Amenajări de interior Uncategorized

Continuă aventura promoțiilor de -50% alături de ELVILA! AU MAI RĂMAS 12 ZILE!

La Elvila îți poți alege dintr-o multitudine de seturi de canapele confortabile și la prețuri inedite. Extensibile sau fixe, finisate cu atenție și profesionalism, din materiale aspectuoase, într-o varietate de culori, rezistente la uzură, seturile tapițate cu stofă sau piele naturală sunt ușor de integrat în stilul casei tale, indiferent că vorbim despre un stil modern, vintage, clasic sau unul neconformist.Vezi aici produsele: https://www.elvila.ro/promotii
Venim în ajutorul tău cu câteva dintre modelele noastre ce beneficiază de prețuri promoționale WOW.
Setul de canapele BELLE face parte din categoria canapelelor clasice, cu un aer relaxant ce se adaptează oricărui tip de interior, indiferent de mobilierul și stilul preferat. Ansamblul este compus dintr-o canapea extensibilă și 2 fotolii, este prevăzut cu huse detașabile, imprimeuri sau cu motiv floral aducând bună dispoziție și armonie căminului tău. Acest set canapele stofa inflorata se adaptează nevoilor tale de odihnă și relaxare, fără a face rabat de la design și rezistență.

Setul de canapele DELIA reflectă eleganța unui stil de mobilier clasic, anglo-saxon, care se adresează oamenilor cu gusturi distinse, pasionați de artă și bineînteles de tendințele actuale. Modelul este ușor de recunoscut datorită formei sale deosebite, detaliu la care se adaugă tapițarea cu butonii decorativi. Ceea ce odată era un simbol al luxului azi este o piesă râvnită ce își poate găsi cu ușurință loc și în interioarele moderne oferindu-le acestora un aspect nobiliar.

Holul KENYA – numai acum disponibil la -50%-este un model contemporan modern, impunător prin conturul și robustețea sa, potrivit atât pentru un living tradițional, cât și într-un spațiu office elegant. Eleganța și confortul acestui ansamblu living linii drepte derivă din designul elaborat, volumele ample și atenția pentru detalii.

Setul de canapele MILAN este un model clasic, cu linii curbe, potrivit atât pentru un living rafinat, cât și într-un spațiu de birou. Acest ansamblu se remarcă printr-un design simplu, volumele echilibrate și atenția pentru detalii. Acest set canapele finisat in nuanțe uni, este un model practic și funcțional, ce conferă  armonie spațiului.

Setul de canapele RE este alegerea ideală pentru amenajarea unui spațiu modern, confortabil și practic. Liniile sale drepte îl fac ușor de încadrat în orice living sau hol, creând un ambient luminos și cald, perfect în momentele de relaxare. Confortul și eleganţa acestui ansamblu living marca Relaxa derivă din designul simplu, combinația cromatică rafinată și atenția pentru finisaje.

 

Oricare ar fi materialul, stilul și culorile preferate, la Elvila vei găsi fără nici cea mai mică urmă de îndoială holul mult visat la un preț excelent.
Profită de ofertă și alege ce-ți dorești!
Nu uita să citești și blogul nostru pentru informații de actualitate și inspiraţie în amenajarea locuinței tale, cu mobilier de calitate la prețuri avantajoase!

Sursa foto: Elvila

(Visited 2.646 times, 1 visits today)
Summary
Continuă aventura promoțiilor de -50% alături de ELVILA!  AU MAI RĂMAS 12 				                   ZILE!
Article Name
Continuă aventura promoțiilor de -50% alături de ELVILA! AU MAI RĂMAS 12 ZILE!
Description
Incă mai poţi profita de reduceri de -50% la o multitudine de produse!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți