Agenda de vineri

Plin sezon al campaniei de reduceri de 50% marca Elvila

Aşa cum ţi-am promis, sezonul acesta reducerile vor curge în casacada la Elvila. Fiindcă ştim că luna aceasta bugetul îţi este, cel mai probabil, mai puţin generos deoarece tocmai s-a încheiat perioada Sărbătorilor şi deoarece ştim că e nevoie constant de un suflu (implicit decor) nou în locuinţă, te încurajăm să preîntâmpini instalarea monotoniei la nivelul decorului, inspirându-te din propunerile noastre de piese de mobilier la reducere. Că vorbim despre biblioteci, etajere, seturi dining, camere de tineret, saltele, colţare, fotolii, paturi, canapele şi multe altele, produsele participante în campania de reduceri din această iarnă pot fi achiziţionate cu reduceri foarte atractive, fie că alegi să faci achiziţia online, fie deplasându-te fizic într-unul din showroom-urile Elvila. În plus, un alt motiv pentru care se merită să ne vizitezi este legat de consultanţa de specialitate pe care o vei primi atât în alegerea celor mai potrivite finisaje şi tapiţerii, cât şi în amenajarea propriu-zisă a locuinţei. De asemenea, ai posibilitatea de a achita produsele prin orice modalitate consideri că-ţi este mai la îndemână (inclusiv plata în rate). Că vorbim despre piese de mobilier corespunzătoare stilului clasic de amenajare ori că ne referim la produse care dau bine în stilul minimalist, rustic sau chiar modern, toate ”răspund prezent” în campania ce a debutat la începutul acestui an. Vorbim atât despre piese de mobilier individuale, cât si despre seturi.
Am selectat mai jos câteva dintre produsele nou-intrate în campania de reduceri pentru a te încuraja să vii să afli mai multe detalii despre ele. Lectură cu folos!

Pat Round: model atipic de pat, tapiţat integral pe piele ecologică roşie, ideal de amplasat într-un dormitor de tineret. Cadrul de lemn cuprinde inclusiv elemente de lemn masiv, fapt care-i asigură longevitate şi rezistenţă. În privinţa saltelei corespunzătoare, nu trebuie să-ţi faci griji, ţi-o procurăm deopotrivă fix la dimensiunea cadrului. Dacă te grăbeşti, îl poţi avea la un super-preţ redus cu -42% dacă faci achiziţia din Constanţa, Bucureşti şi Alexandria. Pont: dacă există o audienţă pe care vrei să o convingi legat de achiziţia unui anumit produs, îţi recomandăm să te filmezi promovând-ul în acest pat rotund. Impactul vizual va fi unul de amploare, atât timp cât filmarea are loc într-un cadru non-conformist!

Taburet Gabi – alegerea perfectă dacă vrei să te aşezi pe altceva în afară de prea des folositele scaune, canapele, paturi ori fotolii. Ideal de utilizat atât de către adulţi, cât şi de către copii. Este echipat cu ladă de depozitare, aşadar o posibilitate în plus pentru adulţi de a feri de ochii curioşilor anumite obiecte, păstrându-le totuşi la îndemâna. Din perspectiva copiilor, ladă de depozitare se va dovedi ”ascunzătoarea” perfectă pentru diferite obiecte ce le sunt de trebuinţă în activităţile lor ludice. Se poate utiliza cu brio atât în spatii interioare, cât şi exterioare, cu condiţia ca acestea din urmă să fie acoperite, dat fiind că vorbim despre un produs integral tapiţat pe stofă. Îţi recomandăm să-ţi faci stocul cu mai mulţi tabureti patrati stofa, mai cu seamă dacă eşti din Constanţa, Iaşi şi Alexandria dat fiind că din aceste showroom-uri produsul se poate ridica la preţul foarte atractiv de numai 76 Ron (reducere de -40%).

Fotoliu York: ţi se întâmplă uneori să te transpui mental în pielea vreunui oficial de rang înalt ori poate chiar a unui rege? Noi iti dam ocazia de a realiza şi în plan concret această transpunere ori de câte ori te aşezi pe fotoliul York. Prin designul sau transferă imediat utilizatorului un aer plin de nobleţe şi impozanţă. În limita stocului disponibil îl poţi cumpăra la preţ cu discount de -50. Pentru situaţia în care consideri că achizitionându-l singur nu ar face echipă prea bună cu restul pieselor de mobilier de la tine din living, poţi asocia acestui fotoliu clasic şi canapele de 2, respectiv 3 locuri, din aceeaşi gamă plină de rafinament YORK.

Coltar Octavia 3C1 extensibil stofă 3 – model foarte confortabil de colţar extensibil care prezintă în structura lemnoasă inclusiv elemente de lemn masiv. Îl poţi achiziţiona la un preţ foarte atrăgător, redus cu -38%, dacă eşti din sau ai drum prin Constanţa, Alexandria, Iaşi ori Botoşani.
Faţă de alte colţare din colecţie se remarcă printr-un element de colţ foarte generos din punct de vedere dimensiuni, permitând şederea şi rezemarea în largul tău, chiar dacă eşti mai corpolent. Iar dacă living-ul nu-ţi este prea spaţios, nu-ţi face griji că nu poţi avea acest coltar living confortabil. Dimensiunile lui permit încadrarea inclusiv în living-uri mai înguste.

Saltea Ortopedica Lux Margare 2000×1400 cu inaltime 20 cm – model deosebit de saltea Relaxa, care garantează o poziţie corectă a coloanei vertebrale pe toată durata somnului. Miezul elastic pe arcuri bitronconice asigură aerisirea optimă a saltelei, eliminând umezeală şi prevenind apariţia alergenilor. În plus, ţesătura materialului de acoperire de la exterior este de calitate superioară, graţi prezenţei în cantitate generoasă a poliesterului şi a bumbacului. O poţi achiziţiona la un preţ excelent, redus la jumatate faţă de alte perioade din an, din următoarele noastre showroom-uri: Bacău, Constanţa, Iasşi, Bacău, Focşani şi Băneasa.

Vino şi întreabă-ne tot ce vrei să ştii despre mobila Elvila la promotie, pentru a te putea bucura din plin de toate functionalităţile lor! Până la următoarea postare îţi dorim cât mai multă inspiraţie în alegerea pieselor de mobilier care să te reprezinte şi să-ţi transforme caminul în acel ACASĂ rostit cât mai din suflet!

Sursa foto: Elvila

(Visited 1.720 times, 1 visits today)
Summary
Plin sezon al campaniei de reduceri de 50% marca Elvila
Article Name
Plin sezon al campaniei de reduceri de 50% marca Elvila
Description
Campania de reduceri de 50% în plină desfășurare!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți