Agenda de vineri

Modele deosebite de dormitoare cu dressing-uri, cu care să-ţi impresionezi oaspeţii

dormitor modern

Dacă ar fi să sondăm opinia mai multor clienţi în legătură cu cele mai importante piese de mobilier din cadrul unui dormitor, n-avem nicio îndoială că dressing-ul s-ar regăsi altundeva decât în top 3. Dacă în privinţa finisajului pe care e de dorit să fie construit un dressing părerile pot fi împărţite, suntem în unanimitate de acord asupra faptului că acesta trebuie să fie încăpător şi rezistent în timp. Şi, preferabil, să se asorteze cu celelalte elemente constitutive ale decorului dormitorului.
Elvila excelează la capitolul dormitoare cu dressing-uri atrăgătoare şi, pentru tine, am făcut o selecţie a celor mai apreciate modele, pentru a te ajuta să găşesti rapid unul cu care să-i impresionezi pe cei care-ţi calcă pragul.

Mobilă dormitor AMOS reprezintă acel ansamblu pentru dormitor pe care să-l achizitionezi dacă esti tânăr, te-ai mutat recent în casă nouă şi eşti în căutarea de mobilă de calitate. Disponibil în 2 variante de finisaje (sonoma+alb, respectiv cenuşiu+alb) acest model de dormitor deosebit impresionează prin design şi prin suprafaţa generoasă de folosit, caracteristică fiecărui component în parte. Este alcătuit dintr-un dressing încăpător realizat în construcţie demontabilă şi prevăzut cu mai multe poliţe, 2 sertare, 2 bare pentru umeraşe, dintr-o comodă spaţioasă, din 2 noptiere, o etajeră suspendată şi un pat demontabil ce conţine placaj pentru susţinerea saltelei. Dacă eşti un admirator al MDF-ului, îl regăseşti din plin aplicat pe componentele acestui dormitor, atât în varianta sonoma, cât şi în cea pe cenuşiu. Dormitorul este în întregime realizat în România, iar dacă îl achiziţionezi pe finisaj sonoma primeşti cadou o saltea ortopedică care-ţi asigură repartizarea uniformă a greutăţii corpului. Dacă te interesează doar patul şi noptierele, le poţi achiziţiona doar pe acestea, dar doar pe finisaj cenuşiu.

  • dormitor deosebit 1

Mobilă dormitor MARVIC – ansamblu deosebit din punct de vedere design care se comercializează exclusiv în garnitură completă. Compus din 2 noptiere cu 2 sertare, un pat dublu înalt, demontabil şi un dressing în 2 usi glisante, acest dormitor reprezintă alegerea ideală dacă eşti adeptul stilului de amenajare modern. Materialul din care este executat, respectiv stejarul SanRemo, conferă ambientului o notă elegantă, fiind uşor de asortat din punct de vedere cromatic atât cu culoarea pereţilor, a covorului, a draperiilor sau a celorlalte elemente ce compun decorul. Poate fi al tău în maximum 60 de zile de la plasarea comenzii, fie că alegi să faci asta online, fie cu ocazia deplasării în magazinul fizic. Sigur, dacă alegi varianta magazin fizic şi te grăbeşti, te poti număra printre norocoşii care ridică pe loc acest dormitor cu dressing foarte incapator.

  • dormitor cu dressing foarte incapator 1

Mobilă dormitor BELINDA – ansamblu foarte modern de dormitor cu dulap in 4 usi (foarte încăpător, prevăzut cu oglinzi, bară pentru umeraşe şi 4 poliţe), cu 2 noptiere şi un pat dublu foarte confortabil. Dulapul şi patul sunt realizate în construcţie demontabilă, iar noptierele în construcţie fixă. Dacă spaţiul îţi permite, mai poţi achizitiona din aceeaşi gamă şi o comodă foarte încăpătoare, pe acelaşi finisaj sonoma cu alb. Ideal de amplasat într-un spaţiu nu foarte generos, căci albul fronturilor amplifică senzaţia de suprafaţă extinsă, sporind luminozitatea încăperii.

  • dormitor cu dulap in 4 usi - 1

Mobilă dormitor MARTINA – ansamblu compus dintr-un dulap încăpător în 4 uşi, 2 noptiere şi un pat foarte înalt. Realizat din PAL melaminat, acest model de dormitor se poate achiziţiona strict în garnitură completă, fiind disponibil în variantele sonoma +alb, stejar SanRemo+alb sau doar alb. Foarte potrivit pentru o locuinţă mobilată futurist, acest dormitor mai prezintă avantajul unor componente al căror material lemnos se poate asorta cu o paletă variată de culori (din acelaşi spectru cromatic sau, din contră, culori complementare). În plus, dormitorul se poate achiziţiona la un preţ foarte atractiv, care, în anumite condiţii (o anumită perioadă sau un anumit magazin) mai beneficiază şi de discount. Îţi livrăm acest dormitor modern ieftin chiar la tine acasă în maximum 60 de zile.

  • dormitor modern ieftin 1

Mobilă dormitor MARCO – alcătuit din 2 noptiere, pat dublu, dressing cu 2 uşi glisante şi 1 comodă realizate din PAL melaminat, pe finisaj stejar halifax. Patul vine din fabrică fără somieră, însă o poţi achiziţiona separat fără niciun fel de problemă. Dressing-ul şi comoda sunt foarte încăpătoare, iar patul foarte confortabil este realizat în construcţie demontabilă, permiţând igienizarea facilă dedesubt. Dressing-ul prezintă o suprafaţă generoasă acoperită de 2 oglinzi şi şine pe care glisează cele 2 uşi componente. Poate fi al tău în maximum 30 de zile de la plasarea comenzii.

  • dormitor cu dressing deosebit 1

Aşteptăm mai jos impresiile tale cu privire la produsele prezentate în acest articol, dar şi recomandări legate de modelele de dormitoare cu dressing-uri pe care ţi-ar plăcea să le regăseşti la noi în portofoliu.

Sursa foto: Elvila

(Visited 1.272 times, 1 visits today)
Summary
Modele deosebite de dormitoare cu dressing-uri cu care să-ti impresionezi oaspeţii
Article Name
Modele deosebite de dormitoare cu dressing-uri cu care să-ti impresionezi oaspeţii
Description
REcomandari de amenajare a dormitorului in stil foarte modern
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți