Agenda de vineri

Dressing-uri apreciate din portofoliul Elvila pentru dormitor şi hol

Când vine vorba de organizarea spaţiului din dormitor şi din hol, dressing-ul reprezintă obiectul sine qua non. Cu cât este mai încăpător, cu atât mai bine. Sigur, există şi alte elemente din componenţa ambientului dormitorului, respectiv a holului care ne pot ajuta sa ”ascundem” din lucruri şi, implicit, să ne organizăm mai bine spaţiul precum o lada a patului, o comoda sau un pantofar, însă nimic nu concureaza obligativitatea prezentei unui dressing, care îmbină mai multe astfel de piese într-un loc. Mult mai răspândit sub numele de ”şifonier” sau ”dulap”, dressing-ul reprezintă acea piesă de mobilier încăpătoare care-ţi permite depozitarea nu doar a hainelor, ci şi a încălţămintei ori a altor obiecte de uz personal. În ultimii ani, s-a constat o tendinţă tot mai pronunţată în designul de interior şi anume amplasarea dressing-ului nu doar în dormitor, ci, mai la îndemâna, respectiv în hol. De altfel, prezent aici şi, în situaţia în care prezintă dimensiuni suficient de generoase dressing-ul poate ”funcţiona” cu brio şi pe post de pantofar. În funcţie de spaţiul disponibil poţi opta pentru dressing-uri înalte sau mai putin înalte, perfect integrabile stilului modern de amenajare ori potrivite altor stiluri, dressing-uri spatioase vs înguste etc.
La Elvila producem dressing-uri de calitate, versatile, într-un raport optim calitate-preţ. În plus, dacă modelele de pe stoc nu corespund nevoilor/preferintelor tale, ne adaptăm şi-ţi executăm la comandă exemplarul dorit.
Regăseşti mai jos o selecţie a celor mai căutate şi apreciate dressing-uri din portofoliul nostru, pretabile atât amplasării în dormitor, cât şi în hol. Analizează-le cu atenţie şi spune-ne în comentarii care e preferatul tău şi de ce.

DRESSING-UL KAREN – disponibil atât pe alb, cât si pe wenge, produsul este unul dintre cele mai cerute dressing-uri de la noi din portofoliu, în principal datorită durabilităţii conferite de elementele din lemn masiv de fag şi a faptului că dispune şi de oglindă. Este realizat în construcţie demontabilă, având 3 usi glisante care culisează pe şine de ghidare. Îl poţi achiziţiona la preţ promo atât dacă decizi să faci achiziţia din showroom-ul fizic ori din cel online, iar dacă nu te descurci cu asamblarea, îţi trimitem acasă cea mai profesionistă echipă de montaj. Dacă acest dressing cu oglinda nu se află pe stoc când plasezi comanda, ia în calcul maximum 30 de zile pentru a intra în posesia lui.

DRESSING-UL MARCO – prevăzut cu 2 uşi glisante, disponibil atât în varianta simplă, cât şi cu oglinzi aplicate pe exterior, poate fi achiziţionat atât pe finisaj sonoma, cât şi pe schoko. Foarte practic şi util se încadrează de minune în special într-un spaţiu amenajat în stil modern, care nu dispune de o suprafaţă folosibilă prea generoasă. Produsul se distinge prin faptul că, pe lângă bara pentru umeraşe şi mai multe rafturi, cuprinde şi 2 sertare. Poţi monta singur acest dressing cu usi glisante sau poţi opta pentru montajul la domiciliu din partea echipei Elvila.

DRESSING-UL 200 ALB – model foarte practic, ideal pentru cei care nu dispun de foarte mult spaţiu în dormitor sau în hol. Cuprinde atât bara pentru umeraşe, rafturi, dar şi sertare. Se manevrează uşor datorită uşilor glisante şi poate fi achiziţionat la preţ promoţional, dacă te grăbeşti să-l cauţi în showroom-urile fizice sau în magazinul online. Acest dressing in 2 usi este realizat în construcţie demontabilă, iar tu îl poţi monta chiar şi singur, conform schiţei de prezentare cu care vine din fabrică.

DRESSING-UL MATCH 2 ALB – model foarte încăpător de dressing prevăzut la exterior şi cu 2 oglinzi de mari dimensiuni, se integrează perfect într-un decor modernist. Finisajul alb şi oglinzile contribuie la mărirea senzaţiei de spaţiu în încăperea în care îl amplasezi. Te poţi bucura de multiplele posibilităţi de depozitare conferite de acest dressing modern mulţi ani de aici înainte, dacă îl întreţii cu grijă.

DRESSING-UL VICTOR 2 ALB – produs apreciat din colecţia Elvila, prevăzut cu 2 uşi glisante, dintre care una plină, iar cealaltă cu oglindă. Realizat în construcţie demontabilă din PAL melaminat, dressing-ul Victor se poate achiziţiona la un preţ avantajos fie că optezi pentru achiziţia dintr-unul din showroom-urile noastre, fie că preferi shopping-ul online. Acest dressing hol este preferat în special de către cei care nu dispun de o suprafaţă prea generoasă destinată depozitării hainelor ori a încălţămintei.

Pentru a descoperi şi alte modele de dressing-uri apreciate de cei care ne vizitează, te asteptăm în showroom-urile noastre pentru a afla direct de la consulţantii noştri de vânzări ce dressing se potriveşte cel mai bine în locuinţa ta şi de ce e bine să ţii cont înainte de achiziţie.

Sursa foto: Elvila

(Visited 975 times, 1 visits today)
Summary
Dressing-uri apreciate din portofoliul Elvila pentru dormitor şi hol
Article Name
Dressing-uri apreciate din portofoliul Elvila pentru dormitor şi hol
Description
Modele apreciate de dressing-uri cu care sa-ti infrumusetezi locuinta!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți