Agenda de vineri

Primăvară plină de noutăți în portofoliul Elvila

Pentru Elvila primvăra aceasta este specială. Și spunem asta deoarece reînnoim portofoliul de produse cu modele foarte atrăgătoare de paturi integral tapițate, fotolii-pat, măsuțe de cafea, dormitoare, biblioteci, dulapuri, canapele și multe altele despre care te vom informa în articolele viitoare. Deoarece urmărim să depășim titulatura de ”producător de mobilier clasic”, pregătește-te să admiri în colecția noastră piese de mobilier moderne, cu accente futuriste, tapițate cu materiale de calitate superioară, rezistente la murdărie și la utilizare frecventă. Condițiile de livrare și montaj să știi că nu s-au schimbat, tu continuând să beneficiezi de aceste servicii post-vanzare cu același profesionalism cu care, sperăm, că ești deja familiarizat. Aceste reprezentante nou-intrate în colecție vor putea fi regăsite, progresiv, în intreg lantul de showroom-uri Elvila și, multe dintre ele putând fi deja comandate prin intermediul magazinului online. Te încurajăm să le analizezi, să le testezi și să ne împărtășești impresiile tale cu privire la ele, pe oricare dintre canalele unde știi că suntem prezenți și unde îți este mai comod să te manifești. Așa cum deja te-ai obișnuit în fiecare vineri găsești listate câteva modele reprezentative pentru tema dezbătută. La fel se întâmplă și azi când te invităm să te familiarizezi cu noile capete de afis din colecția noastră.

Canapea extensibilă Coral: model atrăgător de canapea, prevazută cu picioare înalte din lemn, ce-i conferă o suplețe aparte. Suportul ei elastic este realizat din arcuri sinusoidale care asigură șezutului o notă de flexibilitate agreabilă. Tapițeria ei se prezintă într-o nuanță pastelată foarte plăcută, distingându-se spre deosebire de alte modele prin matlasări punctuale din loc în loc, ce-i sporesc aspectul estetic. Dacă te grăbești, o găsești pe stoc în rețeaua de magazine Elvila, iar dacă nu e pe stoc, nu te neliniști: o primesti fix așa cum este ea, direct la tine acasă, în maximum 45 de zile de la plasarea comenzii. Gândită pentru a fi amplasată inclusiv în spații mai înguste ca și suprafață, canapeaua Coral impresionează, în plus, printr-un concept inovativ de extindere, menit să ușureze transportul și manevrarea ei: picioarele necesare extinderii au în spatele spătarului orificii cu fermoar, special realizate pentru păstrarea lor. Tapițarea integrală , inclusiv pe zona inferioară ascunsă a șezutului, o face deosebită în raport cu alte modele de canapele click-clack, unde, pentru porțiunile mai puțin vizibile, se utilizează cel mai adesea materiale economice.

Saltea DREAM PREMIUM POMEROL 200×160 : face parte din gama de lux a saltelelor RELAXA ORIGINAL. Stratul din poliuretan tip memory conferă un confort net superior celorlalte modele de saltea din portofoliul noastru. Fețele realizate din țesătura POMEROL sunt moi și delicate la atingere. Lezarda de bună calitate are un design deosebit, rezultat din îmbinarea unor fibre sintetice în 2 culori. Aerisitorii laterali îi conferă avantajul unei aerisiri eficiente, naturale, împiedicând aglomerarea diferitelor tipuri de bacterii și acarieni în interiorul ei. Cantul bordurii saltelei este confecționat dintr-un material diferit prin comparație cu cel al fețelor, cu o rigiditate mai mare decât a acestora, asigurând husei saltelei stabilitate.

Fotoliu extensibil ELLA – datorită mecanismului click-clack prezent în partea din spate și deplierii facile din partea din fata, va suplimenta cu succes piesele de mobilier destinate somnului, de la tine din locuință. Odată extins, va forma o suprafață utilă de dormit ideală pentru sănătatea coloanei vertebrale, respectiv una ușor-rigidă. Îl poți comanda atât pe stofă galbenă, cât și gri. În prețul achiziției intră și o pernă decorativă care va spori gradul de confort la rezemare. Comandă acum un fotoliu pat care va ieși ușor în evidență printre celelalte piese care compun decorul living-ului tău, grație formei sale alungite, compoziției sale interne, dar și modului inovativ de extindere!

Dulap LUZERN: model de dulap special gândit pentru a satisface cu brio nevoile tale de depozitare, dar având în plus beneficiul de a nu ocupa prea mult spațiu. Materialul lemnos din componență este unul special, în sensul în care permite amplasarea dulapului atât într-un spațiu amenajat în stil modern, cât și într-unul rustic, palul melaminat cu noduri în combinație cu MDF-ul justificând aceste încadrări. Îl poți achiziționa la un preț atrăgător, iar daca nu te descurci cu montajul lui, te ajutăm cu plăcere să-l amplasezi acolo unde crezi că se integrează cel mai bine în locuința ta.

Măsuța de cafea ZARNI: model fix de măsuță de cafea, ideală dacă vrei să-ți transformi living-ul într-un spațiu deosebit de modern. Văzându-i piciorul de formă atipică, ai putea crede ca ea nu este prea stabilă, dar faptul ca acesta este ”bine înfipt” într-o talpă din oțel inoxidabil, te va face să-ți schimbi părerea la 180 grade, privind stabilitatea ei. Pentru a crea un ambient cu adevărat rafinat o poți amplasa în vecinătatea unui colțar ori a unei canapele însoțită de fotolii, tapițate cu piele ecologică sau cu piele naturală, fie ele în nuanțe deschise ori în tonuri contrastante.

Bibliotecă CAN-CAN 5: ansamblu încăpător destinat depozitării eficiente a cărților, accesoriilor ori a diveselor obiecte decorative din living. Cuprinde nișe, sertare, polițe (inclusiv suspendate și inclusiv luminate), având integrată în componența și o comodă TV. Oricât de atrăgătoare ar putea să-ți pară componenetele ei analizate separat și oricât de mult ai dori să le cumperi, trebuie să știi că nu o comercializăm decât în garnitură completă. Amplasează această biblioteca cu leduri în apropierea unor piese de mobilier pe finisaj lemnos shocko sau wenge și vei asigura living-ului tău o cromatică contrastantă agreabilă, recomandată de designer-ii de interiore.

Ție ce produs îți face cel mai mult cu ochiul din noua colectie Elvila?

Sursa foto: Elvila

(Visited 1.479 times, 1 visits today)
Summary
Primăvară plină de noutăți în portofoliul Elvila
Article Name
Primăvară plină de noutăți în portofoliul Elvila
Description
Produse nou-nouțe în portofoliul Elvila!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți