Agenda de vineri

Dormitoare în stil modern pentru interioare pline de stil

Dacă vrei să ai parte de cât mai multe momente de calitate în dormitor trebuie să ţii seama, printre altele, şi de piesele de mobilier cu care alegi să înnobilezi încăperea destinata, prin definiţie, refacerii fizice, psihice şi emoţionale. Mobilarea ei e bine să se înscrie în stilul de amenjare adoptat în restul locuinţei pentru a nu face notă discordantă foarte evidentă sau, dacă totuşi ţii neapărat ca dormitorul să se distingă, nu trebuie să faci rabat de la calitate şi, pe cât posibil, să nu te îndepărtezi prea mult de stilul de amenajare din celelalte camere. Iar dacă se întâmplă să fii adeptul stilului modern de amenajare, trebuie să ştii că la Elvila găseşti piese de mobilier care te vor ajuta să creezi un dormitor deosebit de plăcut, în care să-ţi fie drag să-ţi petreci nopţile. Colecţia noastră de dormitoare în stil modern este variată, dar, pentru tine, am făcut o selecţie a celor mai apreciate modele. Iată-le:

Dormitorul Martina alb – ansamblu care se comercializează exclusiv în garnitură completă, include dulap încăpător în 2 uşi glisante, pat dublu, 2 noptiere şi o comodă cuprinzătoare. Dulapul şi patul sunt realizate în construcţie demontabilă, ceea ce le face uşor de transportat, mutat şi integrat în diferite spaţii locative. Finisajul alb amplifică senzaţia de spatiu extins, iar mânerele trăgătoare pe finisaj cromat, alaturi de designul produselor întăresc apartenenţa la stilul modern a ansamblului. Poţi asorta uşor piesele acestui dormitor modern cu perdele, covor sau decoraţiuni din aceeaşi paletă cromatică deschisă sau, din contră, poţi opta pentru o îmbinare contrastantă de culori.

Dormitorul Tara sonoma – opţiunea ideală dacă eşti în căutarea unor piese de mobilier care să imite aspectul natural al lemnului, creând impresia de spaţiu deosebit de plăcut, uşor rustic. Alcătuit dintr-un dulap în 3 uşi cu oglindă, pat mediu, 2 noptiere, o comodă cu 3 sertare şi o ramă cu oglindă, ansamblul este disponibil şi pe alte finisaje: cenuşiu cu wenge, nuc cu alb, wenge cu bordo. Dacă eşti interesat doar de unele dintre componentele acestui dormitor in stil modern, poţi achiziţiona separat doar piesa care te interesează. În plus, ansamblurile Tara beneficiază şi de reduceri. Vino în cel mai apropiat showroom să le descoperi!


Dormitorul Sirius sonoma – deosebit de potrivit în amenajarea unui ambient plăcut şi confortabil, Sirius poate fi comercializat atât în varianta cu dulap în 3 uşi, cât şi în cea cu 2 uşi. În varianta dulap 2 uşi, poţi achiziţiona dormitorul şi pe finisaj alb, schoko sau fag natur. În oricare dintre variante, patul este prevăzut cu suport pentru saltea. In plus, cele 2 noptiere late te scot din impas dacă doreşti să mai ascunzi din obiectele persoanle. Dacă doreşti o amenajare moderna pentru dormitor, într-un raport corect calitate-preţ, consilierii noştri te astepteaptă sa-ţi dea toate detaliile pentru luarea celei mai potrivite decizii de cumpărare.


Dormitor Karen alb – o opţiune viabilă dacă ai ca şi obiectiv realizarea unui dormitor modern, spaţios, chiar dacă nu dispui neapărat de o suprafaţă generoasă. Ansamblul este compus dintr-un dulap în 3 usi glisante şi oglindă pe mijloc, 1 pat dublu, 2 noptiere, o comodă şi o ramă cu oglindă şi se distinge prin calitatea materialului lemnos din componenţă (PAL furniruit cu fag, dar şi elemente din lemn masiv de fag). Trebuie să mai ştii că ai posibilitatea de a aplica şi somiera saltelei, iar dacă setul se află pe stoc, poate ajunge la tine în câteva zile. Dacă nu, trebuie să-ţi aloci o marjă de timp de maximum 30 zile pentru a intra în posesia acestui dormitor alb, fie el în varianta set, fie per componente.

Dormitor Sorana sonoma – unul dintre cele mai cerute modele de dormitoare din colecţia Elvila, poate contribui cu uşurinţă la crearea unui ambient modern şi relaxant. Dulapul şi patul din componenţă sunt realizate în construcţie demontabilă, dulapul distingându-se şi prin spaţiozitate. În vederea creării unui decor modern, ai posibilitatea de a comanda dormitorul Karen şi pe finisajele alb sau stejar natur. Acest dormitor primitor se poate achiziţiona atât în garnitură completă, cât şi per componente singulare. În general îl găseşti sigur pe stoc, iar dacă nu, nu trebuie să-ţi faci griji. Îţi parvine la comandă în maximum 30 de zile.

În portofoliul Elvila găseşti şi alte modele de dormitoare moderne. Trebuie doar să ne treci pragul showroom-urilor din Alexandria, Bacău, Botoşani, Bucureşti, Brad, Constanţa, Focşani, Ploieşti sau Iaşi sau să accesezi https://www.elvila.ro/mobilier/mobila-dormitor/seturi-mobila-dormitor. Vei rămâne plăcut impresionat de colecţia noastră, care, constant, este îmbogăţită cu noi examplare.

Sursa foto: Elvila

(Visited 2.396 times, 3 visits today)
Summary
Dormitoare în stil modern pentru interioare pline de stil
Article Name
Dormitoare în stil modern pentru interioare pline de stil
Description
Piese de mobilier utile in decorarea unui dormitor modern!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți