Agenda de vineri

Sezonul cadourilor – piese de mobilier marca Elvila pe care să le oferi în dar

Ne aflăm în acea perioadă din an în care trebuie să fim mai buni, mai generoşi și mai sensibili la nevoile celor din jur. Pentru a le demonstra cât de importanţi sunt pentru noi, e bine ca, măcar acum în preajma Sărbătorilor, să le oferim pe lângă momente de calitate din timpul nostru şi atenţii palpabile, care să le amitească de noi şi atunci când, din diferite motive, nu putem fi lângă ei. Dacă simti că de-a lungul timpului ai cam epuizat toate variantele de cadouri pe care le-ai putea oferi drept cadou celor dragi, vrem să te inspirăm cu câteva recomandări foarte practice, utile şi de calitate, cu care credem că o să-i surprinzi foarte plăcut. Exemplele descrise sunt doar un punct de pornire care să te ajute pe tine să găseşti rapid ceva util, mai cu seamă dacă nu dispui de prea mult timp pe care să-l aloci ”alergatului” după cadouri. Pentru mai multe astfel de produse te aşteptăm în showroom-uri sau în magazinul nostru virtual , să te laşi inspirat de o colecţie îmbogăţită constant cu noutăţi la toate categoriile de produs pe care le comercializăm.

Masă sticlă C21 şi 6 scaune A39 – set deosebit de atrăgător, pretabil a fi oferit în dar mai ales unei familii de tineri, proaspăt căsătoriţi. Setul se remarcă prin prezenţa din abundenţă a sticlei, a metalului şi a pielii, ceea ce-l face foarte potrivit integrarii într-o bucătărie mobilată în stil modern. Componentele setului sunt realizate în construcţie demontabilă. Dacă consideri că 6 scaune sunt prea multe pentru ceea ce-ţi permite ţie spaţiul, află că-ţi putem livra direct acasă acelaşi set, dar în varianta cu 4 scaune. Tapiţarea pe piele ecologică roşie creează o allură distinsă întregului ambient, propice discuţiilor prelungite. În plus, acest set dining deosebit poate fi achiziţionat la un preţ atrăgător, fie că preferi shopping-ul online, fie pe cel tradiţional.


Mobilă dormitor BELINDA – ansamblu alcătuit dintr-un dulap cu 4 uşi cu oglindă, un pat dublu şi 2 noptiere. Impresionează prin combinaţia dintre PAL-ul melaminat pe finisaj sonoma şi PAL-ul vopsit, care conferă camerei un plus de luminozitate, sporind senzaţia de spaţiu mărit şi bine organizat. Patul se poate comanda cu sau fără suport de saltea. Se va dovedi cadoul ideal indiferent de vârsta celor cărora îl oferi: dacă sunt tineri vor aprecia cromatica modernă, dacă nu mai sunt atât de tineri vor fi încântaţi să mai vadă şi altceva în afara mobilierului cu care sunt deja prea obişnuiţi. Trebuie să ştii că poţi avea acest dormitor deschis la culoare doar în garnitură completă. Vindem si piese separate pentru dormitor, dar nu pentru acest model.


Mobilă sufragerie TARA – gamă celebră din portofoliul Elvila, Tara se remarcă în primul rând printr-o eleganţă aparte reeşită din construcţia în linii drepte, care nu încarcă inutil spaţiul, cum s-ar întâmpla de pildă dacă am avea de-a face cu diverse rezultate ale unor acţiuni de frezare a lemnului. Este un set pe care ţi l-ai dori în living, fie că preferi stilul modern de amenajare interioară, fie pe cel clasic. Setul se pretează în ambiente decorate în ambele stiluri. Partea lemnoasă finisată în nuanţa de nuc va conferi living-ului tău un aspect mai primitor. Un alt criteriu în funcţie de care ţi-ai dori acest set fie pentru tine, fie pentru cineva drag îl reprezintă prezenţa în cadrul lui a tuturor elementelor de care ai putea avea nevoie: un dulap, o comodă TV, o etajeră suspendată, o măsuţă de cafea cu sertar, o poliţă, o vitrină şi o etajeră înaltă, prevăzută şi cu sertare. Şi mai ai o garanţie: poţi fi sigur că oferindu-l cadou, persoana cadorisită se va bucura mulţi ani de utilitatea tuturor acestor corpuri de mobilier, datorită trăiniciei materialului lemnos conţinut de acest set.

Cuier CAN-CAN 5 – un cadou foarte util, pe care oricine şi l-ar dori. Reprezintă practic un ansamblu cu rol de garderobă compus dintr-o placă cuier cu poliţă, un corp inferior cuier şi un dulap cu 2 uşi. Va reprezenta o alegere ideală pentru păstrarea la îndemână a hainelor şi a pantofilor, chiar dacă nu dispui de spaţiu generos pentru mobilierul destinat depozitării. Dulapul prezintă atât poliţe, cât şi bară pentru umeraşe, fiind prevăzut la exterior şi cu oglindă. Achiziţionezi această garderoba hol ieftina la un preţ special doar dacă te grăbeşti să ne treci pragul showroom-urilor până la sfârşitul anului. Nu mai aştepta! Mâine ar putea fi prea târziu din perspectiva ratei de epuizare a stocurilor!

Colţar de bucătărie MAX – alcătuit dintr-o banchetă cu 2 lăzi de depozitare, o masă extensibilă şi 2 scaune. Ideal de făcut cadou graţie utilităţii şi preţului atrăgător. Este realizat pe finisaj walnus ce copiază fidel structura lemnului masiv de nuc, fapt ce-l face ideal de încadrat în ambiente moderne de bucătării, terase sau spaţii deschise cu rol de servire a mesei. Tapiţeria spătarului şi a şezutului banchetei se remarcă printr-un confort sporit la utilizare, proprietate ce se transferă întocmai şi scaunelor. Datorită combinaţiei cromatice deosebite prezente pe tapiţerie, se poate asorta uşor cu celelalte elemente de decor din bucătărie. Masa se distinge prin supleţea celor 4 picioare, care, spre deosebire de alte mese componente ale grupelor de colţ, îţi permite să stai în largul tau, indiferent de poziţia aleasă. În egală măsură, trebuie să mai ştii că te putem ajuta inclusiv cu livrarea la domiciliul persoanei căreia vrei să îl faci cadou, doar că trebuie să ai în vedere că procesul de livrare se poate întinde pe o durată mai mare de timp , dat fiind că vorbim despre un ansamblu realizat doar la comandă.

Colţar extensibil NIKLAS – un cadou impozant pe care să-l faci cuiva drag, despre care ştii că adoră rafinamentul când vine vorba de amenajarea interioară. Compus dintr-o canapea extensibilă de 3 locuri, un element de colţ şi o canapea fixă de 2 locuri, colţarul impresionează prin design şi prin gradul ridicat de confort care se resimte la aşezare, dar şi la rezemare. Prezintă aplice decorative pe braţe, realizate din lemn masiv de fag. În preţul produsului intră şi 3 perne decorative cu formă rotundă tapiţate pe aceeaşi piele ecologică ca şi colţarul. Dacă crezi că persoana căreia îl vei oferi îl va aprecia mai mult pe stofă, ţi-l executăm pe orice culoare de stofă cu care consideri că o vei impresiona mai mult. Poţi comanda acest coltar modern fie deplasându-te în cel mai apropiat showroom Elvila şi specificându-ne adresa de livrare a persoanei căreia vrei să-i arăţi cât de specială este pentru tine, fie online, pe aceeaşi adresă. Noi ne conformăm indiferent de opţiunea pe care tu o vei alege!

NIKL

Mobilă bucatarie CLARA + Masa PARIS extensibilă – în prețul promoţional al acestui pachet poţi achiziţiona corpurile superioare, respectiv cele inferioare ale bucătăriei, blatul, mânerele, şipca antistrop, plinta metalică şi o masă extensibilă rezistentă, graţie elementelor de lemn masiv din componenţă. Promoţia este valabilă dacă tu sau persoana căreia vrei să i-l dăruieşti sunteţi sau aveţi trecere printr-unul din oraşele următoare: Bucureşti, Brad, Constanţa şi Focşani. Sigur, şi dacă nu sunteţi de provenienţă de aici îl puteţi deopotrivă achiziţiona la un preţ bun. MDF-ul lucios prezent pe fronturile corpurilor este vopsit într-o culoare care va rămâne mereu la modă, mai cu semă în bucătărie. În plus, această culoare se completează de minune cu cea a mesei extensibile din PAL melaminat alb, căreia dacă-i mai alături nişte scaune care îmbină atât alb, cât şi roşu faci o mişcare demnă de toată lauda (bineînţeles, la Elvila ai posibilitatea de achiziţie a unor astfel de scaune). Nu mai sta pe gânduri şi achiziţionează o bucatarie moderna ce se va dovedi un cadou memorabil pentru cel/cea drag/ă ţie!

Aşa este că, acum după ce ai parcurs sugestiile noastre, să alegi un cadou special pentru cineva drag şi să te şi încadrezi într-un buget rezonabil, nu mai reprezintă misiuni de neîndeplinit?

Sursa foto: Elvila

(Visited 620 times, 1 visits today)
Summary
Sezonul cadourilor – piese de mobilier marca Elvila pe care să le oferi în dar
Article Name
Sezonul cadourilor – piese de mobilier marca Elvila pe care să le oferi în dar
Description
Idei de cadouri sub formă de mobilă!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți