Agenda de vineri

Maserati-o stofă specială din colecţia Elvila

Când vine vorba de materialul de acoperire stofă, Elvila excelează în ceea ce priveşte variantele pe care le propune clienților: uni sau în combinaţii cromatice deosebite (forme geometrice, imprimeuri florale, imprimeuri care imită tipărituri etc.), fiind chiar  repartizate pe grupe (ca să-ţi fie uşor să alegi modelul favorit în funcţie de bugetul disponibil). La alegerea unui material tip stofă trebuie să ţii cont de caracteristicile acestuia: rezistenţa la frecare, la zgâriere, întindere, elasticitate, comportamentul la contactul cu lichidele, migrarea culorii la lumină etc. Stofele Elvila îndeplinesc în majoritatea lor covârşitoare exigenţele caracteristicilor enumerate, calitatea lor fiind indiscutabilă.
Un alt factor diferenţiator de care este bine să ţii cont în luarea deciziei de cumpărare îl reprezintă greutatea pe metru pătrat, având posibilitatea să achiziţionezi atât stofe foarte subţiri, cât şi foarte groase ori cu greutate medie. Din punct de vedere compoziţie, stofele cu care sunt tapiţate produsele Elvila sunt fie pluşate (cu flur), fie ţesute (fără flur). Ele conţin fie fibre naturale (precum bumbacul), fie produse chimice precum poliesterul, nylonul, acrilul ori polipropilena în diferite cantităţi. Trebuie să mai ştii de asemenea că stofele noastre satisfac DIRECTIVELE EU 2002/61 EC si REACH NO1907/2006 respectând toate cerinţele standardelor enumerate; atât materialul în sine, cât şi procesul tehnologic prin care acesta este obţinut fiind neimpactante pentru sănătatea omului şi a mediului.
Punctăm şi faptul că şi pentru celebrele saltele Relaxa folosim ca şi material de acoperire tot stofa, în compoziţia căreia se regăsesc în diferite cantităţi bumbac, poliester, poliamidă sau polipropilenă. La comandă, executăm stofe ignifugate pentru saltele . Îţi enumerăm doar cateva dintre denumirile stofelor pe care le vei întâlni când ne vizitezi în showroom-uri sau când navighezi pe site-ul nostru: Savoy, Enjoy, Luna, Artemis, Neo Floral, Antara, Trinity, Butterfly, Bloom, Rosela, Canada (aspect deosebit, de piele întoarsă), Corona, unele dintre acestea fiind realizate atât în varianta uni, cât şi în cea florală ori cu modele geometrice, etc.
O stofă nou-introdusă în portofoliu, care merită o atenţie deosebită, fiind deja cerută şi apreciată de cei care ne trec pragul magazinelor o reprezintă stofa Maserati. Aceasta prezintă o tesătura specială, resistentă la murdărire, care nu permite pătrunderea particulelor de apă, vin sau cafea, fiind în acelaşi timp şi teflonată. O poţi regăsi la noi în culori naturale şi nuanţe uni de crem şi gri. Aspectul ei estetic este unul deosebit, conferit de firele scurte (perişori) care ies din ţesătură, tăiate în forme curbe, originale. Numărul ciclurilor de frecare la care rezistă este unul superior altor stofe din portofoliu, se întreţine uşor, curăţându-se fie cu o cârpă moale, îmbibată în apa, fie cu ajutorul soluţiilor profesionale de curăţat. Facem în continuare o trecere în revistă a câtorva produse tapiţate şi pe stofă Maserati, pe care le poţi achiziţiona chiar acum. La comandă însă, putem tapiţa multe altele dintre piesele de mobilier deţinute în portofoliu.

Set canapele OCTAVIA 3ext11 – set de lux, deosebit de confortabil, având în structura lemnoasă inclusiv elemente de lemn masiv. Pernele de spătar prezintă în compoziţie şi fibră siliconizată, în afară de poliuretan , ceea ce le sporeşte gradul de confort. Culoarea crem a tapiţeriei permite asortarea cu uşurinta a setului cu celelalte piese care compun decorul living-ului tău. Materialul de acoperire fiind unul rezistent la frecare şi la murdărire, poţi petrece în voie mult timp în compania celor dragi stând confortabil pe canapeaua sau fotoliul OCTAVIA. În plus, canapeaua este şi extensibilă, aşadar poţi improviza fără probleme încă un pat pentru musafirii tăi. Acest hol pe stofa rezistenta îţi va fi livrat chiar la tine acasă, fie că-l comanzi online, telefonic sau te deplasezi într-unul din showroom-uri. Nu în ultimul rând, echipa noastră profesionistă te va ajuta şi cu montajul şi manevrarea, fix în spaţiul în care doreşti să-l amplasezi.

Colțar extensibil FEELING– tapiţat integral pe stofă Maserati, colţarul se poate comanda atât în nuanţa de crem, cât şi în cea de gri. Este alcătuit dintr-o canapea de 2 locuri extensibilă şi un colţ otoman, prevăzut cu ladă de depozitare. Se remarcă prin confortul pe care il vei resimti atât la aşezare, cât şi la rezemare (graţie pernelor de spătar detaşabile, care au şi rol decorativ, fiind, în plus, incluse în preţul produsului). Acest coltar pe stofa impermeabila se încadrează perfect atât într-un living de apartament, cît şi într-unul dintr-o casă luxoasă, fie ele spaţioase sau mai puţin generoase ca şi suprafaţă.

Alte produse pe stofă Maserati pe care le poţi regăsi dacă ne treci pragul showroom-urilor:

Colţar extensibil SOFIA – purtând semnătura meşterilor lemnari ai fabricii Relaxa, produsul este realizat în construcţie semidemontabilă, fiind alcătuit dintr-o canapea extensibilă de 2 locuri cu un braţ şi un otoman cu ladă de depozitare. Extensia simplă a canapelei este uşor de manevrat, fapt care-i garantează durabilitatea.Vine echipat din fabrică cu 7 perne decorative, care, pe lânga faptul că-i potenţează aspectul estetic, îi sporesc şi gradul de confort la rezemare. Acest produs modern se distinge şi prin braţele generoase, gândite direct proportional cu restul dimensiunilor produsului.

Set canapele KATYA 311 fix – ideal dacă eşti adeptul mobilierului clasic, tapiţat pe stofă rezistentă. În ceea ce priveşte materialul lemnos existent atât în structura componentelor setului, cât şi a aplicelor în formă de liră de pe braţe, trebuie menţionată prezenţa elementelor de lemn masiv, care contribuie la longevitatea setului. Modelul unic de tapiţare al acestui set îi conferă personalitate, iar prezenţa stofei Maserati îi asigură versatilitate. Proiectarea de la bun început în construcţie fixă a permis formarea unui unghi de înclinare al spătarului faţă de şezut, fapt ce sporeşte gradul de confort la utilizare. Panoul-faţă al produselor prezintă stofa în densitate considerabilă, ceea ce contribuie la formarea unor pliuri estetice.

Set canapele ATLANTIC 3ext11 – set modern, integral tapiţat, ce va conferi o eleganţă aparte living-ului tău. Forma dreaptă a braţelor, matlasate la exterior astfel încât să formeze 4 zone de demarcaţie şi separarea prin tapiţare pe 3 laturi, sunt detalii specifice ale acestui hol, care-l diferentiază de alte modele de acelaşi gen. Pernele de spătar sunt confecţionate din poliuretan de înaltă rezilienţă, având o portanţă echilibrată cu spătarul, ceea ce le conferă un confort sporit.

Tu ce produs din portofoliul Elvila ţi-ai dori să achiziţionezi pe stofă Maserati?

Sursa foto: Elvila

(Visited 1.634 times, 1 visits today)
Summary
Maserati-o stofă specială din colecţia Elvila
Article Name
Maserati-o stofă specială din colecţia Elvila
Description
Produse tapițate pe stofă impermeabilă!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți