Agenda de vineri

Elvila dă startul unei campanii hibernale de reduceri semnificative, la o multitudine de produse

Începutul Noului An si, implicit, sezonul rece, ne regăsesc în plină campanie de reduceri. Pe numele ei întreg ”Reduceri de iarna la o varietate de produse”, campania presupune discount-uri de până la -50% la biblioteci, paturi, vitrine, măsuţe de cafea, seturi dining, mobilier sub forma de set pentru camera copilului, paturi, fotolii, taburete, colţare, canapele, cuiere, pantofare, birouri, saltele, grupe de colţ, comode TV etc. Aşadar, fie că vorbim despre tapiţerii ori despre mobilă corp, ai posibilitatea de achiziţie a unor produse de calitate, la preţuri atractive, indiferent că te interesează piese de mobilier singulare ori sub formă de set. Campania se derulează pe durata întregului sezon, atât online, cât şi în reţeaua proprie de showroom-uri. Pentru a-ţi face o idee despre cum se prezintă efectiv campania, la nivel de produs, te invităm să parcurgi o foarte scurtă listă, în care am selectat câteva dintre cele mai apreciate modele de canapele. Aşa, cât să te încurajeze să descoperi şi alte produse care bifează la capitolele utilitate, calitate şi preţ atrăgător.

Canapea Astoria – reprezentantă de seamă a stilului clasic de amenajare interioară, se distinge prin confortul sporit rezultat din unghiul de înclinare al spătarului, dar şi din cantitatea generoasă de poliuretan aplicată braţelor. Designul ei a fost conceput după un model de fotoliu clasic englezesc, aşadar forma atipică îşi are sorginte străină. Fiind un model cu picioare înalte, permite, spre deosebire de alte produse din aceeaşi categorie, realizarea cu uşurinţă a curăţeniei dedesubt. Un alt avantaj al picioarelor este legat de faptul că se pot executa, în funcţie de preferinţe, pe orice finisaj. Graţie dimensiunilor ei permite poziţionarea inclusiv în spaţii nu foarte generoase din punct de vedere suprafaţă. Poti achiziţiona acest model de canapea fixa medie la un pret redus cu -39% faţă de preţul vechi. În plus, poţi alege nuanţa favorită a tapiţeriei dintr-o multitudine de culori de stofe, dar şi de piele ecologică.

Canapea Mona – în afară de living, o poţi amplasa cu succes şi în camere de tineret, dat fiind că e special concepută pentru o singură persoană. Se pretează inclusiv la poziţionarea în colţurile încăperilor, graţie tăbliei şi braţului rabatabil din componenţă. Deşi forma ei în varianta neextinsă te duce cu gândul la un divan, în realitate putem considera că avem de-a face cu un divan modern datorită posibilităţii ei de extindere, dar şi prezenţei lăzii de depozitare. În preţul redus cu -39% intră şi 2 perne pe care ţi le executăm în nuanţa de stofă dorită (lucru valabil şi pentru tapiţeria canapelei).

Canapea Berna – canapea de 3 locuri, semiextensibilă, prevăzută cu tetiere rabatabile. Se integrează de minune într-un ambient modern. Poate fi comandată ţntr-o diversitate de stofe. Graţie tetierelor reglabile, o poţi folosi atât pentru relaxare, cât şi pentru privitul în voie la televizor. O poţi achiziţiona la un preţ redus cu -50% faţă de alte perioade din an. Fiind un produs de tapiţerie trebuie să-ţi asumi faptul că, în funcţie de comenzi, poţi intra în posesia ei în maximum 30 de zile. Profită acum de preţul special şi achiziţionează o canapea semiextensibila de dimensiuni generoase, care-ţi va transforma living-ul într-o oază de deosebit confort.

Canapea Ancuţa – model clasic de canapea extensibilă, prevăzută cu un mecanism de extindere simplu, fapt ce o face o canapea de folosinţă îndelungată. Panoul faţă şezut impresionează prin design graţie formei sale atipice. Pentru îmbunătăţirea confortului spătarului, modelului i s-au atribuit din fabrică 2 perne detaşabile foarte pufoase, graţie amestecului de fibră siliconizată şi fulgi de poliuretan. În plus, modelul este prevăzut şi cu ladă de depozitare. Atât stransă, cât şi extinsă ea nu ocupă mult spatiu, motiv pentru care e de dorit să o achiziţionezi dacă spaţiul tău locuibil nu este prea permisiv din punct de vedere suprafaţă. Iar dacă tot mai ai nevoie de argumente pentru a fi convins 100% în privinţa achiziţiei, îţi mai aducem la cunostinţă faptul că această canapea practica beneficiază în această perioadă de reducere de -40%.

Canapea Venus – obiect de decor care impresionează prin designul oval al şezutului şi prin spătarul foarte înclinat în exterior. Poate fi comandată într-o varietate de culori de stofe, dar şi pe piele ecologică. Pentru sporirea confortului la utilizare, recomandăm achiziţia ei împreună cu o pernă-cilindru de lungimea spătarului. Se remarcă prin calitate atât în ceea ce priveşte partea superioară, cât şi la nivel de picioare, care sunt confecţionate din lemn masiv. Te aşteptăm să vii să o testezi, mai cu seamă că sezonul acesta ea beneficiază de o reducere de -50%.

Canapea Nova 3 BT – comodă, practică şi deosebit de functională sunt atributele care descriu cel mai bine acest model de canapea, foarte apreciat de clienţii noştri. Prevăzută cu ladă de depozitare şi 3 perne decorative incluse, modelul poate fi comandat pe orice nuanţă de stofă crezi că se armonizează cu restul elementelor care-ţi compun decorul din living. Profită de reducerea ei de -40% din această perioadă şi conferă living-ului tău un plus de bun-gust şi culoare!

Stai cu ochii pe blog-ul nostru pentru a descoperi în postările următoare şi alte produse atrăgătoare, la preţuri cu discount!

Sursa foto: Elvila

(Visited 660 times, 1 visits today)
Summary
Elvila dă startul unei campanii hibernale de reduceri semnificative, la o multitudine de produse
Article Name
Elvila dă startul unei campanii hibernale de reduceri semnificative, la o multitudine de produse
Description
Campanie de reduceri de până la -50%
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți