Agenda de vineri

Festivalul preţurilor mici continuă la Elvila

Ne aflăm în plină campanie a reducerilor, care, la Elvila, poartă denumirea de Black M%nth. În continuare te poţi bucura de preţuri speciale la o multitudine de produse, fie că alegi să ne vizitezi în showroom-uri, fie că preferi simplitatea şi rapiditatea comenzilor online. Indiferent că vorbim despre mobilier ori despre tapiţerii, procentele de reducere sunt variate astfel încat oricât de pretenţios ai fi tot vei gasi, cel putin, câteva produse pe care să le poţi achiziţiona. În plus, dată fiind cererea din această perioadă am suplimentat stocurile la multe dintre produse, astfel încât când te hotărăşti asupra unui produs să nu trebuiască să aştepţi foarte mult până intri în posesia lui. Iar dacă îţi faci griji că luna neagră a reducerilor se apropie de sfârsit, trebuie să ştii că la noi te poţi bucura de preţuri promoţionale la o mulţime de produse tot timpul anului, nu doar în anumite perioade. Trebuie să ai doar curiozitatea să le descoperi!
Trecem mai departe în revistă câteva dintre produsele care au atras atenţia celor care ne-au călcat pragul de când am dat startul campaniei de reduceri. Sperăm să te inspire şi pe tine şi să-ţi doreşti să le ”strecori” printre piesele de mobilier deja prezente la tine acasă. Dacă însă nici unul nu e pe placul tău ai posibilitatea să vizualizezi şi altele accesând secţiunea ”Promoţii” de pe site-ul nostru ori întrebând consultanţii noştri vânzări când ne faci o vizită în showroom-uri.

Bibliotecă Tania – beneficiază de o reducere de -37%, putându-se achiziţiona la preţul de 556 RON. Cuprinde un corp superior, o comodă TV şi 2 poliţe suspendate. Foarte potrivită dacă eşti adeptul stilului minimalist de amenajare interioară şi nu dispui de prea mult spaţiu pentru depozitarea în living. Materialul lemnos din componenţă consta în PAL furniruit cu stejar, material ce-i va asigura produsului un aspect estetic deosebit, întărit de frezările fronturilor (detaliu original care cu siguranta scoate din anonimat acest model de biblioteca). Îti livrăm în cel mai scurt timp această biblioteca minimalista chiar la tine acasă şi te ajutăm şi cu manevrarea, respectiv montajul ei.

Bucătăria Clara – model modern de bucătărie, realizat în construcţie demontabilă având fronturile finisate din MDF lucios şi un blat cu o grosime de 38 mm. Este inedit faptul că în preţul promoţional de 1867 lei vei achiziţiona pe lângă corpurile superioare şi cele inferioare, toate accesoriile şi materialele auxiliare aferente: blatul, mânerele, picioarele, şipca antistrop şi plinta metalică. Achiziţionează acum o bucatarie moderna şi transformă încăperea în care o amplasezi într-un spaţiu propice atât gătitutului cu imaginaţie, cât şi discuţiilor lungi cu cei dragi!

Saltele marca Relaxa Original – produse emblemă din portofoliul Elvila, realizate în cunoscuta fabrică de la Mizil cu experienţa a zeci de ani, saltelele Relaxa pot fi achiziţionate în această perioadă la preţuri reduse cu -20%. Pe arcuri sau cu spumă cu memorie, prevăzute sau nu cu huse, saltelele Relaxa prezintă atât faţă de vară (ţine rece), cât şi faţă de iarnă (ţine cald). Structura lor reflectă preocuparea deosebită pe care fabrica o acordă clienţilor săi, în special în ceea ce priveşte sănătatea coloanei vertebrale şi refacerea organismului(fizică, psihică şi emoţională) printr-un somn cu adevărat odihnitor. Flexibilitatea arcurilor, stratul generos de poliuretan, cel de fibra poliester şi diversele tipuri de vată fac din saltelele Relaxa o componentă semnificativă pentru completarea patului. Se pretează de minune atât la amplasarea pe suport rigid (PAL, placaj), cât şi pe somieră, putându-se comanda inclusiv în dimensiuni atipice sau în forme mai deosebite (precum cea rotundă).

Sufragerie Malaga – dacă te grăbeşti o poţi achiziţiona la un preţ redus cu -15% . Concret, în valoarea de 2518 Ron intră un bufet cu uşă şi 4 sertare şi o bibliotecă încăpătoare. Oricare dintre aceste produse se poate comanda şi separat. Albul de la exterior al produselor va spori senzația de spațiu lărgit în living, conferindu-i totodată un aspect modern, elegant. Dacă nu o găseşti în niciunul din magazinele noastre, trebuie sa mai știi că poți întreba de ea şi la distribuitorii noștri autorizati. Indiferent de unde o achizitionezi, ce e sigur este că-i vei impresiona pe toți cei care îți trec pragul!

Scaun Bella: rezistent datorită structurii din cherestea de fag, având şezutul şi spătarul confortabile gratie placii de poliuretan cu consistenta densă. Îl poţi achiziţiona atât pe finisaj wenge, cât şi maro. Comandă acum acest scaun sufragerie la preţul promoţional de 234 Ron (reducere de -21% faţă de preţul practicat în alte perioade din an) şi te vei putea bucura de el mult timp, mai ales dacă eşti adeptul stilului clasic de amenajare interioară.

Colțar Nikos: alcătuit dintr-o canapea extensibilă de 2 locuri, un element de colt şi un fotoliu, coltarul Nikos se poate transforma cu uşurinta şi în pat, dacă ai mulţi oaspeţi care trebuie să rămână peste noapte. Îl poţi comanda într-o varietate de nuanţe de stofă, respectiv piele ecologică la un preţ promoţional redus cu -12% faţă de restul anului. În funcţie de preferinţe, poţi comanda fotoliul din componenta lui şi prevăzut cu sertar. Poţi accesoriza acest coltar rezistent cu perne de spătar detaşabile, pentru un decor mai atrăgător. Unghiul de înclinare al spătarului este realizat pentru a conferi confort sporit utilizatorului.


Bucătărie STANDARD 200 – model de bucatarie rustică, realizată în construcţie demontabilă, pe finisaj stejar. Pentru a intregi ambientul, poţi opta şi pentru grupe de colt pe acelaşi finisaj. Dacă nu te descurci cu montajul, trimitem la tine cea mai profesionistă echipă care te va ajuta cu asamblarea ei. Achiziţionează acum acest produs remarcabil în ceea ce priveste raportul calitate-preţ, o bucatarie ieftina, şi începe să-ţi exersezi aptitudinile de bucătar profesionist în devenire!


Bibliotecă Donna : model încăpător de bibliotecă ce are în componenţă un dulap cu 4 uşi, 4 poliţe din sticlă, o comodă tv şi un dulap cu uşă plină şi o uşă sticlă. Produsul prezintă poliţe ce se pot lumina prin intermediul unor benzi LED, ceea ce conferă living-ului un aspect romantic. Aspectul plăcut de la exterior este potenţat de prezenţa MDF-ului lucios. O poţi achiziţiona la un pret deosebit de atrăgător de numai 1535 ron, doar din următoarele noastre showroom-urile: Bacău, Botoşani, Constanta, Focşani, Iaşi sau Ploieşti.


Scaun Korsika– beneficiază de o reducere de -22%, putându-se achiziţiona la preţul special de 206 Ron. Se remarcă prin structura rezistentă din cherestea de fag şi printr-un şezut confortabil. Tapiţat cu piele ecologică şi având lemnul din componenţă finisat în culoare schoko, acest scaun de bucatarie este de fapt unul dintre elementele constitutive ale grupului de colt omonim (ce include, în plus, bancheta spaţioasă şi masă extensibilă).


Mobila bucătărie WIND 21 – setul conţine corpuri superioare şi inferioare încăpătoare, un corp cu scurgător, o mască pt chiuvetă, blat şi plintă, toate la un super preţ de 1872 RON. Combinaţia sonoma cu PAL fibros de pe fronturi va conferi bucătăriei tale un aspect aerisit, luminos, mai cu seamă dacă alegi să colorezi şi pereţii sau să-ţi cumperi şi alte accesorii/piese de mobilier în culori deschise. Promoţia este valabilă în magazinele Elvila din Alexandria, Bacău, Bucureşti, Botoşani, Brad, Constanţa, Focşani, Iaşi şi Ploieşti, iar dacă eşti intr-adevar interesat de produs ar trebui să te grăbeşti deoarece cererea pentru el este tot mai crescută. Dacă eşti adeptul eleganţei prin simplitate, această bucătărie îţi este dedicată.

Sursa foto: Elvila

(Visited 1.405 times, 1 visits today)
Summary
Festivalul preţurilor mici continuă Elvila
Article Name
Festivalul preţurilor mici continuă Elvila
Description
Reducerile la piesele de mobilier marca Elvila continuă! Vino să vezi!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți