Agenda de vineri

Surse de inspiraţie pentru amenajarea unei locuinţe magice -propuneri marca Elvila

Deşi din exterior amenajarea într-un anumit fel a locuinţei poate fi interpretată şi ca dovezi de snobism ori de moft, în realitate, mobilarea întocmai după preferinţe (o putem numi la fel de bine şi personalizare) contribuie la instalarea unei stări de bine atât de necesare, a unui confort psihic echivalent cu siguranţa, cu apartenenţa la un loc cu care ajungi să te identifici şi pe care îl asimilezi ca fiind al tău.
De la alegerea finisajelor de lemn cu care se desăvârşesc piesele de mobilier până la aşezarea lor într-un anumit fel sau asortarea din punct de vedere cromatic a draperiilor cu culoarea pereţilor sau a covoarelor cu decoraţiunile, totul trebuie să te definească, pentru a atribui locuinţei atributul ”ACASĂ”. Piesele de mobilier care-ţi alcătuiesc ambientele trebuie să ”ajungă să spună o poveste”, pe care tu să consideri de datoria ta să o împărtăşeşti şi urmaşilor pentru a le insufla (şi) prin obiectele care compun decorul sentimentul de apartenenţă la un loc, la ideea de familie.
La Elvila avem în vedere şi aceste aspecte când concepem prototipurile de mobilă, conştienţi fiind că varietatea şi micile inovaţii la nivel de produs (din considerente care ţin fie de alinierea la cerinţele pieţei globale, fie de dorinţa unui consum echilibrat al materiilor prime, dar şi de preocuparea noastră continuă în ceea ce priveşte relaţia cu mediul înconjurător) ne asigură un loc de necontestat pe piaţa de mobilier din ţară, dar şi, din ce în ce mai mult, de peste hotare (propunerile de export pe pieţe noi fiind tot mai prezente). Ca să te inspirăm în alegerea unor produse de calitate, versatile şi de efect, aflate la preţuri optime, îţi supunem atenţiei câteva modele cu priză în rândul publicului care ne urmăreşte (fie pe canalele online, fie prin vizite în showroom-urile noastre).

Mobilă bucătărie FLORA crem – realizat din PAL furniruit cu elemente din lemn masiv, ansamblul conţine 5 corpuri inferioare şi 5 corpuri superioare realizate în construcţie demontabilă. Se remarcă prin rezistenţă şi faptul că este încăpătoare. Se integrează uşor într-un ambient mobilat în stil clasico-elegant, atât prin designul componentei lemnoase, cât şi prin accesoriile metalice cu inserţii ceramice pictate. Aspectul estetic al acestei bucătării este îmbunătăţit printr-un detaliu original: blatul de lucru aşezat şi peste dulapul de jos, fapt ce conferă un plus de personalitate produsului. Dacă eşti din sau ai drum printr-unul din oraşele următoare: Bacău, Bucureşti, Constanţa, Focşani şi Ploieşti, fă un popas într-unul din showroom-urile noastre şi achiziţionezi această bucatarie crem la un preţ special, redus cu 20% faţă de restul anului.


Bibliotecă ERICA – alegerea perfectă dacă urmăreşti achiziţionarea unei biblioteci încăpătoare, la un preţ foarte atrăgător. O poţi comanda atât pe finisaj sonoma, cât şi pe schoko+păr, beneficiind în oricare dintre cazuri de aceeaşi reducere de 38%, faţă de preţul afişat în alte perioade din an, dacă eşti sau ai drum prin Bacău, Constanţa, Iaşi şi Ploieşti. În afară de etajeră, poliţe suspendate, o comodă TV cu 3 uşi şi 3 nişe, din componenţa ansamblului mai face parte şi un dulap prevăzut inclusiv cu bară pentru umeraşe. Te ajutăm inclusiv cu livrarea până la locuinţa personală, dar şi cu montajul în porţiunea din living în care crezi că se integrează cel mai bine printre celelalte elemente care-ţi compun decorul. Dacă din tot ansamblul consideri că ti-ar prinde bine doar dulapul, îl poţi achiziţiona doar pe acesta, neexistand condiţionari de cumpărare în garnitură completă.

Mobilă dormitor AMOS + Saltea ORTOPEDICĂ – dormitor modern, realizat din PAL melaminat pe finisaj sonoma, cu fronturile din MDF. Include un dulap în 3 usi cu deschidere de tip ON, dar şi cu sertare, 2 noptiere, un pat prevăzut cu placă din PAL cu rol de susţinere a saltelei, o comodă şi o etajeră. Salteaua inclusă în pachet este una specială, graţie proprietăţii sale de repartizare uniformă a greutăţii corpului, sustinând, în special, sănătatea coloanei vertebrale. Acest model de dormitor se poate comanda şi pe finisaj cenuşiu cu alb, dar daca îl preferi astfel trebuie să ştii că nu vei mai beneficia de salteaua ortopedică la preţ special. Albul fronturilor va conferi mai multă luminozitate şi mai mult spaţiu încăperii destinate prin definiţie relaxării. Perdeaua, aşternuturile şi covorul le poti alege fie tot în nuanţe deschise, fie, pentru crearea unui puternic efect contrastant (recomandat de designerii de interior) în culori complementare.

  • dormitor deosebit 1

Masă fixă Bolero – profită acum de preţul promoţional al unei mese fixe, realizate în construcţie demontabilă, pe finisaj Eldelbuche natur. Preţul special (redus cu 10%) este valabil în toată reţeaua de magazine, deci fie că eşti din Alexandria, Bacău, Botoşani, Brad, Bucureşti, Constanţa, Focşani, Iaşi sau Ploieşti, sau ai drum pe acolo, şansele să o poţi achiziţiona rapid sunt aproape de 100%. Dacă crezi că acest finisaj nu se potriveşte atât de bine în ambientul tău deja creat, te informăm ca o poţi achiziţiona şi pe finisaj schoko, tot la un preţ special. Produsul ideal pentru spaţiile destinate dining-ului, nu atât de generoase din punct de vedere suprafaţă, fie ele interioare ori exterioare.

Etajeră 2U MAYA – etajeră încăpătoare pentru living, ideală daca eşti adeptul amenajării în stil modern. Realizată în construcţie demontabilă, pe finisaj stejar cenuşiu, care va suplimenta cu brio spaţiile de depozitare din living ale cărţilor sau diferitelor obiecte personale, cu menţiunea că, datorită celor 2 uşi pline, poţi ţine departe de ochii musafirilor ceea ce nu doreşti să fie expus. Pentru completarea decorului unui living modern, ai posibilitatea achiziţiei din aceeaşi gamă a unei comode TV, a unei mese fixe şi a unui bufet în 2 uşi şi 3 sertare. Îţi livrăm această etajera moderna direct la tine acasă, fie că alegi să faci achiziţia ei online, fie prin deplasarea într-unul din showroom-urile noastre.

Cuier MD 2 – la un preţ promoţional redus cu 15% faţă de alte perioade din an, poţi achiziţiona până la finele lui 2019 o garderobă în adevăratul sens al cuvântului, dat fiind că în afară de placa propriu-zisă de cuier cu agăţători şi poliţa, ansamblul mai cuprinde o oglindă şi un pantofar cu 3 uşi batante. Acest ansamblu este semidemontabil, realizat din PAL melaminat pe finisaj sonoma +alb. Ţ-il putem executa şi pe finisaj schoko+alb, dacă crezi că o nuanţă ciocolatie s-ar integra mai bine printre celelalte elemente care compun decorul holului tău. Conferă holului tau un aer deosebit achizitionând o garderoba moderna, care nu doar că nu-ţi va ocupa o suprafaţă prea mare, ba chiar din contră, graţie oglinzii şi albului PAL-ului de pe fronturile pantofarului, sentimentul de spatiu mărit se va amplifica.

Mobilă dormitor copii TARA – gamă cu tradiţie din portofoliul Elvila, bine reprezentată la nivel de piese de mobilier pentru dormitor, living, birou, dar şi camera copilului. În ceea ce priveşte camera copilului, ai acum posibilitatea de a i-o redecora, asigurându-i toate piesele de mobilier de care el are nevoie (sub forma de set) pentru a se dezvolta armonios, în cuantumul unui pret redus cu 15% fata de alte perioade din an. Concret, vorbim de un dulap în 2 uşi, un birou de calculator, un pat 1 persoană, o etajeră cu 3 poliţe, o noptieră şi o altă poliţă suspendată. Produsele sunt realizate pe finisaj sonoma +alb, din PAL melaminat. Albul de pe fronturi sporeşte senzaţia de spaţiu mărit şi aerisit, atât de necesare dezvoltării optime a micuţului tău. Trebuie să mai ştii că pentru patul acestui set mobila dormitor copii poţi comanda separat somiera aferentă, aceasta nefiind inclusă în preţ. Acelaşi lucru este valabil şi pentru saltea.

Sperând că ţi-am stârnit curiozitatea de a descoperi şi alte piese de mobilier din portofoliul nostru care te vor ajuta să alcătuieşti locuinţa la care ai visat dintotdeauna, te aşteptăm cu întrebări şi recomandări în showroom-urile noastre sau la distribuitorii autorizaţi (adresele exacte ale locaţiilor aici: https://www.elvila.ro/contact). De acord?

Sursa foto: Elvila

(Visited 872 times, 1 visits today)
Summary
Surse de inspiraţie pentru amenajarea unei locuinţe magice -propuneri marca Elvila
Article Name
Surse de inspiraţie pentru amenajarea unei locuinţe magice -propuneri marca Elvila
Description
Sugestii de mobilier pentru amenajarea unei locuințe dragi inimii!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți