Uncategorized

Aventura promoţiilor continuă – secţiunea fotolii tapiţate

Aventura promoțiilor de -50% este în plină desfăşurare la ELVILA, azi venind în faţa ta cu oferte atrăgătoare pentru fotolii tapiţate integral.
După frenezia sărbătorilor de iarnă este timpul să te răsfeți în colțul tău de relaxare, să îți încarci bateriile sau să lenevești cu o carte în mâna la o ceașcă de cafea, în fotoliul tău preferat.
La Elvila îți poți alege fotolilul care te reprezintă, răspunzând cel mai bine nevoilor tale, mai cu seamă în această perioadă când procedezi foarte bine dacă asociezi brand-ul Elvila cu reduceri masive piese de mobilier!
Finisate cu materiale aspectuoase și rezistente la uzură, fotoliile tapițate cu stofă sau piele naturală sunt simplu de integrat în stilul casei tale, indiferent că vorbim despre un stil modern, vintage, clasic sau unul non-conformist.
Iată câteva propuneri:
Fotoliul Cube este alegerea ideală pentru amenajarea unui spațiu modern, confortabil și practic. Liniile sale drepte îl fac ușor de încadrat în orice living, dormitor sau hol, creând un ambient luminos și cald, perfect în momentele de relaxare. Eleganţa și confortul acestui fotoliu extensibil derivă din designul simplu, combinația cromatică rafinată și atenția pentru detalii.

Fotoliul din piele Onix este alegerea ideală pentru un plus de confort și bun-gust în living-ul tău. Produsul materializează confortul într-un design contemporan și elegant. Fotolilu Onix este tapițat cu piele naturală, într-o culoare echilibrată ce permite amplasarea produsului atât într-o cameră plină de culoare, cât și într-una monocromă. Conferă rafinament şi nobleţe living-ului tău optând pentru unul sau mai multe fotolii piele naturala, în culorile favorite.

Fotoliul Berta punctează cu brio la capitolul tapiterie clasica, impunător prin conturul și robustețea să, potrivit atât pentru un living tradițional cât și într-un spațiu office elegant.
Eleganța și confortul acestui produs derivă din designul elaborat, volumele ample și atenția pentru detalii. Picioarele produsului se pot finisa pe orice nuanţă crezi că se armonizează cu restul fotoliului sau chiar cu restul decorului living-ului tău, ele fiind, în plus, vopsite cu lacuri şi baiţuri pe bază de apă.

 

Oricare ar fi materialul, stilul și culorile preferate, la Elvila găsești fotolilul mult visat la un preț excelent.
Profită de oferta și alege ce-ți dorești!

Sursa foto: Elvila

(Visited 717 times, 1 visits today)
Summary
Aventura promoţiilor continuă!
Article Name
Aventura promoţiilor continuă!
Description
Fotolii fixe si extensibile la preţuri reduse cu -50%!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți