Agenda de vineri

Saltelele Relaxa Original – produse-emblemă din portofoliul Elvila ale unui brand cu tradiţie

saltea de calitate

Parafrazând un vechi proverb care spune că omul doarme după cum îşi aşterne, noi am spune că omul doarme în functie de salteaua pe care şi-o alege. Altfel spus, pe cât de confortabilă este acesta, pe atât de odihnitor va fi somnul. În acest sens, saltelele Relaxa sunt partenerul ideal pentru oricine iubeşte somnul de calitate, ele remarcându-se în principal datorită confortului resimţit la utilizare. Fabricate pe structură cu arcuri bitronconice, unele având în componenţă şi placa de memorie, saltelele Relaxa ocupă o pondere foarte importantă în producţia proprie Elvila, încă de la înfiinţarea companiei. Realizate în fabrica omonimă de la Mizil saltelele Relaxa sunt exponentele unui brand-ul 100% romanesc, sinonim cu tradiţia şi calitatea, de care te poţi bucura atât dacă le achiziţionezi separat, cât şi încorporate în paturi sau canapele Elvila. Majoritatea covârşitoare sunt clasice, drepte, însă propunem publicului şi modele inovative, precum cele rotunde. În ceea ce priveşte dimensiunile, producem atât saltele care se potrivesc măsurilor cel mai des întâlnite ale paturilor, cât şi saltele atipice. Ele se curăţă uşor fie prin ştergere, fie prin aspirare şi, dacă sunt întreţinute cu grijă, pot avea o durată de viaţă care poate ajunge şi la 10 ani.

Aşadar, dacă eşti în căutarea unei saltele 100% autentice, în care să nu investeşti prea mult, dar de care să te bucuri, te invităm să analizezi câteva dintre modelele cele mai reprezentative marca Relaxa Original:

Salteaua CONFORT Hermia: modelul ideal pentru cei care preferă confortul dat de o saltea de rigiditate medie. Asigură o poziţie ergonomică a coloanei vertebrale şi a umerilor. Poate fi folosită de 1 sau 2 persoane cu o greutate de maximum 100 kg fiecare si este prevazută cu 2 feţe: una de vară (ţine răcoare) şi cealaltă de iarnă (ţine cald), corespunzătoare celor 2 părţi ale saltelei, de care te poţi folosi prin manevrare facilă datorată mânerelor din acelaşi material cu salteaua. Această saltea rigidă va fi a ta în termen de 21 de zile, fie că o comanzi online, fie că te decizi să ne vizitezi în showroom-uri. În afară de modelul Hermia, salteaua Confort se mai poate achiziţiona şi în variantele Margaree, Margaree cu fermoar sau Violet.

  • SALTEA RIGIDA 1

Salteaua Memory Margaree : se remarcă prin placa de memorie din structura sa care-i sporeşte confortul deja asigurat de celelalte elemente componente de foarte bună calitate. Aeratorii rotunzi aplicaţi pe exterior contribuie la circulaţia optimă a aerului prin saltea, proces necesar în prevenirea apariţiei umezelii şi a acarienilor. De altfel, saltelele Relaxa sunt prevăzute cu orificii special realizate pentru a permite acest proces atât de important cum este de circulaţia aerului. Poţi avea unul dintre cele mai calitative modele de saltea cu memorie de pe piaţă în orice dimensiune doreşti şi te poti bucura de ea şi însoţită de husa cu care vine din fabrică.

saltea rigida

Salteaua Ortopedică – model clasic, ce se remarcă prin duritate, recomandat celor care doresc o suprafaţă mai tare pentru susţinerea coloanei vertebrale. La comandă, se pot executa saltele ortopedice în orice dimensiune, cu materiale de acoperire diverse (stofă tip mătase etc.) Salteaua Ortopedică – model clasic, ce se remarcă prin duritate, recomandat celor care doresc o suprafaţă mai tare pentru susţinerea coloanei vertebrale. La comandă, se pot executa saltele ortopedice în orice dimensiune, cu materiale de acoperire diverse (stofă tip mătase etc.)

saltea ortopedica

Salteaua Ortopedică Lux Hermia rotundă – model non-conformist de saltea marca Relaxa Original, conceput pentru cei care vor să iasă din tiparele clasice, făcând să dispară monotonia din interiorul locuinţei. Ideală pentru patul cu formă rotundă din colecţia Elvila. Este prevăzută atât cu faţă de vară, cât şi cu faţă de iarnă şi, în funcţie de disponibilitatea spaţiului tău, se poate executa cu diverse diametre. Nu este un model de saltea rotundă oarecare, ci unul de lux, caracteristică conferită de materialele utilizate şi de structura saltelei. saltea rotunda

Salteaua Ortopedică Lux Violet – disponibilă în diverse dimensiuni, modelul ortopedic de saltea se distinge printr-o senzaţie sporită de confort resimţit atât la şedere, cât şi când stai întins. Se recomandă a fi folosită de 1-2 persoane cu o greutate maximă de 95 kg. În plus, poţi alterna cele 2 feţe ale saltelei în funcţie de sezonul de afară, asigurându-ţi astfel temperatura optimă corpului tău. Dacă după achizitionare constaţi că această saltea ortopedică nu se ridică la nivelul aşteptărilor o poţi returna conform legii în decurs de 2 ani.

saltea ortopedica de lux

Salteaua Dream Violet – având în componenţă arcuri bitronconice din oţel nedeformabil, tratate termic pentru fiabilitate, modelul Dream prezintă canturi realizate din stofă tip mătase matlasată, care conferă o senzaţie extrem de plăcută la atingere/şedere. La exterior produsul prezintă aeratori rotunzi în vederea unei bune ventilaţii a saltelei. Salteaua poate fi realizată la orice dimensiune. Produsul asigură o termoreglare perfectă datorită celor 2 feţe corespunzătoare sezonului estival, respectiv celui hivernal.

În final, îţi mai împărtăşim 2 tips-uri: pentru a beneficia întru-totul de avantajele unei saltele Relaxa este bine să-ţi achiziţionezi şi o somiera pentru a permite aşezarea saltelei pe un suport elastic, sporindu-i astfel gradul de confort. În egală măsură, te invităm să accesezi mai des www.elvila.ro, deoarece aici afli cel mai repede despre reducerile constante ale diferitelor modele pe care le comercializăm.

Sursa foto: Elvila

(Visited 1.166 times, 1 visits today)
Summary
Saltelele Relaxa Original – produse-emblemă din portofoliul Elvila ale unui brand cu tradiţie
Article Name
Saltelele Relaxa Original – produse-emblemă din portofoliul Elvila ale unui brand cu tradiţie
Description
Modele confortabile de saltele marca RELAXA ORIGINAL
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți