Agenda de vineri

Depozitarea în locuință – propuneri marca Elvila

Când vine vorba de organizarea spațiului locuibil, Elvila excelează în privința pieselor de mobilier special concepute în acest sens. Că vorbim de etajere, de dulapuri, de comode, de colțare cu lăzi de depozitare, de polițe, de biblioteci, de bufete, de pantofare oferta noastră se pliază pe toate gusturile și pe toate preferințele în materie de stiluri de amenajare interioară. În funcție de spațiul disponibil, găsești la noi obiecte de depozitare încăpătoare, ergonomice, pe care le poți integra cu ușuriță în locuința ta, fie că locuiești la casa ori la bloc. Ne adresăm în egală măsură și celor interesați de mobilier pentru depozitare la comandă (inclusiv din sectorul HORECA), însă, în acest caz, e de preferat comenzile sa fie însemnate cantitativ pentru a putea da curs seriilor din fabrică. Datorită gamei variate a produselor, ai posibilitatea să găsești la noi obiecte de depozitare accesibile la preț, indiferent de bugetul total pe care ai planificat să-l investești în achiziția de mobilier. De asemenea, nu trebuie să-ți faci probleme în privința transportului sau a montajului obiectelor comandate, acestea urmând să ajungă la tine, în funcție de disponibilitate, cât mai repede. Cu o vizită într-unul din showroom-urile noastre sau accesând magazinul online, organizarea îți va intra în reflex, iar acțiunea de așezare în ordine a obiectelor tale personale un test pe care îl vei trece de fiecare dată cu notă mare.
Te invităm să te delectezi în continuare cu câteva dintre obiectele de depozitare reprezentative din portofoliul Elvila, la categoria din care fac parte. Mai multe vei descoperi dacă ne vizitezi în showroom-uri, în magazinul online sau la distribuitorii autorizați.
Comodă FIORE M cu 3 sertare – model de comodă foarte potrivit dacă ești adeptul stilului clasic de amenajare interioară, ce face parte dintr-o gamă cu tradiție din portofoliul Elvila. Este genul de piesă de mobilier în care se recomandă să investești dacă ești în căutarea de mobilier de calitate, de care să te bucuri ani la rândul. Fiind un produs care se realizează doar la comandă, trebuie să-ți aloci o marjă de timp de maximum 60 de zile pentru a intra în posesia lui. Noi te asigurăm că merită toată așteptarea!

Poliță P04 TARA nuc aida – ideal de amplasat în orice încăpere crezi că e necesară prezența încă unui obiect de depozitare, dar care să valorifice de această dată spațiul disponibil de pe pereti! Produs rezistent pe care îl poți monta și singur acolo unde dorești! Poți achiziționa această polița de nuc la un preț special dacă te grăbești și-ți vei putea organiza inteligent spațiul locuibil, evitând să încarci cu prea multe etajere, biblioteci, dulapuri ori bufete podeaua!

Dulap SORANA 3 uși – realizat în construcție demontabilă, produsul are în componență 3 uși glisante care culisează pe șine de glisare. Cuprinde 5 rafturi, o bară pentru umerașe și un raft pentru pălării (sau eșarfe sau poșete sau ce mai dorești tu să păstrezi la naftalină).
Îl poți comanda pe finisaj sonoma, stejar natur, shocko sau alb, în funcție de preferințe. Din aceeași gamă Sorana mai poți comanda noptiere, comodă și pat, alcătuind astfel setul complet pentru un dormitor clasic contemporan mereu la modă. Profită de prețul atrăgător al acestui dulap dormitor 3 usi glisante și organizează-ți garderoba așa cum ai visat!

Etajeră OLIMP (BREDA) – produs rezistent prevăzut cu 3 polițe și o ușa plină. Ideal de amplasat într-un living modern dacă ai nevoie de un spațiu suplimentar în care să-ți depozitezi cărțile (sau ce mai dorești tu). Pe certificatul de garanție furnizat de fabrică e specificat că te poți bucura de ea 2 ani, însă noi te asigurăm că va deveni obiectul tău de depozitare favorit din living mult mai mulți ani.

Colțar extensibil ANDRADA – foarte util pentru depozitare grație celor 2 lăzi de depozitare prezente dedesubtul canapelei de 2 locuri și a otomanului. În prețul de achiziție intră și 5 perne de spătar detașabile, care, la fel ca restul stofei, se pot executa în nuanța dorită de tine. În plus, colțarul se va dovedi o alegere deosebit de inspirată grație confortului pe care îl vei simti la utilizare, fie când e restrâns, fie cănd e extins. Daca mai adaugi acestui coltar cu 2 lazi depozitare o etajeră și o bibliotecă, ai asigurat deja living-ului tău un aspect aerisit și foarte bine organizat, numai bun de primit oaspeții in vizită!

Bibliotecă CARA wenge – ansamblu cochet pentru living alcătuit dintr-o etajeră cu mai multe polițe, dar și cu sertare, o vitrină, o comoda TV încăpătoare, dar și o poliță de lungime generoasă ce unește vitrina de etajeră. În plus, mai conține și o comodă TV încăpătoare. Produsul se remarcă prin rezistența materialului lemnos din componență, putându-se comanda atât pe finisaj wenge, cât și pe sonoma. Acest model de biblioteca trainica se integrează de minune atât într-un living generos, cât și într-unul nu atât de spațios.


Set mobilier OFFICE 9 – conceput inițial pentru amplasarea în spațiile office, ansamblul se poate integra cu ușurință și în locuința personală, în camera de lucru sau, de ce nu, într-un birou improvizat. Foarte incăpător, se poate comanda pe mai multe finisaje: calvados, schoko sau schoko+par. Daca ești interesat de un set mobilier office ergonomic și de calitate, care să-ți fie livrat și montat chair la tine acasă, alege modelele noastre Office!

Pantofar REMO cu oglindă 5 uși – cum nici depozitarea pantofilor nu trebuie neglijată într-o locuință, îți prezentăm un pantofar modern, care, pe lângă că este foarte atrăgător din punct de vedere estetic gratie oglinzilor aplicate la exterior, mai este și foarte încăpător și ușor de folosit. Din aceeași gamă Remo mai poți achiziționa pantofare cu 4, respectiv 3 uși, cu oglindă la exterior sau fără. Pont: Dacă te grăbești, poți achiziționa pantofarele REMO la preț promoțional!

Bufet TARA 3U2S nuc aida+alb – produs foarte util pentru sufragerie ori pentru zona de dining, care te va ajuta să ai la îndemână tacâmurile și vesela, fără a le ține totuși la vedere. Cuprinde atât rafturi, cât și polițe și se poate comanda într-o multitudine de finisaje precum sonoma integral, nuc aida +alb, sonoma +alb, wenge sau stejar cenusiu.

Ți-ai dori să regăsești la noi și alte produse de mobilier special gândite pentru a te ajuta să depozitezi eficient? Așteptăm cu interes sugestiile tale în comentariile de mai jos!

Sursa foto: Elvila

(Visited 708 times, 1 visits today)
Summary
Depozitarea în locuință - propuneri marca Elvila
Article Name
Depozitarea în locuință - propuneri marca Elvila
Description
Unde să-ți depozitezi obiectele personale în locuință pentru mai multă organizare!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți