Agenda de vineri

Colţare extensibile apreciate din colectia Elvila, cu şezut pe arcuri

coltar cu miez pe arcuri

Când vine vorba de alegerea canapelei, gusturile sunt împărţite, vorba proverbului: ”Câte capete, atâtea păreri”. Cu toate astea, există totuşi nişte criterii în funcţie de care suntem în unanimitate de acord (indiferent de preferinţa pentru o anumită culoare ori pentru un anumit stil de amenajare a locuinţei) şi anume nivelul ridicat de confort al canapelei şi capacitatea acesteia de a reveni la forma iniţială dupa ce s-a stat pe ea. Responsabile de aceste 2 proprietăţi sunt arcurile care intră în structura şezutului. Ele trebuie să fie de calitate, flexibile, preferabil din sârmă oţelită tratată termic corespunzător.
În alcătuirea şezuturilor principala discuţie trebuie să se înscrie în jurul miezului elastic, din structura căruia se disting 2 tipologii de arcuri de prezenţa cărora trebuie să te asiguri când vrei să achiziţionezi o canapea. Acestea sunt arcurile sinusoidale, respectiv cele elicoidale. Dacă ambele tipuri sunt prezente în structura şezutului, acesta va avea un grad sporit de rezistenţă în timp, dar şi confort ridicat.
La Elvila urmărim să realizăm canapele care respecta, în primul rând, standardele de calitate, conştienţi fiind că, în subsidiar, decurg de aici şi alte calităţi apreciate de clienţii noştri precum confortul, reversibilitatea, suportabilitatea la greutate corporală variată etc.
În directă corelare cu gradul de flexibilitate al şezutului şi cu frecvenţa utilizării se stabilesc mecanismele de extensie aplicate canapelelor, celor mai rigide atribuinduli-se sistemul click-clack (uz frecvent), celor medii ca moliciune – extensia clasică pe şină de glisare – uz frecvent), iar celor cu grad maxim de confort, mecanismul cu lamele elastice (utilizare ocazională).
Analizând din perspectiva acestor aspecte, regăsim în portofoliul Elvila o varietate de modele de canapele perfect integrabile în diferite stiluri de amenajare, potrivite atât pentru living-uri spaţioase cât şi pentru spaţii mai putin generoase ca suprafata, pentru living-uri de apartament ori corespunzătoare altor tipuri de imobile. Şi, desigur, punctăm şi binecunoscuta clasificare canapele simple, respectiv canapele de colţ.
Facem în continuare o selecţie a celor mai cerute modele de canapele de colţ, extensibile, cu şezuturi flexibile, de a căror achiziţie te vei bucura mulţi ani la rând.

COLŢARUL EXTENSIBIL CUBE 3C1 – Cu o lungime generoasă, realizat în ceea ce priveşte tapiţeria atât pe stofă, cât şi pe piele ecologică, poate fi integrat cu uşurinţă atât în ambiente clasice, cât şi moderne. Alcătuit dintr-o canapea de 3 locuri extensibilă, 1 element de colţ şi un fotoliu cu 1 braţ, este prevăzut cu un mecanism de extindere recomandat pentru uzul ocazional. Acest coltar extensibil integral tapiţat are o saltea integrată care la depliere creează o suprafaţă utilă de dormit de L 185 x A 135 cm. Vine din fabrică cu 3 perne decorative incluse în preţ, se poate executa în felurite culori, iar dacă întrebi de el şi ţi se spune ca nu e pe stoc, alocă-ţi o marjă de maximum 30 de zile până la intrarea în posesie. Particularitatea acestui colţar constă în faptul că, la canapeau extensibilă din componenţă, pernele de sezut care se detaşează în momentul extinderii acesteia sunt din poliuretan, având ca suport extensia. La celelalte componente ale colţarului, pernele sunt din poliuretan, însă sunt aşezate pe arcuri sinusoidale.

  • coltar extensibil integral tapitat 1

COLŢARUL EXTENSIBIL CORINA STOFĂ – model distinct de colţar extensibil din portofoliul Elvila prin componenta sa rotativă, dotat cu ladă de depozitare încăpătoare. Suprafaţa de dormit se creează fără bătăi de cap, motiv pentru care se poate utiliza pe post de pat chiar zilnic. Fie că vii personal într-unul din showroom-urile noastre, fie că preferi simplitatea unei comenzi online, poţi achiziţiona acest coltar extensibil confortabil la preţ promoţional. Îl poţi comanda în orice combinaţie cromatică doreşti, inclusiv la nivelul celor 4 perne decorative cu care vine din fabrică.
La acest model, şezutul este tapiţat compact având în interior miez elastic din arcuri bitronconice, aşezate pe un suport solid de placaj.

  • coltar extensibil confortabil 1

COLŢARUL EXTENSIBIL BRIANA MC STOFĂ – modelul se remarcă prin faptul că deţine 2 lăzi de depozitare încăpătoare, dintre care una împărţită la rândul ei în 2 şi vine echipat cu 5 perne de spătar detaşabile. Structura lemnoasă este una rezistentă graţie lemnului masiv, iar gradul de confort este unul ridicat datorită prezenţei fulgilor de poliuretan şi a fibrei siliconizate la pernele de spătar. Îţi livrăm acest coltar extensibil cu lazi de depozitare în culoarea preferată chiar la tine acasă şi ne putem plia pe dorinţa ta inclusiv în ceea ce priveşte poziţionarea otomanului (pe stânga sau pe dreapta). Deşi conform certificatului ai doar 2 ani garanţie, te poţi bucura de confortul lui mult mai mult timp.
Şezutul canapelei extensibile a acestui colţar este tapiţat compact, cu miez elastic din arcuri elicoidale la interior, aşezat pe un suport de chingă textilă. La restul componentelor, miezul elastic este aşezat pe un suport de placaj.

  • coltar extensibil cu lazi de depozitare 1

COLŢARUL EXTENSIBIL NOVA 3B STOFĂ – ideal de amplasat într-un living modern, modelul Nova este foarte practic si versatil, venind din fabrică cu 5 perne decorative. Braţele şi tăblia sunt demontabile ceea ce reprezintă un plus în ceea ce priveşte transportabilitatea şi este prevăzut cu ladă de depozitare. Produsul contine elemente de lemn masiv şi poate fi al tău într-o varietate de stofe, fie că alegi să faci achiziţia online, fie că preferi să testezi produsul în showroom.
Gradul de confort al acestui coltar extensibil dimensiuni reduse este sporit de prezenţa fulgilor de poliuretan în cantitate generoasă.
Şezutul canapelei extensibile a acestui colţar este tapiţat compact, cu miez elastic din arcuri elicoidale la interior, aşezat pe un suport de chingă textilă. La restul componentelor, miezul elastic este aşezat pe un suport de placaj.

  • coltar extensibil dimensiuni reduse 1

COLŢARUL EXTENSIBIL IULIA 3C2 STOFĂ – model care se poate tapiţa atât pe stofă, cât şi pe piele ecologică, alcătuit dintr-o canapea de 3 locuri extensibilă cu mecanism click-clack, un element de colţ şi o canapea fixă de 2 locuri. Reprezintă alegerea ideală dacă eşti adeptul amenajării în stil clasic. Dacă spaţiul îţi permite, îi poţi alătura fotolii din aceeaşi gamă, în aceeaşi nuanţă sau în nuanţe complementare. Prezintă în componenţă elemente de lemn masiv precum cherestea de răşinoase şi foioase, ceea ce-i asigură durabilitate. De asemenea, pe braţe în zona frontală a acestora, dar şi pe picioare, colţarul prezintă aplice ornamentale din lemn de fag, ce pot fi finisate în diferite culori. Şezutul canapelei extensibile a acestui colţar este realizat în aceeaşi structură cu cel al spătarului acesteia, respectiv miez elastic din arcuri bitronconice aşezate pe suport de chingă elastică. Fotoliul, elementul de colţ şi canapeaua de 2 locuri fixă au şezut pe bază de arcuri bitronconice, pe suport de chinga elastică. Dacă după mult timp vrei sa schimbi înfăţişarea acestui coltar extensibil cu sezut pe arcuri, îl poţi retapiţa adresându-te showroom-ului de unde ai făcut achiziţia.

  • coltar extensibil cu sezut pe arcuri 1

Vizitează-ne virtual la adresa www.elvila.ro pentru a descoperi şi alte modele de colţare extensibile cu şezut pe arcuri realizate în fabrica noastră Relaxa. După vizită te invităm să ne laşi impresiile tale în câmpul de mai jos destinat comentariilor. Promitem să revenim cu feedback cât mai repede!

Sursa foto: Elvila

(Visited 1.603 times, 1 visits today)
Summary
Colţare extensibile apreciate din colectia Elvila, cu şezut pe arcuri
Article Name
Colţare extensibile apreciate din colectia Elvila, cu şezut pe arcuri
Description
Canapele de colt extensibile pentru living, cu miez elastic pe baza de arcuri!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți