Agenda de vineri

Canapele în culori vesele pentru un living atrăgător tot timpul anului

Amenajarea locuinţei în culori vii reprezinta o mişcare inspirată indiferent de sezon. Culorile deschise au o acţiune benefică asupra stării de spirit în sensul în care ele contribuie la calmarea, respectiv relaxarea  privitorului. Dacă există camere din locuinţă în care culorile vii sunt opţionale, în living cel mai recomandat este să adopţi aceste culori dat fiind că aici îţi petreci, cel mai probabil, destul de mult timp când eşti acasă şi, tot aici, îţi inviţi oaspeţii când îţi calcă pragul. Şi, având în vedere că una dintre cele mai importante piese de mobilier din living o reprezintă canapeaua, pe ea trebuie să te asiguri că o achiziţionezi într-o culoare care nu doar să se îmbine cu celelalte elemente din decor, ci să şi contribuie la sporirea stării tale de bine.

 Îţi prezentăm în continuare câteva dintre cele mai apreciate modele de canapele din portofoliul Elvila, cu care să-ţi faci living-ul mai vesel si mai primitor.

   Canapeaua extensibilă 3 locuri Clara – model foarte practic de canapea, prevăzută cu un mecanism uşor de extindere, ideal pentru utilizarea zilnică. Reprezintă acea canapea colorata ieftina cu care îţi impresionezi oaspeţii imediat ce păşesc în living datorită culorii plăcute şi confortului resimţit la aşezare. Îţi garantăm că o gaseşti disponibilă la noi pe orange, albastru şi roşu  şi, în funcţie de preferinţele tale şi de disponibilităţile noastre de stofă, şi pe alte culori deschise sau mai puţin deschise. În afară de preţul atractiv, achizitionând acest model de canapea faci o invesţie care se va dovedi inspirată în timp graţie calităţii materialelor componente, a uşurinţei curăţării şi întreţinerii ei, dar şi datorită faptului că este prevazută cu ladă pentru depozitare. În plus pernele decorative pentru spătar şi cele pe post de cotiere sunt incluse în preţ.
    Canapeaua extensibilă 3 locuri Romeo – se remarcă în primul rând printr-un confort crescut asigurat de fibra siliconizată din componenţa celor 2 perne de spătar. În plus, partea canapelei pe care te aşezi impresionează printr-un design deosebit, iar extinderea se face fără bătăi de cap, fiind un model care se pretează extinderii zilnice. Executată pe structură de cherestea de fag despre care este cunoscut faptul  că reprezintă un indicator al durabilităţii, modelul Romeo este realizat în fabrica Relaxa, la rândul ei un brand-emblemă în producţia de mobilier. În maximum 30 de zile de la plasarea comenzii, acest model de canapea colorata rezistenta îţi va fi livrat chiar la tine acasă.

     Canapeaua extenesibilă 1 loc MONA – un model deosebit de canapea pentru o persoană. La un preţ foarte atractiv care include pe langă canapeaua propriu-zisă şi 2 perne decorative. Produsul se extinde usor, evidenţiindu-se în plus prin nivelul sporit de confort resimţit la aşezare. În funcţie de preferinţe, ţi-o realizăm atât în culori uni, cât şi în combinaţii florale sau cu diferite imprimeuri. Te poţi rezema cu încredere de braţul rezistent când lecturezi o carte sau urmăreşti emisiunea preferată. Dacă eşti în căutarea unei piese de mobilier care să aibă funcţia unui fotoliu extensibil şi confortul unei canapele, modelul Mona reprezintă alegerea ideală, fiind, în plus, extrem de potrivită şi în situaţia în care locuieşti singur într-o garsonieră.


    Canapeaua extensibila 3 locuri VICTORIA – o încântare pentru privitor, acest model de canapea se încadrează de minune într-un living mobilat în stil modern. Foarte confortabilă şi accesibilă ca preţ, această canapea cu extindere click-clack formează după extindere o suprafaţă generoasă de dormit. În plus, conţine ladă de depozitare. Se poate completa cu uşurinţă cu fotolii din portofoliul Elvila cu un design care respectv aceeaşi schiţă de producţie. Produsul se distinge şi prin chederele aplicate pe fiecare dintre cele 2 parti ale canapelei, dar si pe braţe, care-i sporesc gradul de atractivitate.

  Set canapele OCTAVIA – ideal dacă dispui de spaţiu generos în living şi dacă eşti un împătimit al stilului clasic-elegant. Complet tapiţat, setul poate fi achiziţionat în varianta canapea 3 locuri fixă/canapea 2 locuri fixă si 1 fotoliu fix pe piele ecologică sau canapea 3 locuri extensibilă şi 2 fotolii fixe pe tapiţerie din stofă sau canapea 3 locuri fixă si 2 fotolii fixe pe stofă. Pe roşu, portocaliu, roz sau orice altă culoare doreşti, acest set canapele de lux poate fi al tău în maximum 30 de zile de la plasarea comenzii. Setul se evidentiază prin confortul deosebit asigurat de fibra siliconizată din componenţa pernelor şi prin faptul că este executat pe structură de cherestea (fag, răşinoase), despre care ştim că este sinonimă cu durabilitatea.

     Canapeaua estensibilă 3 locuri FLASH – cu un design aparte (braţe asimetrice) care permite depozitarea celor 2 tabureţi incluşi în preţ chiar în interiorul unuia dintre braţe, modelul Flash se evidentiază prin confort  (asigurat de prezenţa fibrei siliconizate şi a fulgilor de poliuretan) şi prin mecanismul de extindere uşoară, potrivit uzului frecvent. Modelul se poate achiziţiona şi în varianta cu braţe perfect simetrice.


     Canapeaua extensibilă 3 locuri AMBRA – model deosebit de plăcut din punct de vedere design şi combinaţii cromatice disponibile, Ambra este alegerea perfectă pentru un living amenajat în stil modern. Cu mecanism de extindere potrivit utilizării frecvente, grad sporit de confort şi ladă de depozitare, produsul reprezintă acel model de canapea care chiar le are pe toate. Braţele si tăblia sunt demontabile, iar  canapeaua vine echipată din fabrică cu 5 perne care, în functie de dorinţa ta, se pot realiza iî culoarea dorită.


     Canapeaua extensibilă Nova – model foarte apreciat de clienţi, prezent în colecţia noastră în variate forme şi combinaţii cromatice, canapelele Nova sunt confortabile, rezistente şi se extind uşor. Ele vin echipate cu 2, 3, 5, respectiv 7 perne de spatar, unele având şi câte 2 perne pe post de cotiere.  Lăzile de depozitare încăpătoare, tăblia şi braţele demontabile, design-ul plăcut şi preţurile accesibile, reprezintă alte câteva atuuri importante ale canapelei Nova pentru care este recomandat sa o achiziţionezi. Şi, la fel ca în cazul celorlalte modele anterior descrise, îţi putem realiza modelul dorit în culoarea care îţi face plăcere.

Pentru alte modele în culori vesele, showroom-urile Elvila sunt deschise pentru tine de luni până duminică, iar magazinul online www.elvila.ro non-stop. Şi, tot non-stop, ai posibilitatea să ne laşi mai jos impresiile/sugestiile tale legate de produsele noastre.

Sursa foto: Elvila

(Visited 1.594 times, 1 visits today)
Summary
Canapele în culori vesele pentru un living atrăgător tot timpul anului
Article Name
Canapele în culori vesele pentru un living atrăgător tot timpul anului
Description
Selectie a celor mai apreciate modele de canapele viu colorate din portofoliul Elvila!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți