Agenda de vineri

Ospețe memorabile doar în jurul seturilor de dining marca Elvila

Servitul mesei reprezintă una dintre ocaziile care consolidează relațiile dintre oameni, mai cu seamă când ei fac parte din aceeasi familie. Tocmai de aceea este importantă crearea condițiilor optime pentru ca toți comesenii să se simtă cât mai bine. De foarte multe ori, nu ceea ce mâncăm contribuie la crearea acelei atmosfere plăcute din jurul mesei, ci legăturile care se creează și discutiile care se prelungesc mult dupa ce, poate, bucatele s-au terminat. Elvila vine în ajutorul tău în ceea ce priveste crearea decorului propice reuniunilor de suflet și al discuțiilor cu miez, punânadu-ți la dispozitie o varietate de seturi de dining din lemn ori sticlă, ale căror scaune sunt tapitate pe stofă ori pe piele ecologică, atât pentru living, cât și pentru bucătărie. Din structura pieselor pentru dining pe care le comercializăm trebuie menționată și prezența elementelor metalice cu precădere la nivelul picioarelor. Dacă ne referim la mese ai posibilitatea de a opta atât pentru modele fixe, cât și extensibile, în funcție de preferințe și de suprafața disponibilă din zona de dining. Iată câteva exemple care noua ne plac și pe care ți le recomandăm cu plăcere dacă vrei să faci din servirea mesei o experiență specială de fiecare data, fie că alegi ca ”teren de desfășurare a ostilităților” living-ul, fie bucătăria. Sperăm ca ele să te îmbie la descoperirea întregului nostru portofoliu de seturi dining.

Mobilă dining Olimp: masa fixă pe finisaj stejar cenușiu , înconjurată de 4 scaune cu spătar înalt, este ideal de amplasat într-un spațiu mobilat în stil clasic-elegant. Ea se remarcă prin picioarele trainice, realizate în linii drepte, ce se îmbină perfect cu blatul. Scaunele la rândul lor au scheletul pe structură de cherestea, ceea ce le conferă rezistență. Pentru mobilarea completă a zonei de dining îți recomandăm și achiziția unui bufet Olimp care să te ajute să păstrezi la îndemână (dar nu la vedere) vesela, tacâmurile și ce crezi că mai e nevoie pentru a crea ambientul optim pentru o masă îmbelșugată.

Masă de sticlă Artemis și 4 scaune : set special realizat pentru amplasarea într-o bucătărie amenajata în stil modern. Masa este extensibilă, fiind disponibilă în mai multe finisaje: alb, cordoba, cireș și wenge și prezintă în structura sa blat din sticlă securizată și picioare metalice. Atât masa, cât și scaunele sunt realizate în construcție demontabilă. Șezutul scaunelor este tapițat cu piele ecologică. Dacă consideri că este cazul, te ajutăm și cu livrarea și montajul acestui set dining bucatarie moderna chiar până în locația în care ne spui tu.

Masă și 6 scaune VENUS – set dining deosebit de elegant, prezentând în structura lemnoasă elemente de lemn masiv. Finisajul maro închis al mesei contrastează de minune cu griul tapițeriei scaunelor, împreună contribuind la crearea unui ambient dominat de rafinament. Cel mai probabil le găsești pe stoc, dar dacă totuși se întâmplă să nu fie, alocă-ți o marjă de timp de 30 de zile până la intrarea în posesia lor.

Masă cu blat Sardogranit si 4 scaune VENUS – set care va conferi distincție bucătăriei tale datorită prezenței în același cadru a sardogranitului, a metalului și a pielii ecologice. Caracterul deosebit al acestui set este potențat și de alăturarea dintre crem si maro, dacă ne referim la tapițeria scaunelor. Profită de prețul deosebit de atrăgător al acestui set bucatarie sardogranit din această perioadă și faci o invesție de calitate, de care te vei bucura mulți ani la rând.

Masă MAXIM și scaune OXFORD sonoma – ideal de achiziționat dacă ești interesat de servirea mesei într-un cadru alcatuit din piese de mobilier un pic mai ieșite din tipar. Scaunele se disting printr-un spătar înalt și decupat, cu șezutul de joasă înălțime, tapițat pe stofă. Masa nu foarte înaltă, iese în evidență prin forma ei ovala și extinderea în trepte. Nefiind înaltă, se potrivește de minune și înconjurată de tabureți, dacă, de exemplu, te bate gândul să amenajezi undeva afară un spațiu pentru jocurile de societate alături de prietenii tăi. Setul se încadrează cu succes atât într-un spațiu interior, cât și într-unul în aer liber. Atât masa ovala extensibila Maxim, cât și scaunul Oxford se pot achiziționa și separat.

Masă sticla F10 și 4 scaune A56 – set de bucătărie modern, ideal de amplasat inclusiv într-un spațiu nu foarte generos din punct de vedere suprafață. Masa prezintă blatul din sticlă de calitate superioară. Finisajul negru contribuie la încadrarea reușită printre celelalte elemente care compun decorul din bucătărie (culoarea pereților, a draperiei, a pardoselii, a decorațiunilor și a altor piese de mobilier) fie ele în culori tari ori în nuanțe mai închise, cunoscut fiind faptul că ”Negrul merge la orice”.

Dintre modelele expuse care este preferatul tău și de ce ? Așteptăm răspunsul tău în comentariile de mai jos. Să ai inspirație în alegerea celui mai potrivit set de dining, care să-ți transforme toate mesele în ocazii de desfătare și a spiritului, nu doar a papilelor gustative! Poftă bună!

Sursa foto: Elvila

(Visited 631 times, 1 visits today)
Summary
Ospețe memorabile doar în jurul seturilor de dining marca Elvila
Article Name
Ospețe memorabile doar în jurul seturilor de dining marca Elvila
Description
Seturi dining pentru living și sufragerie, într-o varietate de tapițerii și finisaje lemnoase, la prețuri atrăgătoare!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți