Agenda de vineri

Noutăţi de iarnă în portofoliul de produse Elvila

Iarna aceasta înseamnă pentru Elvila nu doar campanii susţinute de reduceri la o multitudine de produse, ci şi noutăţi la nivelul portofoliului de produse. Paleta de parteneriate se diversifică tot mai mult, cele mai recente nume care au acceptat să intre sub umbrela Elvila fiind Black Red White şi BestSleep. Din dorinţa de a ne adapta cât mai specific la dorinţele clienţilor şi fiindcă urmărim să fim cât mai atenţi la nevoile şi sugestiile acestora, am adăugat colecţiei deja existente noi produse în legătura cu care avem toata încrederea că vor ajunge la gradul de apreciere al produselor-emblemă marca Elvila precum cele care fac parte din gamele TUDOR, TARA, GIRAFFE, BASSEL, ONIX, PAX, VENUS, FLORA, DELIA, NOVA, DELPHI etc.

Vom zăbovi un pic asupra câtorva dintre produsele furnizate de noii noştri colaboratori. Pentru oferta completă şi răspunsuri de detaliu te aşteptăm în showroom-urile noastre.

PAT KELOtapiţat integral pe stofă şi prevăzut cu ladă de depozitare, produsul se distinge prin posibilitatea comutării celor 2 tăblii laterale pe partea dorită de tine. Cele 2 perne decorative cu care vine echipat din fabrică sunt incluse în pret. Produsul prezintă în structura sa elemente de lemn masiv, aşadar achziţionându-l ştii că faci o investiţie durabilă în timp. În plus, te ajutăm şi cu montajul lui dacă crezi că ai nevoie de îndrumare în acest sens. Pentru achiziţia rapidă a acestui pat cu tablie interschimbabila, nu uita că ai la îndemână şi magazinul nostru online.

CANAPEA EXTENSIBILĂ 3 LOCURI NOVEL 3K– model deosebit de practic de canapea, care se extinde facil datorită mecanismului click-clack. Combină într-o manieră foarte plăcută tapiţarea pe stofă a şezutului şi spătarului cu cea pe piele ecologică a braţelor şi panoului faţă. Se integrează de minune atât într-un living de apartament, cât şi într-unul de vilă luxoasă, datorită eleganţei conferite de design-ul în linii drepte, fără a încărca inutil produsul. Din experienţă îţi divulgăm faptul că preţul accesibil şi numărul mare de atu-uri transformă rapid un produs oarecare într-unul uşor-vandabil, aşadar nu mai amâna şi vino să testezi această canapea extensibila stofa si piele, cât încă se mai află pe stoc.

COLŢAR EXTENSIBIL LOFT- cu tetierele şi cotierele reglabile, exemplarul este compus dintr-o canapea extensibilă de 3 locuri şi un otoman cu ladă de depozitare. Tapiţat în întregime cu stofă, modelul se distinge prin confortul sporit atât la aşezare, cât şi la rezemare. Prezenţa tetierelor şi a cotierelor, cât şi picioarele finisate pe crom, fac din el un produs modern, ce va conferi un plus de rafinament living-ului tău. Alegerea ideală dacă eşti în căutarea unui coltar cu tetiere reglabile, aflat într-un raport optim calitate-preţ!

CANAPEA EXTENSIBILĂ 3 LOCURI VIENNA LUX RONDA – model clasic de canapea extensibilă cu 3 perne detaşabile de spătar. În afara pernelor de spătar, vine echipată din fabrică şi cu 2 perne decorative incluse în preţ. În plus, prezintă şi ladă de depozitare. Chederele prezente pe braţe, şezut şi perne întăresc apartenenţa ei în categoria modelelor clasice de canapele.

PAT LUNA – model de pat care se pretează la aplicarea de somieră. Atât cadrul de pat, cât şi tăblia sunt tapiţate pe stofă violet, fapt ce contribuie la instalarea imediată a senzaţiei de relaxare şi linişte interioară. Volumetria sa permite amplasarea inclusiv în dormitoare nu foarte generoase din punct de vedere suprafaţă. Spre deosebire de alte exemplare, prezintă mai mult de 4 picioare, fapt ce asigură acestui pat cu tablie casetata un grad înalt de stabilitate.

Te aşteptăm în cel mai apropiat showroom Elvila pentru a-ţi răspunde la toate întrebarile pe care le ai în legătura cu aceste produse sau cu oricare altele nou-intrate în portofoliu, fie ele de la Black Red White, BestSleep ori alţi furnizori.

Sursa foto: Elvila

(Visited 2.105 times, 1 visits today)
Summary
Noutăţi de iarnă în portofoliul de produse Elvila
Article Name
Noutăţi de iarnă în portofoliul de produse Elvila
Description
Produse de la alți furnizori recent introduse în portofoliu pentru ca opțiunile tale de alegere să se diversifice!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți