Agenda de vineri

Canapelele din piele naturală-sinonimul rafinamentului desăvârşit din spaţiile de relaxare

Dintre toate materialele pe care se poate realiza tapiţarea, pielea reprezintă cea mai nobilă şi cea mai calitativă ”vestimentaţie” pentru care să optezi când vine vorba de achiziţia de mobilier tapiţat . Conferind distincţie şi rafinament pieselor de mobilier pe care este aplicată, pielea naturală se poate prezenta pe produse într-o varietate de culori şi sub diferite aspecte ale presajului. Pe ea se pot aplica diverse accesorii precum cuie decorative, chedere ornamentale din acelaşi tip de piele, benzi metalice etc. Pielea naturală reprezintă un material care se pretează aplicării pe o multitudine de obiecte de mobilier precum scaune, fotolii, taburete, canapele (fixe sau extensibile, tradiţionale sau de colţ), paturi sau banchete. Utilizarea ei asigură un plus de solemnitate ambientului în care este prezentă, fie el de living, dormitor, bucătărie etc.

Pielea naturală folosită de Elvila are următoarele particularităţi: pe şezut, braţe şi spătar este utilizată în general o piele nobilă (tip ”Fiore”), astfel încât zonele mai solicitate să fie mai protejate şi mai rezistente. Pe restul zonelor (spate spătar, lateral braţe etc.) se foloseşte piele tip ”Split”. Elvila nu face compromisuri cu privire la calitatea produselor pe piele, în sensul că un produs realizat pe piele este 100% din acest material, nu în combinaţie cu înlocuitori. Furnizorii de piele agreaţi de Elvila livrează produsele cu certificate internaţionale de încercări care atestă calitatea materialelor utilizate la finisarea, prelucrarea şi tăbăcirea pielii. Specificăm de asemenea că, din punct de vedere estetic, pielea poate să aibă aspect granulat, cu adâncituri de diverse dimensiuni (presaj adânc sau superficial) ori aspect neted. Ea poate îmbrăca finisaje uni sau în diferite tonuri.

Dacă totuşi criteriul ecologiei ocupă un loc foarte important în viaţa ta, ai la îndemână o soluţie mai prietenoasă cu mediul înconjurător când vine vorba de achiziţia de canapele, respectiv cele pe piele ecologică, categorie bine reprezentată la rândul ei în portofoliul Elvila.
Facem în continuare o trecere în revistă a celor mai apreciate modele de canapele pe tapiţerie din piele naturală din portofoliul nostru, care, sperăm să te ajute în demersul tău de alcătuire a unui ambient dominat de stil.

Set canapele YORK 211 fix – conferă un aer aparte, chiar regesc, spaţiului în care sunt amplasate, fie că vorbim de un living pretenţios, un cabinet directorial impozant sau de un hol cu suprafaţă generoasă, împrumutând acestor spaţii un clasicism mereu la modă. Se distinge prin rezistenţa deosebită a materialului lemnos din componenţă, atât la nivel de schelet-cadru, cât şi al piciorelor (la rândul lor confecţionate din cherestea). Cu perne de şezut bine definite, al căror confort este sporit graţie prezenţei poliuretanului cu o densitate generoasă şi cu spătar la rândul lui foarte confortabil, acest set canapele piele naturala este accesorizat cu chedere şi cuie decorative. Atât canapeaua de 2 locuri fixă, cât şi cele 2 fotolii se pot comanda şi separat, în diferite culori, tu urmând să intri în posesia lor în maximum 30 de zile, fie că alegi să faci comanda online, fie deplasându-te efectiv într-un showroom Elvila. Modelul York se poate realiza şi cu canapea de 3 locuri fixă.

Set canapele Nadia 311 fix – alcătuit dintr-o canapea de 3 locuri şi 2 fotolii, modelul Nadia se poate amplasa în spaţii decorate în stiluri variate de design interior precum: clasic, modern, romantic, shabby-chic etc. Confortul deosebit la utilizare se resimte la toate nivelurile: şezut, spătar, braţe, toate având ţn componenţă din abundenţă poliuretan şi fibră siliconizată. Dacă nu dispui de spaţiu suficient în living pentru a le putea amplasa pe toate, poţi sta linistit deoarece achiziţia o poţi face şi pe componente. La cerere se pot executa şi canapele Nadia extensibile de 3 locuri. Acest set canapele piele naturala fix se va încadra de minune în living în vecinătatea unei mese înconjurate de scaune tapiţate la rândul lor pe piele naturală. Atent întreţinut setul poate atinge o durată mare de viaţă.

Set canapele Burley 3ext11 – deosebit de confortabil, setul se compune dintr-o canapea extensibilă ăi 2 fotolii fixe. Conferă spaţiului în care este amplasată eleganţă şi rafinament şi se poate comanda pe diferite culori, în funcţie de preferinţe. Canapeaua de 3 locuri are mecanism de extindere pliabil, care se introduce în interiorul şezutului canapelei. Zona de dormit constă într-o saltea din poliuretan care se pliază după utilizare. Spătarul este realizat pe verticală din doua perne alăturate, fiind împartit astfel încât confortul dat de umplutură să nu fie dezavantajat de caderea fibrei în zona inferioară a pernei. Comandă acum acest set extensibil canapele piele şi profită de preţul lui special!

Set canapele BIG fix – alcătuit dintr-o canapea de 3 locuri fixă cu un braţ, un colţ cu otoman, un taburet şi un fotoliu. Ansamblul este ideal de amplasat în spaţiile care dispun de suprafeţe generoase. În preţul de achizitie intră şi 5 perne decorative detaşabile, cu rol în sporirea gradului de confort. Coltarul Big se deosebeşte de celelalte modele de produse prin adâncimea mare a şezutului, fapt ce îl particularizează şi-l recomandă în mod special pentru zone de tip lounge. Îţi livrăm acest set canapele cu taburet piele în maximum 30 de zile de la plasarea comenzii, fie ea online, telefonică ori comunicata direct într-unul din showroom-uri.

Set canapele PRAGA 32 piele – ideal de amplasat într-o sufragerie mobilată în stil clasic. Alcătuite dintr-un schelet din lemn masiv de stejar şi o carcasă detaşabilă alcătuită, la rândul ei, din placă de poliuretan, cele 2 canapele se remarcă prin confortul resimtit la aşezare. La finisarea scheletului din lemn s-au folosit lacuri şi baiţuri pe bază de apa; lemn care, în plus, în funcţie de dorinţa ta, se poate executa pe diverse finisaje. Marginea vălurită la extremitatea de jos a carcasei conferă un aspect deosebit acestor canapele piele pe care, de altfel , le poţi comanda în diferite culori.

Ţie ce set de canapele din piele naturală îţi place cel mai mult din colecţia Elvila?

Sursa foto: Elvila

(Visited 1.004 times, 1 visits today)
Summary
Canapelele din piele naturală-sinonimul rafinamentului desăvârşit din spaţiile de relaxare
Article Name
Canapelele din piele naturală-sinonimul rafinamentului desăvârşit din spaţiile de relaxare
Description
Seturi de canapele din piele naturală ce portă semnătura fabricii Relaxa!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți