaprindere a pasiunii din cuplul vostru, ori, dacă crezi că nu e nevoie de un obiect pentru consolidarea relaţiei voastre amoroase, el se va transforma în locul preferat de joacă pentru copilul tău (mai cu seamă dacă ai fetiţă).

Fotoliu Enis – un cadou inspirat pentru persoana iubită, care o va face să creadă că te interesează ca momentele ei de relaxare să fie unele de calitate şi că-i încurajezi pasiunea pentru lectură. Îl va aprecia mai cu seamă dacă este adepta stilului modern de amenajare interioară şi dacă preferă piese de mobilier non-conformiste. Dacă pielea ecologică negră nu este pe gustul ei, stai fără griji că-l putem executa pe orice stofă sau culoare crezi că i-ar plăcea ei mai mult. Iar dacă crezi că doar fotoliul singur nu e suficient pentru a-i arăta aprecierea şi afectiunea ta, îi poţi achiziţiona din aceeaşi gamă futuristă o canapea de 3 locuri cu 1 braţ ori o canapea de 2 locuri cu 2 braţe. În funcţie de buget şi de nevoile voastre locative.

Intră pe www.elvila.ro şi lasă-te inspirat de portofoliul nostru de produse (recent îmbogăţit cu modele noi) pentru a patrunde şi mai adânc în inima persoanei celei mai speciale din viaţa ta.

Sursa foto: Elvila

(Visited 250 times, 1 visits today)
Summary
Cadouri inspirate pentru femeile speciale din viața ta - propuneri marca Elvila
Article Name
Cadouri inspirate pentru femeile speciale din viața ta - propuneri marca Elvila
Description
Ce cadou din segmentul mobilă să oferi femeii dragi pentru a o cuceri - recomandări de la Elvila!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți