Amenajări de interior Sfaturi utile

Colţare viu-colorate pentru mai multă bună dispoziţie în bucătărie

Parafrazând un cunoscut proverb vom spune că dupa cum ai mobila din bucătărie, tot la fel te vei și simti în timp ce mănânci. Cu alte cuvinte ambientul din bucătărie influențează starea de spirit și întreg procesul de servire a mesei. Este recomandat să achizitionezi mobilă de calitate, în culori vesele, care să te binedispună și să-ți stimuleze nu doar pofta de mâncare, ci şi dorința de a petrece cât mai mult timp în jurul mesei, socializând împreună cu cei dragi. De asemenea, știi deja că trebuie să ai grijă  şi la alegerea blatului, a corpurilor superioare, respectiv inferioare și a feroneriei. Nu în ultimul rând foarte importantă este si achiziția colțarului. Tocmai de aceea, Elvila vine în sprijinul demersului tău cu o colecție variata de grupe de colț, tapițate pe stofă sau piele ecologică, uni sau în combinații cromatice florale ori care imită imprimeuri de ziar și forme geometrice.
Ne oprim în articolul de azi asupra câtorva dintre cele mai cerute modele de colțare de bucătărie în culori vii.

Colțarul de bucătărie Anita – model apreciat de clienți datorită structurii rezistente, el având în componență inclusiv elemente din lemn masiv de fag. Este alcătuit dintr-o banchetă cu 2 lăzi de depozitare, o masă extensibilă si 2 scaune. Se distinge prin confortul pe care îl resimți la așezare grație prezenței din plin a poliuretanului. La comandă, acest model de coltar bucatarie vesel se poate executa si pe alte culori care crezi ca se potrivesc mai bine decorului preexistent din bucătăria ta, iar dacă nu te descurci cu montajul, o echipă profesionistă Elvila se va deplasa la tine acasă pentru a te ajuta în amenajarea bucătăriei pe care ți-o dorești.

Colțarul de bucătărie Mika – o încântare pentru privitor grație materialului de acoperire, Mika se remarcă în egală măsură și prin calitatea materialului lemnos din care este confecționat. Constituie alegerea ideală dacă te interesează un coltar deosebit care să aibă în componență o masă fixă. Bancheta prevăzută cu 2 lăzi de depozitare este realizată în construcție demontabilă. În funcție de preferințele tale se poate executa și pe alte variante de stofe, situație în care trebuie să ai în vedere o perioadă mai mare de timp până intri în posesia lui.

Colțarul de bucătărie Oslo – foarte potrivit dacă nu dispui de prea mult spațiu în bucătărie și nu ai în mod frecvent prea mulți invitati la masă. Realizat pe structură rezistentă în componența căreia intră și elemente din lemn masiv de fag, acest grup de colț frumos colorat este compus dintr-o banchetă prevăzută cu ladă de depozitare, o masa extensibilă si 2 scaune. Te poti bucura de acest coltar bucatarie pret redus în maximum 30 de zile de la plasarea comenzii, fie că alegi să faci achiziția dintr-un showroom Elvila, fie prin intermediul magazinului nostru online.

Colțarul de bucătărie MERAN BBC – o alegere inspirată dacă ești în căutarea unui coltar într-o culoare vie, care să-ți inveselească bucătăria. Fiind alcătuit dintr-o bancheta cu 2 lăzi de depozitare, o masă extensibilă și 2 scaune, acest coltar bucătărie viu colorat are în componenta sa cherestea de fag, care conferă mobilierului calitate și rezistență în timp. Bancheta și masa sunt realizate în construcție demontabila, fapt ce le face ușor de transportat. Componentele acestui colțar se pot achiziționa și separat, așadar, presupunând că te atrage doar bancheta, o poți avea fără sa fii condiționat de cumpararea intregului set. Dacă îl vrei pe alta stofă, ne conformăm dorinței tale și ți-l executăm în culoarea preferata. În plus, dacă consideri ca nu te descurci cu montajul pieselor, îți trimitem cea mai profesionista echipa să te ajute să-ți amenajezi bucătăria la care ai visat dintotdeauna.

Ție ce colțar de bucătărie din colectia Elvila îți place cel mai mult și de ce? Dă-ne răspunsul în comentariile de mai jos și te vom ajuta să iei cea mai potrivită alegere, în raport cu spațiul de care dispui, cu stilul de amenajare pe care îl admiri și cu bugetul de care dispui.

Sursa foto: Elvila

(Visited 865 times, 1 visits today)
Summary
Coltare viu-colorate pentru mai multă bună dispoziţie în bucătărie
Article Name
Coltare viu-colorate pentru mai multă bună dispoziţie în bucătărie
Description
Modele de coltare vesele pentru o bucatarie primitoare!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți