Agenda de vineri

Reduceri masive de început de primăvară la tot portofoliul de produse Elvila

În pragul unuia dintre cele mai aşteptate anotimpuri din an, te invităm să iei parte la un adevărat festival al reducerilor, la o varietate de piese de mobilier. Fie că vrei să aduci un aer nou locuinţei tale pentru a fi în ton cu sezonul ce stă să înceapă, ori, pur şi simplu, nu vrei să permiţi monotoniei să se instaleze în căminul tău, acum este un prilej foarte potrivit să redecorezi. Mai cu seamă că investiţia bănească pe care o vei face nu va fi atât de ”răsunătoare” precum s-ar intampla dacă ai alege alte perioade din an. Că vorbim de paturi, canapele, fotolii, biblioteci, noptiere,dulapuri, bucătării, mese, scaune, birouri, grupe de colţ, camere de tineret etc., toate categoriile de piese de mobilier de la noi din portofoliu beneficiază de reduceri substanţiale în această perioadă. Este valabil atât pentru piesele individuale cât şi pentru seturi. Ai toate motivele să ne vizitezi în showroom-uri sau în magazinul online şi ne susţinem afirmaţia prin faptul că, pe lângă reduceri, te aşteaptă şi sfaturi profesioniste de amenajare interioară venite din partea unei echipe instruite constant în ceea ce înseamnă client service, dar şi servicii de calitate post-vânzare: livrare la domiciliu, manevrare şi montaj fix în spaţiul în care doreşti. În plus, ai posibiliatea de a achiziţiona produsele reduse de la noi şi în rate fără dobândă (6, respectiv 12, în funcţie de banca de la care ai cardul de cumpărături). Listăm mai jos câteva dintre cele mai cerute din ultima perioadă, pentru a-ţi demonstra că se pot face achiziţii atrăgătoare pentru locuinţă, fără investiţii financiare foarte mari.

Set canapele RE– set deosebit de confortabil alcătuit dintr-o canapea extensibilă şi 2 fotolii fixe, ce poartă semnătura meşterilor lemnari ai fabricii Relaxa Mizil. Se integrează de minune într-un ambient clasico-elegant. În preţul promoţional la care poţi achiziţiona setul daca eşti din sau ai drum prin Iaşi ori Bucureşti intră şi 2 perne decorative de dimensiune medie, ce se vor dovedi aliaţi de nădejde dacă vrei să suplimentezi gradul de confort la rezemare. Grăbeşte-te să achiziţionezi la super preţ un set confortabil living într-o combinaţie cromatică ce nu se va demoda niciodată! Dacă te-a convins acest set, trebuie să ştii că-l poţi comanda şi în alte combinaţii de culori sau chiar per componente. Vino şi spune-ne exact ceea ce te interesează!

Mobilă dormitor BELINDA – model deosebit de dormitor, care se poate achiziţiona la preţ redus din magazinele Elvila Focşani, Iaşi şi Bucureşti. Combinaţia la nivel de material lemnos a finisajelor sonoma cu alb va spori luminozitatea din dormitor, conferindu-i în egală măsură modernitate. În plus, se va încadra de minune în vecinătatea celorlalte elemente care-ţi compun ambientul, fie ele tot în culori deschise, ori total contrastante. Dulapul, pe lângă faptul că este încăpător, mai prezintă la exterior şi oglinzi, iar patul poate fi considerat pe drept cuvânt unul matrimonial. Dacă consideri că nu te descurci cu montajul acestui dormitor modern, trimitem la tine cea mai profesinistă echipă care să te ajute cu poziţionarea fix acolo unde îţi doreşti.

Mobilă sufragerie TORINO – set complet pentru living, alcătuit din 2 vitrine încăpătoare, o comodă TV, o masă fixă, un bufet şi 4 scaune, pe finisaj stejar. Se remarcă prin materialul lemnos de calitate şi mânerele trăgătoare rezistente. Ca regulă generală se poate achiziţiona la preţ promo din orice showroom Elvila şi din pagina dedicată de produs de pe www.elvila.ro, dacă îl comanzi în garnitură completă, însă, pentru câteva dintre piesele sale componente poţi beneficia de asemenea de preţuri promoţionale chiar dacă le comanzi individual.


Colţar de bucătărie KORSIKA – unul dintre cele mai elegante şi apreciate colţare de bucătărie din portofoliul Elvila. Are în componenţă şi elemente de lemn masiv de fag, ceea ce-i garantează rezistenţa în timp. Include o banchetă de lungime generoasă, o masă extensibilă şi 2 scaune de dining. Ceea ce-l face unic prin comparaţie cu alte colţare de bucătărie de la noi din portofoliu este faptul că prezintă în spatele banchetei, pe post de ataş, un corp cu poliţe, care-ţi va fi deosebit de util în expunerea diverselor obiecte de decor cu care vrei să-i impresionezi pe cei ce-ţi trec pragul. Clasic prin combinaţia cromatică, dar cu o tapiţerie care-i conferă un aer modern, grupul de colt KORSIKA se va dovedi alegerea ideală dacă vrei să creezi un spaţiu confortabil şi foarte primitor în care să faci din fiecare masă un motiv de sărbătoare!

  • coltar bucatarie stil modern

Masă CALIPSO şi scaune VENUS wenge – set elegant, foarte potrivit de amplasat într-un living amenajat în stil modern. Ai posibilitatea achiziţionarii lui şi în varianta sonoma dacă ne referim la materialul lemnos pe care este finisată masa. Scaunele la rândul lor se remarcă printr-o structură rezistentă, graţie scheletului din cherestea de fag. Transformă servitul mesei într-un adevărat festin doar cu ajutorul acestui set elegant dining!

Mobilă dormitor copii GIRAFFE alb – set complet pentru amenajarea camerei copilului tău, pe care-l poţi achiziţiona la preţ redus din întreg lanţul de showroom-uri Elvila. Cu ajutorul lui vei crea spaţiul ideal pentru o dezvoltare armonioasa a micuţului tău, fie el în scoala primară ori în gimnaziu! Fă-i o surpriză primăvara aceasta şi redecorează-i camera astfel încât creşterea şi dezvoltarea lui să fie una sănătoasa! Deoarece cadrul în care se dezvoltă are un rol semnificativ în evoluţia normală de mai târziu, asigură-te că-i achiziţionezi piese de mobilier de calitate, cu design atractiv care-l vor încuraja să exploreze cu încredere lumea şi să întâmpine cu optimism provocările!

  • camera tineret moderna

Sperând că propunerile noastre te-au inspirat să faci schimbări de efect şi cu folos în locuinţă, îţi recomandăm cu căldură să urmăreşti constant pagina dedicată de promoţii din magazinul nostru online pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri piese de mobilier!

Sursa foto: Elvila

(Visited 771 times, 1 visits today)
Summary
 Reduceri masive de început de primăvară la tot portofoliul de produse Elvila
Article Name
Reduceri masive de început de primăvară la tot portofoliul de produse Elvila
Description
Reduceri de primăvară la o diversitate de piese de mobilier!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți