Agenda de vineri

Fotoliul – produs iconic din portofoliul Elvila

Când vine vorba de amenajarea living-ului, sunteţi de acord cu noi că fotoliul reprezintă una dintre piesele de mobilier indispensabile. Din acest punct de vedere Elvila îşi are un loc bine definit în piaţă, dovadă în acest sens fiind cererea crescută pentru anumite modele şi clienţii fideli care revin şi ne reîntreabă despre fotolii achiziţionate în trecut. Interesul pentru fotoliile produse de fabrica Relaxa se manifestă atât la nivelul pieţei interne, cât şi în ceea ce priveşte exportul. Diversitatea modelelor, faptul că majoritatea fotoliilor noastre fac parte din game mai extinse care cuprind şi canapele (fixe sau extensibile), accesibilitatea multora dintre modele în ceea ce priveşte preţul, paleta variată de materiale de acoperire sub care sunt realizate (fie ele uni ori în combinatii cromatice) sunt doar câteva dintre argumentele pentru care te încurajăm să vii în cel mai apropiat showroom pentru a descoperi modelul preferat.

Pe tapiţerie simplă sau accesorizată cu chedere, oferta de fotolii Elvila se divide în modele individuale, respectiv modele care fac parte din seturi (la rândul lor achizitionabile şi individual). În ceea ce priveşte tapiţarea, punctăm, de asemenea, o particularitate aparte a modelelor noastre respectiv faptul că aceasta este făcută integral din acelaşi material de acoperire, inclusiv în spatele spătarului, unde, pentru a nu strica aspectul estetic, fotoliile noastre nu prezintă materiale diferite.

Fotoliile Elvila se pretează la integrarea în locuinţe amenajate în stiluri diverse de decorare interioară precum cel modern, clasic, romantic, boho-chic sau minimalist.

Indiferent din ce unghiuri le-am analiza, putem distinge o trăsătura comună a fotoliilor Elvila şi anume gradul sporit de confort. Astfel, trioul alcătuit din şezut, braţe şi spătar, trebuie să se armonizeze pentru un efect de maxim confort. La modelele care fac parte din seturi, şezutul are aceeaşi structurş ca şi canapeaua. Cele individuale au structura internă fie pe baza de miez elastic cu arcuri, fie pe placă de poliuretan, fie pe combinaţia dintre cele două. Spătarul se poate prezenta fie în varianta cu perne incluse care contin amestec de fibra siliconizata şi fulgi de poliuretan, fie doar fulgi, fie doar fibra sau în varianta placă poliuretan. Braţele la rândul lor (fie ele înalte sau joase) au în componenţă elemente de lemn masiv, placaj, PFL, mucava şi, uneori, chingă.

Ultimul, dar nu cel din urmă aspect la care Elvila excelează prin modele variate îl reprezintă cel al formei. Distingem aici demi-fotoliile (cunoscute şi sub numele de fotolii tip scaun ca de ex. Elite, Oliver, Stephanie etc.) de fotoliile tradiţionale care se individualizează la rândul lor la nivel de spatar, acesta având formă rotunjită (ex. Angy, Nico, Andrei, Adeline etc) sau formă dreaptă (Kenya, Flash, Remus, Vigo, Maui etc).

Facem o trecere în revistă a câtorva dintre cele mai reprezentative modele de fotolii care se remarcă în categoria din care fac parte:

Fotoliul extensibil Paris: se distinge din multitudinea de modele de fotolii marca Elvila prin funcţia lui de extindere, care te ajută să improvizezi cu uşurinţă în living încă un pat în completarea canapelei ori a coltarului extensibil. În funcţie de preferinţe, îl poţi comanda pe orice culoare şi orice material de acoperire crezi că se armonizează cel mai bine cu restul pieselor care-ţi compun living-ul şi-l poţi asocia cu succes unei canapele din aceeaşi gamă sau unui colţar, dacă doreşti. Poţi intra în posesia acestui fotoliu extensibil, fie că alegi să faci achiziţia online, fie să te deplasezi în cel mai apropriat showroom Elvila.

Fotoliul tip scaun Elite : recomandat în amenajări de tip HORECA şi ideal dacă vrei să iesi din conventional, optând pentru un demifotoliu ce se poate amplasa atât într-un interior bine organizat, cât şi sub o terasă acoperită sau într-un cadru larg deschis. Se remarcă prin rezistenţa conferită de structura de cherestea si răşinos, picioarele la rândul lor fiind din lemn masiv. Şezutul acestui demifotoliu se distinge printr-un confort deosebit dat în special de tipul de poliuretan din compoziţie, iar spătarul prezintă nasturi decorativi care-i potenţează atractivitatea.

Fotoliul Delia : model clasic deosebit de apreciat din portofoliul Elvila, care se poate comanda într-o varietate de culori, pe toate materialele de acoperire existente. Gradul de confort este asigurat de prezenţa poliuretanului şi a fibrei siliconizate în densităţi şi grosimi generoase, iar aspectul plăcut este accentuat de butonii decorativi aplicaţi pe panoulfaţă de sub şezut şi pe spătar. Acest fotoliu clasic punctează şi la capitolul rezistenţă graţie picioarelor din cherestea de fag, finisate cu lacuri pe bază de apă.

Fotoliul Enis : ideal de amplasat într-un living amenajat în stil modern. În afară de forma curbată, impresionează la nivel de design şi prin piciorul metalic central care se roteşte. Îl poţi comanda atât pe stofă, cât şi pe piele ecologică sau chiar piele naturală, în orice nuanţă doreşti. Noi îţi garantăm o utilizare plăcută în cele mai bine conditii timp de 2 ani, dar dacă îl întreţii cu atenţie, te poţi bucura de el mult mai mult timp. Poţi asocia acestui fotoliu modern şi o canapea din aceeaşi gamă pentru a conferi living-ului tău un plus de futurism.

Fotoliul Belle : model practic, ideal pentru utilizarea zilnică. Poţi sta foarte confortabil pe el chiar dacă eşti o persoană corpolenta datorită structurii din cherestea, dar şi picioarelor acestuia care sunt din lemn masiv de fag. Pentru a intra în posesia acestui fotoliu confortabil, alocăţi o marjă de timp de 30 de zile, acesta fiind termenul maxim de execuţie a produselor de tapiţerie de către fabrica Relaxa. Aspectul estetic al fotoliului Belle este mult îmbunătăţit de prezenţa de jur-împrejur, la bază, a unui volan drept aparţinând husei fotoliului. De altfel, acest produs are husa detaşabilă, ceea ce-l face uşor de întreţinut (husa fiind şi lavabilă).

Fotoliul Angy : model confortabil, practic, având spătarul rotunjit şi o distribuţie simetrică a cusăturilor ornamentale. La un preţ atrăgător, produsul se integrează de minune şi într-un living nu foarte generos ca suprafaţă, într-un hol de aşteptare, într-un spaţiu de trecere sau într-o cameră de copil. Comandă-ţi acest fotoliu forma rotunjita din cel mai apropiat showroom Elvila ori din magazinul online şi ţi-l livrăm chiar la tine acasă indiferent din ce localitate ai fi!

Ştim că, prin modelele prezentate, te-am convins să ne treci pe lista producătorilor de mobilă cu ajutorul cărora săţi redecorezi living-ul, tocmai de aceea te invităm în showroom-uri să ne adresezi toate curiozităţile pe care le ai legate nu doar de fotolii, ci de oricare produs din portofoliul nostru care ţi-a stârnit curiozitatea!

Sursa foto: Elvila

(Visited 1.169 times, 2 visits today)
Summary
Fotoliul – produs iconic din portofoliul Elvila
Article Name
Fotoliul – produs iconic din portofoliul Elvila
Description
Criterii de avut în vedere în alegerea fotoliului și exemple reprezentative de fotolii marca Relaxa!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți