Agenda de vineri

Cuiere de calitate pentru holuri amenajate cu stil

La fel ca în cazul oricărei încăperi din locuinţă şi holului trebuie să-i acorzi atentia cuvenită când vine vorba de mobilare. Nu am exagera dacă am spune că lui trebuie să-i acorzi chair o atenţie mai mare dat fiind că e prima destinaţie în care îţi poposesc oaspeţii când te vizitează. Optează pentru piese de mobilier de calitate, încăpătoare, simple, dar de efect şi, pe cât posibil, ai în vedere achiziţia de ansambluri care includ cuier, pantofar, dar si suport pentru bagaje, pentru a eficientiza utilizarea spaţiului (mai cu seamă dacă nu dispui de prea mult în această încăpere de trecere) şi a nu irosi prea mult timp cu căutatul fiecarei componente a garderobei. Printre recomandările de care este bine să ţii cont în alegerea garderobei se numără faptul că trebuie să ai în vedere asortarea acesteia cu culoarea pereţilor şi încadrarea ei în stilul de amenajare adoptat în restul casei. Şi pentru că holul reprezintă cartea de vizita a locuinţei, îţi prezentăm mai jos câteva modele de garderobe cu care să nu dai greş în faţa celor care-ţi trec pragul, perfect integrabile în mai multe stiluri de amenajare şi ideal de achiziţionat fie pentru locuinţa personală, fie pentru mobilarea unui hotel sau a unei pensiuni, dacă eşti proprietarul unui business în sectorul HORECA. 
CUIERUL TOMIS – foarte potrivit de integrat în spaţiile nu foarte generoase din punct de vedere suprafaţă. Pe lângă cuierul propriu-zis poţi achiziţiona şi un suport foarte practic pentru depozitarea bagajelor sau a altor obiecte personale. Realizat în construcţie demontabilă, produsul poate fi achiziţionat atât din magazinele fizice, cât şi din magazinul online. Dacă nu te descurci cu montajul, îţi trimitem o echipă profesionistă care să-ţi facă munca mai uşoară. Datorită materialului lemnos de calitate folosit în realizarea lui, nu trebuie să-ţi faci griji de achiziţia altuia cel putin câţiva ani. Nu în ultimul rând, dacă dispui de un buget nu foarte permisiv, Tomis este modelul ideal de cuier la pret redus cu care să-ţi decorezi holul.

CUIERUL GRETI – model de cuier foarte practic şi care cuprinde şi un corp destinat depozitării bagajelor şi a pantofilor. Este realizat în construcţie demontabilă şi-l poţi comanda, în funcţie de preferinţe, atât pe finisaj schoko, cât şi pe sonoma. Modelul se distinge şi prin prezenţa unei oglinzi înalte. Îl poţi integra cu succes în decorul holului, fie că eşti adeptul amenajării în stil clasic, modern, romantic, minimalist, rustic sau provensal. Poţi achiziţiona acest cuier cu oglinda la preţ redus fie din magazinele noastre fizice, fie online.


CUIERUL MD8 – apreciat în special de iubitorii stilului modern de amenajare, acest cuier reprezintă de fapt un ansamblu alcătuit dintr-un cuier prevăzut cu poliţa în partea de sus, 3 butoni agăţători, un corp inferior cuierului, o oglindă şi un pantofar deasupra căruia se află un sertar. Îl poţi avea pe finisaj nuc aida+alb sau stejar sonoma+alb. Îţi livrăm acest cuier modern la tine acasă fie că-l comanzi dintr-un showroom Elvila, fie online.

CUIERUL AS – cuier prevăzut cu sertare, dulap, poliţă superioară şi pantofar, disponibil pe mai multe finisaje: stejar sonoma, păr+schoko şi stejar cenusiu. Realizat din PAL melaminat în construcţie demontabilă, ansamblul prezintă şi oglindă aplicată pe uşa dulapului. Poţi beneficia de preţ promoţional când achiziţionezi această garderoba hol, fie că alegi varianta deplasării într-unul din showroom-urile noastre, fie că preferi shopping-ul online. Din fabrică, produsul vine cu o garanţie de 2 ani, însă dacă îl întreţii corespunzător te poţi bucura de el mult mai mulţi ani.

Te invităm să descoperi şi alte modele de cuiere de calitate din portofoliul Elvila, potrivite pentru amenajări diverse. Dacă după ce ne analizezi colecţia consideri că ai sugestii referitoare la produsele vizualizate sau poate simti nevoia să ne împărtăşeşti ce garderobe ţi-ar plăcea sa regăseşti la noi, lasă-ne în comentariile de mai jos impresiile tale, iar noi promitem să revenim cu feedback în cel mai scurt timp.

Sursa foto: Elvila

(Visited 1.932 times, 3 visits today)
Summary
Cuiere de calitate pentru holuri amenajate cu stil
Article Name
Cuiere de calitate pentru holuri amenajate cu stil
Description
Cuiere moderne marca Elvila pentru holuri foarte primitoare!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți