Agenda de vineri

Canapele cu extensii de dormit noapte de noapte

canapea extensibila

În afară de gradul de confort, rezistenţa şi materialul de acoperire, în alegerea unei canapele extensibile este esenţial să se ţină seama şi de sistemul de extindere. În funcţie de particularităţile acestuia, o canapea va fi recomandată pe post de pat zilnic, respectiv ocazional. În general, canapelele care se extind prin mecanismul click-clack ori acelea care se extind într-o manieră greoaie sunt recomandate pentru uzul ocazional. În contrapartidă, canapelele prevăzute cu şină de glisare şi al căror spătar se rabatează înspre faţă sunt recomandate pentru utilizarea frecventă. Dacă te regăseşti în situaţia de a-ti alege o canapea extensibilă potrivită pentru uzul curent, îţi recomandăm în continuare câteva dintre cele mai cerute şi apreciate modele care respectă acest criteriu, din colecţia Elvila.

Canapeaua extensibilă 3 locuri ANIKA stofă – una dintre cele mai reprezentative canapele marca Relaxa Original, modelul Anika reprezintă alegerea ideală dacă eşti în căutare de canapea extensibila cu lada depozitare, extrem de practică, dar şi confortabilă în acelaşi timp. Sistemul de extindere este unul care permite uzul zilnic al canapelei pe post de pat, extinderea realizându-se fără bătăi de cap. În preţul de achiziţie intră 2 perne de spătar şi 2 cotiere detaşabile foarte confortabile, datorită combinaţiei de fibră siliconizată şi fulgi de poliuretan. Rezistenţa în timp este garantată de prezenţa în structura canapelei a unor materiale de calitate precum cheresteaua de fag. Dacă eşti nerabdător să o achiziţionezi, trebuie să ştii că o găseşti în depozitele magazinelor Elvila din Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Beiuş, Brad, Constanţa, Focşani, Botoşani, Mizil, Ploieşti, Alexandria şi Bacău. Sau, dacă ti se pare mai comod, ai la îndemână şi varianta comenzii online. Nu în ultimul rând, te informăm că, dacă spaţiul îţi permite, poţi alătura acestei canapele şi 2 fotolii Frida, realizate după acelaşi calapod cu canapeaua, în orice culoare crezi că se potriveşte cel mai bine living-ului tău.

  • canapea extensibila cu lada de depozitare 1

Canapeaua extensibilă 3 locuri FLASH M stofă – model deosebit de confortabil, care, la extindere, creează o suprafaţă generoasă de dormit. Se poate realiza într-o diversitate de nuanţe de stofă şi i se pot alătura fotolii din gama omonimă, dacă eşti interesat de alcătuirea unui set complet, ideal pentru folosirea simultană de către mai multe persoane. Această canapea extensibila confortabila se realizează la comandă, însoţită de 2 perne de spătar detaşabile. Dacă nu o gaseşti pe stoc într-unul din showroom-urile noastre pentru a o achizitiona pe loc, o poţi comanda online, situaţie în care trebuie să-ţi aloci o marjă de timp de maximum 30 de zile până la intrarea in posesia ei.

  • canapea extensibila confortabila 1

Canapeaua extensibilă 3 locuri TEODORA S stofă – model deosebit care vine din fabrică cu un material încretit în partea de jos cu rol în mascarea picioarelor canapelei. Se execută pe stofe în culori variate, în funcţie de preferinţele tale. Se extinde uşor şi poate fi integrată perfect într-un ambient de garsonieră sau într-o pensiune cochetă. Acest model de canapea extensibila pret mic este prevăzut şi cu ladă de depozitare, 2 perne de spătar si 2 cotiere detaşabile. Detalii suplimentare regăseşti consultând magazinul nostru online sau întrebând consultanţii vânzări prezenţi în showroom-urile noastre.

  • canapea extensibila pret mic 1

Canapeaua extensibilă 3 locuri PLAY stofă – model confortabil de canapea, care vine însoţit din fabrică de 6 perne (dintre care 4 mari şi 2 mici), foarte potrivit pentru utilizarea zilnică pe post de pat. Ideal pentru amplasarea într-un living amenajat în stil modern. Cu un design foarte plăcut, Play reprezintă acea canapea extensibila practica, ce se poate comanda în diferite culori de stofe, integrându-se perfect atât într-un living de apartament nu foarte generos din punct de vedere spaţiu, cât şi într-unul dintr-o vilă luxoasă. Se completează perfect cu o măsuţă rotundă de cafea, contrastul dintre formele geometrice ale pieselor de mobilier fiind recomandat de specialiştii în design interior.

  • canapea extensibila practica 1

Ţie ce canapea extensibila îţi face cu ochiul din colecţia Elvila? Aşteptăm cu interes părerea ta în comentariile de mai jos.

Sursa foto: Elvila

(Visited 1.759 times, 1 visits today)
Summary
Canapele cu extensii de dormit noapte de noapte
Article Name
Canapele cu extensii de dormit noapte de noapte
Description
Canapele pentru dormit zilnic!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți