Agenda de vineri

Elvila sărbătoreşte cea mai neagră lună din an cu o mulţime de reduceri

Luna noiembrie este o luna specială pentru majoritatea dintre noi, dat fiind contextul favorabil din punct de vedere preţ la care putem achiziţiona tot felul de produse, multe dintre ele inaccesibile tot restul anului din considerente financiare. Funcţionând într-un domeniu de activitate care-şi propune să-i ajute pe oameni să aducă frumosul mai aproape de ei, înnobilându-şi locuinţa cu piese de mobilier care să se remarce, printre altele, şi printr-un aspect estetic plăcut, suntem conştienţi că redecorarea nu este o acţiune pe care să o faci de multe ori pe an. Tocmai de aceea îţi recomandăm să profiţi luna aceasta de promoţiile marca Elvila la o mulţime de produse, fie că preferi să vezi cu ochii tăi şi să testezi pe viu un obiect de mobilier, fie îţi este mai comod să faci achiziția online. Indiferent că vorbim de biblioteci, birouri, etajere, dormitoare, canapele, saltele, camere de tineret, colţare, grupe de colţ, paturi, bucătării, cuiere etc. ai acum posibilitatea să-ţi creezi ambientul preferat în oricare încăpere a locuinţei, fie alegând doar anumite piese (dacă nu eşti în postura de a redecora de la zero), fie făcând combinaţii între diferite piese care ti se par mai accesibile ca preţ. Am numit această campanie de reduceri ,,Black M%nth” şi te poţi bucura în voie de ea toată luna noiembrie.
Îţi prezentşm mai jos o selecţie a câtorva dintre produsele care beneficiază de reduceri importante. Restul te invităm să le descoperi accesând secţiunea ”Promotii” de pe site ori întrebând despre ele într-unul din showroom-urile noastre. Ce trebuie să reţii obligatoriu este că trebuie să te grăbeşti dacă vrei să beneficiezi de aceste promoţii, dat fiind faptul că stocurile sunt limitate.

Consolă birou colt EXCLUSIV CCE 80 – o poţi achiziţiona la un preţ redus cu 50% față de preţul la care o vindem în mod normal. Este un element de legătură între 2 birouri, realizat din MDF înfoliat, fiind echipată cu un picior cilindric, reglabil pe înălţime. Mai multe detalii despre această consola birou colt obţii adresându-te şi consultanţilor noştri din showroom-uri.

Masă COFFEE – beneficiezi la achiziţie de -48% reducere din preţul vechi. Realizat în construcție demontabilă, produsul se distinge prin rezistenţa conferită de elementele de lemn masiv din componentă şi prin faptul că prezintă tăblii tapiţate cu piele naturală inserate în blat. Dacă consideri că nu te descurci cu montajul pentru masa cu insertie de piele naturala trimitem la ține cea mai profesionistă echipă de montaj care te va ajută să amenajezi cu stil spațiul destinat dining-ului.


Ramă cu oglindă FIORE – aparţinând unei game cu tradiţie din portofoliul Elvila, rama cu oglindă este realizată din PAL furniruit cu fag şi elemente din lemn masiv. Poşi achiziţiona produsul la un preţ redus cu -45% faţă de preţul iniţial dacă te grăbeşți să ne faci o vizită în showroom-urile din Bucureşti şi Ploieşti sau dacă plasezi o comandă online. Poşi amplasa cu succes această rama cu oglinda deosebita în living, în hol sau în dormitor, atât pentru a-ti înfrumuseţa ambientul, cât şi pentru a o avea cât mai la îndemână la nevoie.

Etajeră de colț MEMORY – cu o reducere de -43% faţă de preţul practicat în mod normal, produsul se poate comanda şi la înălţimi mai mici faţă de cea standard, benficiind de asemenea de reducere seminificativă. Este realizată în construcţie demontabilă din PAL melaminat cu furnir de stejar. Această etajera de colţ ieftina te poate ajută cu succes să maximizezi spaţiile de depozitare în living, în hol sau în oricare colţ al casei în care, în mod normal, nu poţi amplasa piese de mobilier destinate depozitării cărţilor sau altor obiecte personale.


Bufet 2U3S MAYA – realizat din PAL melaminat și MDF lucios, produsul se integrează de minune într-un spațiu decorat în stil modern. Îl poți achiziţiona la un preţ redus cu -25% faţă de cum este vândut în mod normal. În afară de acest bufet modern mai poţi achiziţiona din aceeşi gamă o etajeră şi o comodă TV în demersul tău de a întregi şi uniformiza living-ul. Organizează-te mai bine cu acest bufet incapator living, având la îndemână diferite obiecte foarte necesare, dar pe care nu ţi le vor vedea musafirii.

Cuier KALI – foarte practic şi util, produsul se poate achiziţiona cu o reducere de -50% faţă de restul anului. Realizat pe finisaj cireş, produsul se integrează de minune într-un hol sau spaţiu de trecere, indiferent de mărime sau de spaţiul de trecere. Profită de reducerea la jumătate a preţului şi echipează-te cu un cuier cires de care te vei bucură mulţi ani la rând.

Canapea fixă 2 locuri BOEMA stofă – cu un spătar care se finalizează cu braţe rotunjite şi finisat cu nasturi decorativi, înaltă, cu perne de spătar, dar şi de şezut având în componenţă fulgi de gâscă pentru un confort deosebit. Dacă vrei o canapea originala, atipică din punct de vedere design, foarte confortabilă şi care să confere living-ului tău eleganţă şi rafinament, alege canapeaua BOEMA şi vei face cea mai înţeleaptă alegere, mai cu seamă că luna asta o poţi achiziţiona la preţ promo, redus cu -25% faţă de restul anului!

Bibliotecă SPRING – o poţi achiziţiona la un preţ deosebit de atrăgător, redus cu -45% faţă de alte perioade ale anului. Datorită culorii foarte vii asigură living-ului tău un aer modern, luminos şi deosebit de plăcut. Are în componentă un corp suspendat cu 3 uşi, o comodă tv cu 3 uşi rabatabile, 3 poliţe din sticlă. Online sau deplasându-te fizic într-unul din showroom-urile noastre din Alexandria, Bacău, Constanţa sau Iaşi, această biblioteca viu colorata va ajunge rapid la tine dacă te grăbeşti să o comanzi luna aceasta.

Pentru multe alte produse aflate la preţuri promoţionale, contactează-ne prin orice mijloc îţi este cel mai la îndemână și promitem să-ţi oferim toate informaţiile de care ai nevoie pentru a face cele mai inspirate alegeri în materie de piese de mobilier. Până la urmă, o schimbare de decor este binevenită oricând, nu-i aşa?

Sursa foto: Elvila

(Visited 589 times, 1 visits today)
Summary
Elvila sărbătoreşte cea mai neagră lună din an cu o mulţime de reduceri
Article Name
Elvila sărbătoreşte cea mai neagră lună din an cu o mulţime de reduceri
Description
Piese de mobilier cu reduceri semnificative în luna neagră a ofertelor!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți